ale co my bysmy w tedy na tym swiecie robili zebysmy pod gorke ..nie wchodzili ..musimy czuc ze zyjemy...nie wazne ze potem dupsko boli jak zjedziemy ze szczytu..&feature=player_embedded
Karelia
18.10.2011 r. 00:44:15
byle doszczytować. choć przez moment.
Gepard
18.10.2011 r. 00:44:33
to gdzie jestes kak ty za mnoj &feature=player_embedded
Gepard
18.10.2011 r. 00:46:44
nic nie cieszy wiecznie..zawsze jest koniec..jak jest poczatek &feature=player_embedded
Karelia
18.10.2011 r. 00:50:57
ehhhhh, no nie bierz dosłownie. podobno czasem początek jest tak dłuuuugi, że nie uświadamia końca. nie martw się na zapas. A propos - Naspas już śpi.
Gepard
18.10.2011 r. 00:53:53
milej nocki .ja jeszcze pozegnam poniedzialek ..i przywitam wtorek...&feature=player_embedded
Karelia
18.10.2011 r. 00:58:04
bywaj strudzony przechodniu.
Gepard
18.10.2011 r. 01:00:50
juz moge isc ale sie nie chce &feature=player_embedded#!
Karelia
18.10.2011 r. 01:04:26
taką razą zapodam Ci coś, czego nie bierz do siebie jako przekaz, niemniej jednak, posłuchaj, bo warto. przed zaśnięciem:
no i znowu prowokujesz tawariszcz. nie powinnam tego puszczać teraz, ale naszło mnie i Twoje muzyczne \"mimochody\" nie mogą mnie powstrzymać. chyba. poza tem można powróżyć z obojga.
a TO na zasypianie, gruszek nawet w popiele, jest niemożebnie właściwe. Częstujcie się tą chwilą Filantropko, Kropko, niezawodna Bilo, Saro moja droga, ...
piłam do Ciebie, ale już powoli pora się ułożyć.
Pan Garou może być, ale jeśli w kierunku francuskawo jazka się kierujemy, to zdecydowanie powtórka z Pana Brela!
">
oj do mnie nie warto pic , ,,malo kto wstaje..&feature=player_embedded
ale nie placz . &feature=player_embedded
\"wszystko dobrze jest do kiedy nie narobisz sobie biedy\"
można się bardzo przeliczyć w domysłach i planach
ja za Toboj wpierjod!
&feature=related">&feature=related
ale co my bysmy w tedy na tym swiecie robili zebysmy pod gorke ..nie wchodzili ..musimy czuc ze zyjemy...nie wazne ze potem dupsko boli jak zjedziemy ze szczytu..&feature=player_embedded
byle doszczytować. choć przez moment.
to gdzie jestes kak ty za mnoj &feature=player_embedded
nic nie cieszy wiecznie..zawsze jest koniec..jak jest poczatek &feature=player_embedded
ehhhhh, no nie bierz dosłownie. podobno czasem początek jest tak dłuuuugi, że nie uświadamia końca. nie martw się na zapas. A propos - Naspas już śpi.
milej nocki .ja jeszcze pozegnam poniedzialek ..i przywitam wtorek...&feature=player_embedded
bywaj strudzony przechodniu.
juz moge isc ale sie nie chce &feature=player_embedded#!
taką razą zapodam Ci coś, czego nie bierz do siebie jako przekaz, niemniej jednak, posłuchaj, bo warto. przed zaśnięciem:
">
juz zasnolem...
no i znowu prowokujesz tawariszcz. nie powinnam tego puszczać teraz, ale naszło mnie i Twoje muzyczne \"mimochody\" nie mogą mnie powstrzymać. chyba. poza tem można powróżyć z obojga.
">
ej slabo usypiasz ..ale ja to zawsze mam Asa w rekawie ...to mnie usypia ...milej nocki ..rano praca ..
to akurat był komplement. niechcący Ci się udał. śnij kolorowo przed wtorkową ramotą. nie zapominaj, że zara będzie środa. ... a krótko dalej ...
a krotko dalej mam
a teraz nie wiem, czy żartujesz, czy na serio.
to już teraz czy we czwartek??? hę?
Jam spożyłam za śniadania no i teraz Pearl się kłania
&feature=fvst">&feature=fvst
i co jest kuzwa ..pipki
Sylwia a downo ktos ci zaladowal.. ..kropeczkoo wes ja strzel
...juz ze szczescia latam..
to sprobuj spudlowac a w tedy trafisz
Filantropko a o którejż dedykacji napomknęłaś?
I\'m just a soul whose intentions are good
Ładny kawałek, naprawdę dobry.
na tym również
">
a TO na zasypianie, gruszek nawet w popiele, jest niemożebnie właściwe. Częstujcie się tą chwilą Filantropko, Kropko, niezawodna Bilo, Saro moja droga, ...