Wrzutka użytkownika
Unkownboy
18.01.2010 19:32 · ID 89262
STOP PIENIACZOM
Pisze w tym dziale forum, ponieważ jestem zbulwersowany zachowaniem pewnego człowieka, o którym właściwie nic nie wiem, który nie wie nic o mnie, a "niefortunnym zbiegiem okoliczności" dokonał czegoś, nad czym z szacunku do siebie i innych użytkowników przejść obojętnie nie mogę...
Znaczy się zniżam się do jego poziomu funkcjonowania - wszczynając dyskusję... Choć może nie całkiem do jego poziomu, gdyż ja w przeciwieństwie do niego nie schodzę poniżej pewnego poziomu wypowiedzi...
Właściwie to mógłbym sprawą zająć się na własnym blogu, jednak ograniczyłoby to szansę jegomościowi na możliwość odpowiedzi czy w ogóle ustosunkowania się do poruszanej kwestii...
Znaczy się zniżam się do jego poziomu funkcjonowania - wszczynając dyskusję... Choć może nie całkiem do jego poziomu, gdyż ja w przeciwieństwie do niego nie schodzę poniżej pewnego poziomu wypowiedzi...
Właściwie to mógłbym sprawą zająć się na własnym blogu, jednak ograniczyłoby to szansę jegomościowi na możliwość odpowiedzi czy w ogóle ustosunkowania się do poruszanej kwestii...
Dyskusja
112
Komentarze
Odpowiedzi mogą dodawać tylko zalogowani użytkownicy.
Zaloguj się.
KOCHAM WAS
Poprostu przy tym poście jest lekka i przyjemna do czytania.
To wszystko, bez urazy.
Zauważyłem że zaczynasz ograniczać długość swoich wypowiedzi
Ale mnie trudno urazić... Na prawdę... Zwłaszcza osobom które nie robią tego z premedytacją
Bo mi również zdarza się pisać po kilka postów z rzędu
Szkoda że koloru czcionki nie można na biały zmienić, bym pisał na biało, a chętni czytania by sobie kolorowali
Ja myślę że to zasługa samego Unkownboya
Niech Unkownboy się sam wypowie
Bo zwróciłem uwagę że kilka razy cię upominała
Bardzo lubię i szanuję ludzi którzy biorą pod uwagę sugestie innych i starają się z nich wyciągać wnioski zamiast się obrażać
Tylko chciałem ci powiedzieć że popieram takie zachowanię i szanuję cię za to
Tylko zaraz mówię że lubię kobiety...
To tak by uniknąć nieporozumień
..WITAJ PONOWNIE..
Gabryś bez obaw ja Ciebie też lubię, ale nie w moim typie jesteś... Znaczy się drugorzędne cechy płciowe nie te
Kobieta Nerona to raczej pani K. A dokładniej to Kissme