Wrzutka użytkownika
ona
25.01.2010 18:13 · ID 99324
Sex za kase
witam was.....
wiem ze ten temat już był i to nie raz ale chciałabym dowiedzieć się kim dla was jest osoba (dziewczyna) która zarabia poprzez sex, ale nie robi tego dla kasy by mieć na kosmetyki, ciuchy, wycieczki itp.. tylko robi to by móc za co żyć...
wiem ze ten temat już był i to nie raz ale chciałabym dowiedzieć się kim dla was jest osoba (dziewczyna) która zarabia poprzez sex, ale nie robi tego dla kasy by mieć na kosmetyki, ciuchy, wycieczki itp.. tylko robi to by móc za co żyć...
Dyskusja
183
Komentarze
Odpowiedzi mogą dodawać tylko zalogowani użytkownicy.
Zaloguj się.
..ONA ..I TAK ...MA CHYBA DOŚĆ ..
BIJĘ ..
..NIEKTÓRE ..CHWALĄ SIĘ ..JAK ..NIEDAWNO ..POST ..O SPONSORINGU..
wiec pytam gdzie tu jest w polsce porzadna praca ??
BIJE JEJ ..BRAWO..BO .ONA .ZDAJE SOBIE SPRAWE ..Z TEGO ..ŻE .TYM CO ..ROBIŁA ..ZAPRACOWAŁA SOBIE ..TYLKO ..NA BRAK ..SZACUNKU ..PRZEZ INNYCH..I SAMA DO SIEBIE..
.CO ..NIEKTÓRE ..SZCZYCĄ SIĘ ..ZE SIĘ PUSZCZAJĄ ZA KASE..I ..NIE MAJĄ NIC SOBIE DO ZARZUCENIA ..TAKIE ..TO NIE BĘDĘ SIĘ WYRAŻAĆ..
ONA: radziłbym tą pracę potraktować jako jak najbardziej przejściową... Z wielu względów... Gratuluję mimo wszystko odwagi...
Pozdrawiam wszystkich...
P.S. Najważniejsze to mieć siłę spojrzeć sobie w oczy...
..TO ..JEJ SPRAWA ..
..I .NIE GDYBAJMY ..BO ..PO CO?..TO JEST TYLKO ..ŻYCIE ....WSZYSTKO ..SIĘ MOŻE ZDARZYĆ ..
..
I nie mnie oceniać co jest dobre a co złe...
A nawet jeśli "profil jest lewy" to każdy sposób na wywołanie dyskusji jest dobry, byle do trafnych wniosków dojść
Idę chlapnąć jakiejś starej jędzy,bazylowi,dardanalskiemu ryjowi minetę
Ona...olej to...pakuj manatki i kaman do mnie...zara dostaniesz chatę,opiekę i wszy będzie git
U mnie jak u Pana Boga za piecykiem ONA ...a i wsparcie duchowe u mnie mieć będziesz w razie kryzysu wartości...tudzież wypalenia zawodowego...hahah może jakaś emerytura-renta...pamiętaj...Praca Czyni W
Unkownboy, KAŻDEMU oceniać, co dobre, a co złe! A może dobro i zło to abstrakcyjne pojęcia na tyle relatywne, że lepiej zignorować? Kto ma sumienie ten wie za co potępia i siebie. Nie ma ludzi czystych, jak łza, bez ważnej winy, o ile są w miarę poczytalni.
Rip-van-Winkle, wręcz przepadasz...
Prostytucja jako taka mi nie przeszkadza... Bo podaż i popyt są równoważnie tutaj winne choćby...
A jeśli ktoś z moich bliskich "musiałby" to zapytałbym jak mu pomóc...
Tolerancja (S.Soyka)
Kto jest bez winy niechaj pierwszy rzuci kamień, niech rzuci...