Wrzutka użytkownika
Kill Bill
28.03.2011 15:42 · ID 536579
SPOTKANIE GÓ-WN-IARZY W WAWIE PRZY PLAŻY.
Spotkanie nadal aktualne ( i proszę mi Sylwek nic nie insynuować bo w dziób )
Koniec kwietnia są święta, początek maja długi weekend zostaje II lub III weekend maja.
Zainteresowani czyli Sylwek z Ptaszkiem, Melissa ( przepadła ostatnio @ jedna )Ernestoo, Oceanic , Alys, Natalia, Patryk i reszta którą pominęłam proszeni są o określenie się , który weekend pasuje ale na 100% bo Nati z Patrykiem zarezerwują stoliki w jakimś pubie-może nawet im Erni pomoże
Koniec kwietnia są święta, początek maja długi weekend zostaje II lub III weekend maja.
Zainteresowani czyli Sylwek z Ptaszkiem, Melissa ( przepadła ostatnio @ jedna )Ernestoo, Oceanic , Alys, Natalia, Patryk i reszta którą pominęłam proszeni są o określenie się , który weekend pasuje ale na 100% bo Nati z Patrykiem zarezerwują stoliki w jakimś pubie-może nawet im Erni pomoże
- ← Pierwsza
- 1
- 2
Dyskusja
59
Komentarze
- ← Pierwsza
- 1
- 2
Odpowiedzi mogą dodawać tylko zalogowani użytkownicy.
Zaloguj się.
witaj Killuś
Witaj Jacenty
się wie, że obronie
II weekend ( sobota ) maja w wawie.
Bedzie miło jak przyjedziesz
Pomógłbyś Natalii pod koniec kwietnia w rozejrzeniu się w centrum wawy za jakimś pubem na nasze spotkanie?
Nie ma sprawy
wystarczy zamówić stoliki tylko trzeba wiedzieć ile osób bedzie.
nie trzymam sie sztywno zasad
czy nagniesz swoje zasady i pojawisz się w II weekend maja w wawie?
drugiej okazji już nie będzie. Jesli się teraz nie zobaczymy to już raczej marne szanse na inne spotkanie.
Stań na czubku swojej wyobraźni i pojaw się na spotkaniu
Jeśli myslisz o spotkaniach tylko we dwie osoby to tak takie
mogą sie udać.....jesteśmy dorosli i nie mam ochoty nikogo przekonywać na siłę ani prosić na kolanach.
Kto chce to przyjedzie tylko musi powiedzieć na 100% bo Erni z Natalią zamówią stoliki w jakimś pubie w centrum wawy.