a co ty tak sama z soba gadasz... alkocholu za duzo
Karelia
25.10.2011 r. 21:14:48
Gepardzie, przede wszystkiem gratuluje uskutecznienia wieku liczebnego. Poza tem, zauważę, iż tenże wymaga, od włściciela wieka, odpowiedniego zachowania
Karelia
25.10.2011 r. 21:16:35
odpowiadając na pytanie - alkoholu nie za dużo. niestety.
Gepard
25.10.2011 r. 21:19:12
A podziekowac .. ..ale jakiego zachowania...bo nie wiem oczym mowisz ..wiesz ta skleroza..starosc nie radosc..
Karelia
25.10.2011 r. 21:53:24
Gepard, ano właśnie takiego, jak teraz prezentujesz.
Gepard
25.10.2011 r. 21:58:49
A co chcesz ze mnie modela zrobic .. ..nie mam czasu na **cenzura** y..&feature=related
Karelia
25.10.2011 r. 22:14:05
modela z Ciebie zrobić to jak blask w ciemności uczynić. ale możliwe. nie jedź tam, gdzie nie dojedziesz bez GPSa.
Gepard
25.10.2011 r. 22:18:24
spokojna twoja ...nie jezdze..dalej jak ..drog nie ma..a juz sie mi konicza za Broxborne &feature=related
Gepard
25.10.2011 r. 22:24:46
&feature=related
Karelia
25.10.2011 r. 23:03:16
Depardzie, jutro idę na badanie psychologiczne z racji prowadzenia pojazdów, których nie prowadzę, ..., ale mogę
to jak ... Ty. Wiesz co? Ja testów tychże pewnie nie zdam
Gepard
25.10.2011 r. 23:07:41
mow caly czas to kura ..nawet jak ci obrazek kozy pokaza... to zdarz pamietaj ..kura&feature=related
Gepard
25.10.2011 r. 23:17:41
Kornelia wes kolege zabierz z soba ..do tego psychiatry bo ja go nie rozumiem ..to mu nie pomoge ..gada cos a ja nie wiem o czym..
Karelia
25.10.2011 r. 23:20:43
Odpowiem Panom dwóm tymczasem.
Całość mnie zżyma ambarasem
Zajdę w zakątek wszelki i każdy
i któż tu stanie prosty i zawżdy?
Gepard
25.10.2011 r. 23:24:08
a ide..ja lepiej z tad ..bo i ja zaraz bede musial do psychiatry isc porzezwas &feature=related
Gepard
25.10.2011 r. 23:31:29
&feature=related
Karelia
25.10.2011 r. 23:31:58
Gepard, bój się nieboga. Czyń cuda i chwal smukłe uda.
Gepard
25.10.2011 r. 23:38:55
moze mi sie uda chwalic uda... wiara czyni cuda..ale z ciebie
a co ty tak sama z soba gadasz... alkocholu za duzo
Gepardzie, przede wszystkiem gratuluje uskutecznienia wieku liczebnego. Poza tem, zauważę, iż tenże wymaga, od włściciela wieka, odpowiedniego zachowania
odpowiadając na pytanie - alkoholu nie za dużo. niestety.
A podziekowac .. ..ale jakiego zachowania...bo nie wiem oczym mowisz ..wiesz ta skleroza..starosc nie radosc..
Gepard, ano właśnie takiego, jak teraz prezentujesz.
A co chcesz ze mnie modela zrobic .. ..nie mam czasu na **cenzura** y..&feature=related
modela z Ciebie zrobić to jak blask w ciemności uczynić. ale możliwe. nie jedź tam, gdzie nie dojedziesz bez GPSa.
spokojna twoja ...nie jezdze..dalej jak ..drog nie ma..a juz sie mi konicza za Broxborne &feature=related
&feature=related
Depardzie, jutro idę na badanie psychologiczne z racji prowadzenia pojazdów, których nie prowadzę, ..., ale mogę
to jak ... Ty. Wiesz co? Ja testów tychże pewnie nie zdam
mow caly czas to kura ..nawet jak ci obrazek kozy pokaza... to zdarz pamietaj ..kura&feature=related
Kornelia wes kolege zabierz z soba ..do tego psychiatry bo ja go nie rozumiem ..to mu nie pomoge ..gada cos a ja nie wiem o czym..
Odpowiem Panom dwóm tymczasem.
Całość mnie zżyma ambarasem
Zajdę w zakątek wszelki i każdy
i któż tu stanie prosty i zawżdy?
a ide..ja lepiej z tad ..bo i ja zaraz bede musial do psychiatry isc porzezwas &feature=related
&feature=related
Gepard, bój się nieboga. Czyń cuda i chwal smukłe uda.
moze mi sie uda chwalic uda... wiara czyni cuda..ale z ciebie
&feature=related">maruda&feature=related
don\'t push me inside
&feature=related
&feature=related
Gepard, poprostu nie bój się.
tylko szczorow sie boje..panicznie .. a po za tym ..niczego..uwierz mi..&feature=related
i bez obawy przed JAPĄKAMI??? JAPĄKI są okropne!
japąkom, pająkom potrafmy, powiedzmy NIE!
&feature=related">www.youtube.com/watch?v=6lhSRs5Oc9E&feature=related
no dobra cofam wszystko, co powiedziałam
konkluzję walnąć czy cuś? Niech będzie coś.
Gepard, droga Thebilla jest całkiem, całkiem. Choć ja tam na pewno nie dojdę. Ale idę, dążę.
One direction znam, kierujem siem i TO makes me beautiful. Stajem awake i nie wiem, co take w tej chwili. Żółwia prawdy my zabyli.
No dobra. Na zakończenie muza warta odnotowania
&feature=fvst">www.youtube.com/watch?v=sz2qeb_0Se8&feature=fvst
&feature=fvst
Jebie się i to jak