rozumiem. ja za to mam problem z nadmierna empatią. polecam Tobie na dzisiaj Youkali (też się powtarzam), ale nie znajduję na youtube tejże więc zapodaję inną piosnkę
miałam tę niewerbalnie przekazaną przyjemność być na dwóch koncertach Tejże. Coś niemożliwego do opowiedzenia. i nie wnikajmy w dalszą historię Pani D. Miała prawo się \"wyłączyć\".
Karelia
22.10.2011 r. 23:03:07
muszę jeszcze dodać krótki komentarz.
Pani Steczkowska uczyniła cudownie zajmujący spektakl. Ma fantastyczny głos, figurę i za tem idący image. Jej wykonanie jest świetne. dla mnie przynajmniej.
mimo wszystko wolę prototyp. prosty. bez gry i emocjonalnego szantażu.
Karelia
22.10.2011 r. 23:18:32
raczej Pani Demarczyk. Demarczykowa jeśli już koniecznie. To oczywiste, że nie znasz z racji Twojego pięknego wieku. Mało takich koncertów obecnie. Mam na myśli ten specyficzny dźwięk, tembr głosu, prosty, jakże przejmujący wizerunek i atmosferę. Niemniej jednak dostrzegłaś p. Steczkowską z wykonem piosnki p. Demarczyk. To wyzwala we mnie nadzieję
Karelia
22.10.2011 r. 23:25:09
a propos dublowania, dziwne, że nikt z \"przyjaciół\" jeszcze tego Tobie nie przekazał. Sama walczyłam z tym długi czas (jak widziałaś). Recepta jest prosta: kopiuj bez http://
kopiuj jeno od www NIE DZIĘKUJ. Wy wszyscy inni też nie dziękujcie. .... a może należałoby???
Karelia
22.10.2011 r. 23:47:27
Jaco, a Ty jeszcze nie znasz tajemnicy
Karelia
22.10.2011 r. 23:48:35
Filantropko, nie dziękuj. przecie nie o to chodzi
Karelia
22.10.2011 r. 23:50:39
Filantropko, masz tu zatem fantastyczną muzę i ... działaj sobie
Filantropko, nie wiem czy jestem na tyle elastyczna, na ile Ty teraz do mnie rozmawiasz. Niemniej jednak domniemywam, iż w powyższym zagadnęłaś mnie o piosnkę. Zaraz odsłucham i odpowiem rzelnie.
aj tam gadasz ..jak to nie dam rady ..jestesmy ludzimi .wszystko przezyjemy ..nawet..jak mowisz ze nie dasz rady &feature=player_embedded
no tak Ty prawilna skazal.
powróćmy więc do Antoszki
">www.youtube.com/watch?v=_ApORkEt66k
&feature=player_embedded
www.youtube.com/watch?v=v9bnrdBQ0Rw
coscik ci sie popsulo............ &feature=player_embedded#!
popsuło się, oj popsuło. jak miałam 35 lat. więc uważaj! a propos - Ty już po urodzinach czy jeszcze?
tak ja paprobuju jeszczjo raz
">www.youtube.com/watch?v=v9bnrdBQ0Rw
w niedziele ..ale nikt mi nie zlorzy bo uciekam...w poniedzialek wracam..wieczorkiem..
Klasyka prosto z dolnego Podlasia
Filantropko, obniżę ciśnienie zatem
">www.youtube.com/watch?v=yflWG-e38OU
a wszystko w marzeniach się zaczyna
pana Krawczyka lubieć ja za kilka wyczynów.
wielbię zaś panią Groniec.
obrazki są do zupy, ale nie patrz na te
">www.youtube.com/watch?v=QQPXtSKEaBU
rozumiem. ja za to mam problem z nadmierna empatią. polecam Tobie na dzisiaj Youkali (też się powtarzam), ale nie znajduję na youtube tejże więc zapodaję inną piosnkę
">www.youtube.com/watch?v=mBdWS52KrPU
pani Groniec warta jest przesłuchania. polecam jej koncerty. te nie są tylko odśpiewaniem tekstów. zaprawdęż, zaprawdęż powiadam Ci.
Filantropko, z karuzelą trafiłaś w dziesiątkę. Panią Steczkowską bardzo cenię sobie, ale klęczę każdą razą przed Panią Demarczyk:
">www.youtube.com/watch?v=hoIwJbJ9e0s
miałam tę niewerbalnie przekazaną przyjemność być na dwóch koncertach Tejże. Coś niemożliwego do opowiedzenia. i nie wnikajmy w dalszą historię Pani D. Miała prawo się \"wyłączyć\".
muszę jeszcze dodać krótki komentarz.
Pani Steczkowska uczyniła cudownie zajmujący spektakl. Ma fantastyczny głos, figurę i za tem idący image. Jej wykonanie jest świetne. dla mnie przynajmniej.
mimo wszystko wolę prototyp. prosty. bez gry i emocjonalnego szantażu.
raczej Pani Demarczyk. Demarczykowa jeśli już koniecznie. To oczywiste, że nie znasz z racji Twojego pięknego wieku. Mało takich koncertów obecnie. Mam na myśli ten specyficzny dźwięk, tembr głosu, prosty, jakże przejmujący wizerunek i atmosferę. Niemniej jednak dostrzegłaś p. Steczkowską z wykonem piosnki p. Demarczyk. To wyzwala we mnie nadzieję
a propos dublowania, dziwne, że nikt z \"przyjaciół\" jeszcze tego Tobie nie przekazał. Sama walczyłam z tym długi czas (jak widziałaś). Recepta jest prosta: kopiuj bez http://
kopiuj jeno od www NIE DZIĘKUJ. Wy wszyscy inni też nie dziękujcie. .... a może należałoby???
Jaco, a Ty jeszcze nie znasz tajemnicy
Filantropko, nie dziękuj. przecie nie o to chodzi
Filantropko, masz tu zatem fantastyczną muzę i ... działaj sobie
">www.youtube.com/watch?v=NLtFsiOFn-4
hm. chyba już coś wiem
chyba trza zapodać środowisku
&feature=related">www.youtube.com/watch?v=B9TBDVOE0eE&feature=related
Filantropko, odpocznij, zachwyć się chwilą
&feature=related">www.youtube.com/watch?v=GK5KwpXNam8&feature=related
&feature=related
&feature=player_embedded#!
Filntropko, niechaj Ci gra. Oj niechaj!
&feature=autoplay&list=PLA4A494483C58554B&lf=results_video&playnext=2">www.youtube.com/watch?v=l2ePRXQLzCg&feature=autoplay&list=PLA4A494483C58554B&lf=results_video&playnext=2
Saro, anioły powiadasz. Uważajmy na te upadłe
">www.youtube.com/watch?v=VK9qfVQ4Z04
Filantropko, nie wiem czy jestem na tyle elastyczna, na ile Ty teraz do mnie rozmawiasz. Niemniej jednak domniemywam, iż w powyższym zagadnęłaś mnie o piosnkę. Zaraz odsłucham i odpowiem rzelnie.
mało rzetelnie ale czytelnie
">www.youtube.com/watch?v=5yO8PU6-dRg
Jaco,
primo - wiemy już, co Ty tutaj robisz.
secundo - domniemywamy, co Ty tutaj jeszcze spróbujesz
Filantropko, pytałaś o elastyczność w kościach. Jestem elastyczna dalej niż sądzisz