Folantropko, pojechałaś Maleńczukiem, którego lubię ponadprzeciętnie. Zatrzymam się więc w temacie i zadedykuję Tobie. A co (przypis autorki: przytup)! Domniemywam, że też Ci się podoba piosnka ta:
zdradzasz mnie ...i dzisiaj zabraniam..wam ..smutasy wrzucac ..bo .. ...dzis w domu robie ipreze to ..kuwa bede sprawdzal... &feature=related
Karelia
07.10.2011 r. 18:41:12
gepard, browarek możet byt. ja paprobuju njemnożka
Karelia
07.10.2011 r. 18:46:43
ej, no weź!!! mój syn tak do mnie zgłasza wątpliwości co do wątpliwie właściwego wyboru. To nawet do jazdy na szmacie nie nadaje się (Przypis autorki: jazdę na szmacie czytaj - sprzątanie).
Gepard
07.10.2011 r. 18:48:18
mam tylko dwa .to tak na poczekanie .az sie zleca.. .ale prawdziwa moc vladymira sie chlodzi...&feature=related
Karelia
07.10.2011 r. 18:53:43
muza dalej okropna. mentalnie zaorana. to moje zdanie oczywiście. niemniej jednak podziałajmy nim zlecą się czarownicy na Twój supełkowy zjazd.
Masz tu kawałek przy którym Twoi zlotowcy (po odpowiedniej dawce przeczytanych książek) będą wyć do słońc mimo fazy księżyca:
przypomniało mię się
więc powtórzę
a propos dublaża - sprawdzam tera
">
no i sprawdziłam byłam
...że tak zacycuję padrugę mą przewielką:
piłam w Szczawnicy, szcz.łam w piwnicy
Boga w sercu miewam, ale się Go nie bojem
Yn często wali do sznura
eeee, no co Ty? ja tego nie czynię w ogóle Gigancie!
Kropko, mówiłam o tym pierwszym, że nie robię
masz tu teraz masterpiece!
">
no i dalej dubelek
nie pojmuję tego
co innego margoz
Gepardzie, Razorlight - super! I can\'t get no sleep too
ja dzisiaj znowu Gladiatora słuchałam. Cudowny to kawałek!
&feature=related">&feature=related
&feature=fvwrel
a toś wydumała Kropko
Folantropko, pojechałaś Maleńczukiem, którego lubię ponadprzeciętnie. Zatrzymam się więc w temacie i zadedykuję Tobie. A co (przypis autorki: przytup)! Domniemywam, że też Ci się podoba piosnka ta:
aj wy dzis przynudzacie co to ..rozaniec.dzis...&feature=player_embedded
a TO 4 Antek
">
&feature=related
Najważniejsze, że dublażyk już nikogo nie drażni
Najwazniejsze jest to ..ze nic nie jest wazne,,,,chcesz browarka...
&feature=related
worek dedykacji rozwiązał mię się. a co (przytup)!
Skoro Dereck założył tenże wielce dl mnie ciekawy wątek muzyczny, to jemu, Tobie Dereck poniższe.
Ja oczjen sczastliwaja, że tak jeszczjo i czudaki takije jeszczjo jest. wlubljonnyje w żizń:
zdradzasz mnie ...i dzisiaj zabraniam..wam ..smutasy wrzucac ..bo .. ...dzis w domu robie ipreze to ..kuwa bede sprawdzal... &feature=related
gepard, browarek możet byt. ja paprobuju njemnożka
ej, no weź!!! mój syn tak do mnie zgłasza wątpliwości co do wątpliwie właściwego wyboru. To nawet do jazdy na szmacie nie nadaje się (Przypis autorki: jazdę na szmacie czytaj - sprzątanie).
mam tylko dwa .to tak na poczekanie .az sie zleca.. .ale prawdziwa moc vladymira sie chlodzi...&feature=related
muza dalej okropna. mentalnie zaorana. to moje zdanie oczywiście. niemniej jednak podziałajmy nim zlecą się czarownicy na Twój supełkowy zjazd.
Masz tu kawałek przy którym Twoi zlotowcy (po odpowiedniej dawce przeczytanych książek) będą wyć do słońc mimo fazy księżyca:
">
trza chymn weekendowy chyba wrzucic ..sylwia stawiaj na bacznosc i wciagaj sztadar.... &feature=related
Filantropko ... koza, kozioł powiadasz?
a ty nie jadna ..davaj nalvaj.. pagawarim...kuzde chyba mnie juz wzielo..a ledwo pol piwa ...ciezki chyba tydzien byl... &feature=related
co ty do pracy ej to ..niewolnictwo jest tak zwane