ja juz dawno ..o siebie sie nie boje ...uwierz mi ....boje sie o tych co sa kolo..mnie ..ich krzywdze chodz ku.rwa nie chce tego ..ja tylko chce tyle ..&feature=player_embedded
Karelia
07.10.2011 r. 19:26:32
a propos worka dedykacji, pamiętacie ten skecz z tekstem \"wiem coś, czego nie mogę nikomu powiedzieć\"? zara go znajdę. w tzw. międzyczasie dedykuję (ponownie) ludziom typu Gepard, moi, ...:
Gepard, halo t u z i e m i a! Americę podawałeś drzewiej. Yna jest ok. Co dalej? Stare Talking Heads bywa młode. Zapodaj, zobaczysz, jak się powykręcają (zwłaszcza, jeśli ktoś zrozumie [ups, pardos - zrozumi miało być]
No DOBRA pośmiejmy się wszyscy!!!!!!! Why not????
Gepard
07.10.2011 r. 19:46:34
how the hell do you write a song like this- music wise... this is brilliant. it\'s not really guitar chord-based until the end. fkin hell i wish i could write a song like this....
Karelia
07.10.2011 r. 19:47:19
wracam do siebie, I don\'t care
Gepard
07.10.2011 r. 19:49:07
potem zajze to dawaj muze..&feature=player_embedded &feature=player_embedded
Karelia
07.10.2011 r. 19:50:35
Gepard, ale Ty dalej walisz do sznura?
Gepard
07.10.2011 r. 19:55:57
od sznura zdala jeszcze ..mam psa i akwarium to mam komu zyc
&feature=player_embedded
Kropko, Gepardie, kozioł tyczył się jeno dowcipu znanego od lat. nic ponad TO.
Kropko, 4 jutro - Sam Sparro podoba mię się. Dięx!!!
a ja juz jestem zamkniety wsobie i dzisz nic nie slysze..kuzwa ..zaraz sam sie nawale ..&feature=player_embedded
Gepard uważaj na siebie.
Że tak powtórzę się:
&NR=1">&NR=1
ja juz dawno ..o siebie sie nie boje ...uwierz mi ....boje sie o tych co sa kolo..mnie ..ich krzywdze chodz ku.rwa nie chce tego ..ja tylko chce tyle ..&feature=player_embedded
a propos worka dedykacji, pamiętacie ten skecz z tekstem \"wiem coś, czego nie mogę nikomu powiedzieć\"? zara go znajdę. w tzw. międzyczasie dedykuję (ponownie) ludziom typu Gepard, moi, ...:
&feature=fvst">&feature=fvst
daj buziaka lepiej...&feature=related
Gepard, halo t u z i e m i a! Americę podawałeś drzewiej. Yna jest ok. Co dalej? Stare Talking Heads bywa młode. Zapodaj, zobaczysz, jak się powykręcają (zwłaszcza, jeśli ktoś zrozumie [ups, pardos - zrozumi miało być]
No DOBRA pośmiejmy się wszyscy!!!!!!! Why not????
how the hell do you write a song like this- music wise... this is brilliant. it\'s not really guitar chord-based until the end. fkin hell i wish i could write a song like this....
wracam do siebie, I don\'t care
potem zajze to dawaj muze..&feature=player_embedded &feature=player_embedded
Gepard, ale Ty dalej walisz do sznura?
od sznura zdala jeszcze ..mam psa i akwarium to mam komu zyc
ej juz padlascie a zwami pic..&NR=1
coś na noc, na wyciszenie
&feature=related">&feature=related
Darecki ma teraz inne sprawy na głowie
hej jak leci
&feature=player_embedded
&feature=player_embedded
&feature=player_embedded#!