Wrzutka użytkownika
Kill Bill
28.03.2011 15:42 · ID 536579
SPOTKANIE GÓ-WN-IARZY W WAWIE PRZY PLAŻY.
Spotkanie nadal aktualne ( i proszę mi Sylwek nic nie insynuować bo w dziób )
Koniec kwietnia są święta, początek maja długi weekend zostaje II lub III weekend maja.
Zainteresowani czyli Sylwek z Ptaszkiem, Melissa ( przepadła ostatnio @ jedna )Ernestoo, Oceanic , Alys, Natalia, Patryk i reszta którą pominęłam proszeni są o określenie się , który weekend pasuje ale na 100% bo Nati z Patrykiem zarezerwują stoliki w jakimś pubie-może nawet im Erni pomoże
Koniec kwietnia są święta, początek maja długi weekend zostaje II lub III weekend maja.
Zainteresowani czyli Sylwek z Ptaszkiem, Melissa ( przepadła ostatnio @ jedna )Ernestoo, Oceanic , Alys, Natalia, Patryk i reszta którą pominęłam proszeni są o określenie się , który weekend pasuje ale na 100% bo Nati z Patrykiem zarezerwują stoliki w jakimś pubie-może nawet im Erni pomoże
Dyskusja
59
Komentarze
Odpowiedzi mogą dodawać tylko zalogowani użytkownicy.
Zaloguj się.
Mnie pasi i pierwszy i drugi więc też dostosuje się do reszty kalafiorów i brokółów
tylko ludzi trochę skrzyknijcie
wracając do tematu. ja jestem chętna i otwarta więc nie widzę problemu żeby się spotkać.
teraz spadam na pocztę żeby pomóc Erniemu lizać znaczki bo do wieczora się biedak nie wyrobi
będę wieczorkiem
pierwsze i ostatnie ostrzeżenie
Zamiast pomagać organizować spotkanie to Ty w bramach obściskujesz się z jakimiś obcymi facetami
idę na spacer