Wrzutka użytkownika
Konto usunięte
27.03.2010 20:29 · ID 192224
Ochajtac czy nie ochajtac o to jest pytanie .......
Hmmmm....Jeżeli by tak spojrzeć na statystyki liczby rozwodów w Polsce w ostatnich latach, nowo zawarte związki małżeńskie nie mają dobrych perspektyw. Okazuje się, że około jednej trzeciej związków małżeńskich jest skazana na rozpad. W takim razie powstaje pytanie, czy warto próbować?
Z punktu widzenia naszych kochanych mężczyzn związanie się z jedną partnerką na całe życie jest decyzją bardzo trudną. Różne są tego przyczyny, ale najczęściej faceci obawiają się trudności z dotrzymaniem wierności swojej żonie. Obawy te potwierdzają statystyki, w których widać, ze zdrada jest drugą najczęstszą (po niezgodności charakterów) przyczyną rozwodów.
Czy więc miłość nie jest gwarantem dobrego małżeństwa? Czy poligamiczna natura facetów i kobiet w tak wielu przypadkach musi wziąć górę? Dlaczego ludziom tak trudno się kontrolować?
Z punktu widzenia naszych kochanych mężczyzn związanie się z jedną partnerką na całe życie jest decyzją bardzo trudną. Różne są tego przyczyny, ale najczęściej faceci obawiają się trudności z dotrzymaniem wierności swojej żonie. Obawy te potwierdzają statystyki, w których widać, ze zdrada jest drugą najczęstszą (po niezgodności charakterów) przyczyną rozwodów.
Czy więc miłość nie jest gwarantem dobrego małżeństwa? Czy poligamiczna natura facetów i kobiet w tak wielu przypadkach musi wziąć górę? Dlaczego ludziom tak trudno się kontrolować?
Dyskusja
178
Komentarze
Odpowiedzi mogą dodawać tylko zalogowani użytkownicy.
Zaloguj się.
pakujemy wasze walizki i na kopach wywalamy z chałupy
dajemy rozkosznego buziaczka cobyscie wiedzieli co potracili.....
wreczamy łopate jakas jakies grabie i jazda ogródki przekopywac
my zas opływamy w luksusie z jakims młodym silnym ogierem hahahahahha
Sylwia nie może być trzeciej storny medalu a po za tym to sie nazywa zoofilia
Puść się!!
Puść się!!
Puść się!!
Sylwia nie może być trzeciej storny medalu a po za tym to sie nazywa zoofilia
moje madale ....maja po pare stron ..
nie wiem twoj medal jakis dziwny
Nie puszczę się bo mi dobrze
Aniu kogo klepisz po tylku??
Nie puszczę się bo mi dobrze