Wrzutka użytkownika
Konto usunięte
27.03.2010 20:29 · ID 192224
Ochajtac czy nie ochajtac o to jest pytanie .......
Hmmmm....Jeżeli by tak spojrzeć na statystyki liczby rozwodów w Polsce w ostatnich latach, nowo zawarte związki małżeńskie nie mają dobrych perspektyw. Okazuje się, że około jednej trzeciej związków małżeńskich jest skazana na rozpad. W takim razie powstaje pytanie, czy warto próbować?
Z punktu widzenia naszych kochanych mężczyzn związanie się z jedną partnerką na całe życie jest decyzją bardzo trudną. Różne są tego przyczyny, ale najczęściej faceci obawiają się trudności z dotrzymaniem wierności swojej żonie. Obawy te potwierdzają statystyki, w których widać, ze zdrada jest drugą najczęstszą (po niezgodności charakterów) przyczyną rozwodów.
Czy więc miłość nie jest gwarantem dobrego małżeństwa? Czy poligamiczna natura facetów i kobiet w tak wielu przypadkach musi wziąć górę? Dlaczego ludziom tak trudno się kontrolować?
Z punktu widzenia naszych kochanych mężczyzn związanie się z jedną partnerką na całe życie jest decyzją bardzo trudną. Różne są tego przyczyny, ale najczęściej faceci obawiają się trudności z dotrzymaniem wierności swojej żonie. Obawy te potwierdzają statystyki, w których widać, ze zdrada jest drugą najczęstszą (po niezgodności charakterów) przyczyną rozwodów.
Czy więc miłość nie jest gwarantem dobrego małżeństwa? Czy poligamiczna natura facetów i kobiet w tak wielu przypadkach musi wziąć górę? Dlaczego ludziom tak trudno się kontrolować?
Dyskusja
178
Komentarze
Odpowiedzi mogą dodawać tylko zalogowani użytkownicy.
Zaloguj się.
A temat czy się ochajtać jest sprawą indywidualną każdej osoby która ma taką potrzebę
co jest zaniedbywane sie sypie
powinno się zalegalizować
dla nich co mogę! Tylko byle się oni też starali!\"
Teoretycznie, w imię solidarności
jajników powinnam uznać go za łajdaka,
nicponia, samca kierującego się
najniższym instynktem, obrzydliwca
którego spermatozoidy wygrały
walkę z neuronami, uczuciowego
popaprańca itp., itd.
Problem w tym że ja go rozumiem.
Zastanawiam się nawet dlaczego
czekał z tym tak długo!
Zastanawiam się gdyż ona
notorycznie marudzi,narzeka
i naprawdę współczuję temu mężczyźnie.
Przyznam iż ja też taka byłam
do niedawna,jednak teraz wiem iż
sposób na udany związek,
szczęśliwe małżeństwo to przede wszystkim
zaprzestanie marudzenia.Należy sprawić aby
partner czuł się jak w niebie.
Więc warto sie chajtac i to jak najczesciej wtedy masz co jakis czas niezły zastrzyk szmalu
ale musze przyznac ze poznalam tu cudownego faceta
wlasnie takie wy wszystkie jestescie najpierw naobiecujecie
a potem mowicie ze wam sie pomylilo
ale ja to sobie zapamietam i ci sie odwdziecze tym samy kate
wczoraj to ja wczoraj mialam zajecie