Wrzutka użytkownika
Unkownboy
18.01.2010 19:32 · ID 89262
STOP PIENIACZOM
Pisze w tym dziale forum, ponieważ jestem zbulwersowany zachowaniem pewnego człowieka, o którym właściwie nic nie wiem, który nie wie nic o mnie, a "niefortunnym zbiegiem okoliczności" dokonał czegoś, nad czym z szacunku do siebie i innych użytkowników przejść obojętnie nie mogę...
Znaczy się zniżam się do jego poziomu funkcjonowania - wszczynając dyskusję... Choć może nie całkiem do jego poziomu, gdyż ja w przeciwieństwie do niego nie schodzę poniżej pewnego poziomu wypowiedzi...
Właściwie to mógłbym sprawą zająć się na własnym blogu, jednak ograniczyłoby to szansę jegomościowi na możliwość odpowiedzi czy w ogóle ustosunkowania się do poruszanej kwestii...
Znaczy się zniżam się do jego poziomu funkcjonowania - wszczynając dyskusję... Choć może nie całkiem do jego poziomu, gdyż ja w przeciwieństwie do niego nie schodzę poniżej pewnego poziomu wypowiedzi...
Właściwie to mógłbym sprawą zająć się na własnym blogu, jednak ograniczyłoby to szansę jegomościowi na możliwość odpowiedzi czy w ogóle ustosunkowania się do poruszanej kwestii...
- ← Pierwsza
- 1
- 2
- 3
- 4
Dyskusja
112
Komentarze
- ← Pierwsza
- 1
- 2
- 3
- 4
Odpowiedzi mogą dodawać tylko zalogowani użytkownicy.
Zaloguj się.
Tutaj bardzo wielu facetów "próbuje" sobie ją przywłaszczyć (co mnie nie dziwi) osądzając po wyglądzie... Niestety bardzo złudnym... Bo Ona stawia poprzeczkę na bardzo wysokim poziomie... Mentalnie...
..NIC ..MI NIE POWIEDZIAŁA ..CZYTAM ..GDY WRACAM ..Z PRACY ..CO ..NAPISAŁA...ZRESZTĄ ..ONA TEŻ MNIE CZYTA ..
..SPADAM ..MIŁEGO ..WIECZORKU ..
Maria mój kolega mawia: ruskie w bramce
Ale on pamięta Leonida Breżniewa na trasie łazienkowskiej jadącego
Chociaż jeden konkurent by się wykruszył
Gdy Sylwia uzna to za konieczne to sama powie
Ale skoro Sylwia w niej palce maczała, to się zaczynam bać
I zapewniam cię że nikt nie maczał w niej palców
Ale nie będę się zagłębiał w Twoje wypowiedzi i wyciągał błędnych wniosków
Ale Sylwia jest pełnoletnia i jej zmuszać nie będę
W tym przypadku gra może być warta nie świeczki, a całej branży przed 1 listopada
Tylko worek na kupsko mu zamontuj