Wrzutka użytkownika
Konto usunięte
27.03.2010 20:29 · ID 192224
Ochajtac czy nie ochajtac o to jest pytanie .......
Hmmmm....Jeżeli by tak spojrzeć na statystyki liczby rozwodów w Polsce w ostatnich latach, nowo zawarte związki małżeńskie nie mają dobrych perspektyw. Okazuje się, że około jednej trzeciej związków małżeńskich jest skazana na rozpad. W takim razie powstaje pytanie, czy warto próbować?
Z punktu widzenia naszych kochanych mężczyzn związanie się z jedną partnerką na całe życie jest decyzją bardzo trudną. Różne są tego przyczyny, ale najczęściej faceci obawiają się trudności z dotrzymaniem wierności swojej żonie. Obawy te potwierdzają statystyki, w których widać, ze zdrada jest drugą najczęstszą (po niezgodności charakterów) przyczyną rozwodów.
Czy więc miłość nie jest gwarantem dobrego małżeństwa? Czy poligamiczna natura facetów i kobiet w tak wielu przypadkach musi wziąć górę? Dlaczego ludziom tak trudno się kontrolować?
Z punktu widzenia naszych kochanych mężczyzn związanie się z jedną partnerką na całe życie jest decyzją bardzo trudną. Różne są tego przyczyny, ale najczęściej faceci obawiają się trudności z dotrzymaniem wierności swojej żonie. Obawy te potwierdzają statystyki, w których widać, ze zdrada jest drugą najczęstszą (po niezgodności charakterów) przyczyną rozwodów.
Czy więc miłość nie jest gwarantem dobrego małżeństwa? Czy poligamiczna natura facetów i kobiet w tak wielu przypadkach musi wziąć górę? Dlaczego ludziom tak trudno się kontrolować?
Dyskusja
178
Komentarze
Odpowiedzi mogą dodawać tylko zalogowani użytkownicy.
Zaloguj się.
lepsza mizeria niz maseczka
Kasia jak pasemka wyszly??
zadowolona z nowej fryzury???
no przezajebiaszcze wyszly jestem bardzo zadowolona
i jeszcze wziela mi tylko 25 zl
się ze mną zgadzać
o Gustaw to ty jeszcze zyjesz??
wiesz Agatko ta moja kolezanka pracuje na Orkana i naprawde swietnie robi wlosy
jak mozna bylo zostawic tak starsza osobe bez opieki Agata !!!
ale wy sie jak zwykle czepiacie gdy ktos zakłada powazny temat....wolicie pieprzyc trzy po trzy ...nie rozumiem tego
no coz.. plci brzydkiej nie idzie zrozumiec
ale obiecuje ze jak zrobie to wrzuce
A jak ktoś chce słub to sam zadecyduje czy jest gotowy
na to
A Tobie Sylwus meliske bym polecil bo ty ciagle taka znerwicowana
no tak macie racje ...ehh ...kurde gdzie te czasy gdy mozna było tutaj pogadac tak normalnie i o wszystkim ....
paaaa
a że kts odbiegnie od temaciku to rzecz ludzka nie jesteśmy doskonałymi istotkami,bo by było za nudno
ale wiesz kurde ..kiedys te forum tetniało zyciem ...człowiek przesiadywał tu całymi dnaimi.....a teraz jak zajrze na godzine to jest swieto
Sylwia czasy sie zmieniaja i ludzie tez
mysle, ze nadal mozna pogadac normalnie i o wszystkim
Poprostu chcialas mnie wykonczyc