Do wszystkich ....

1. Elżbieta 25.03.2011 11:37:39

Czy zdajecie sobie sprawe ze Gepard śmierdzi i w dodaku jedzie mu z japy !!!    

2. Elżbieta 25.03.2011 11:54:14

Dziewczyny ale powaznie wam pisze Gepardowi wali z paszczy jak ze sracza    

3. Elżbieta 25.03.2011 12:05:54

Gepard nie odzywaj sie bo wali odchodami    

4. Mariusz 25.03.2011 12:21:37

GEPCIO to już na forum o Tobie piszą ?     To pewnie są wszyscy którzy się do Ciebie przyznaja ?     .A może się mylę moze, sa to osoby które maja ciebie juz dość        

5. Wiktoria 25.03.2011 12:21:59

nie czuję    

6. Mariusz 25.03.2011 12:36:42

Do wszystkich ....

Czy zdajecie sobie sprawe ze Gepard śmierdzi i w dodaku jedzie mu z japy !!! To nowe forum Jego sympatyków GEPCIA

7. Mariusz 25.03.2011 12:37:30

Gepciu wymiękasz już ? coraz krócej piszesz, tchu Ci brak ?

8. Maciek 25.03.2011 12:50:03

Ale macie problemy kupcie sobie briss jak wam smierdzi            

9. Ernest 25.03.2011 13:12:36

Teraz Elka dalas po garach            

10. Ernest 25.03.2011 16:04:30

Sylwia jestes naszym glosem rozsadku na tym forum    

11. teresa 25.03.2011 17:01:56

mi udało sie spodkac z paroma facetami w realu nawet pojechalam na wycieczke z kolesiem ale oni nie siedza na forach

12. teresa 25.03.2011 17:13:33

gepard za bardzo pszeżywasz te tutaj znajomosci w realu czlowiek sie wkurza a tu jeszcze na kogos kto praktycznie może nie istnieje w realu tak jak sie tu podaje     daj sobie luz i nie daj sie sprowokowac banda idjotow i tyle

13. teresa 25.03.2011 17:21:47

nawet gdyby smierdzial to tylko swiadczy o tobie skoro jestes taka że go tak szkalujesz bo powinnas to zostawic dla siebie a nie tak tu wypisywac    

14. antek 25.03.2011 17:30:33

ja go nie wąchałem jak śmierdzi po prostu nie wąchać albo wykąpać    

15. Mariusz 25.03.2011 19:41:41

To tu się Gepciu schował przed de mną ?     A ja go tak szukam opuscił mnie, porzucił     ej nie ładnie     bo znowu bedą baty !    

16. Mariusz 25.03.2011 19:45:50

GEPCIU napisał..bo tu dzieci siedza.jak tu pisac normalnie wes posty z poczatku tamtego roku poczytaj a te .i ty mnie nazywasz idjota..sylwia ocknij sie..czy ty widzisz zebym ja pisal normalnie. / TAK NORMALNIE TO TY NIGDY NIE PISAŁEŚ/.znasz troche mnie duzo wiesz pisze z lekarzami z roznymi ludzimi..moge wszystko w polsce zalatwic w karzdym miescie dlas / TAK ZAŁATWIŁEŚ     SIĘ/deki prace zalatfialem 300 metrow od domu zawsze chciala pomagac ludziomtak pisala..myslisz ze przyszla .czarna mafija ma tez swoje chospicja myslisz ze tam robia za bog zaplac.. ..malo wiesz i pomysl.mam w du.pie tu tych co sami nie wiedza czego tu siedza ..bawiac sie czyimis uczuciami to boli/ TAK MÓWIŁEM ŻE BĘDZIE BOLAŁO OBRAŻAĆ LUDZI NIE WOLNO I GRAĆ IM NA UCZUCIACH RÓWNIEŻ PEDZ..IU JEDEN/ ,,sama wiesz,,a real pokazuje co dalej OJ TOBIE TO POKAZUJE I TO NIE JEDEN PEWNIE REAL...

17. Mariusz 25.03.2011 19:49:27

GEPCIU zmiekł czyżbyś sie zaczął tłumaczyć na forach ? głupio Ci nie pomyślałes że to taki odźwięk przyniesie? a do 1 miesiąca daleko daleko , chyba że ci rurka do tego tak zmieknie że przestaniesz pisać używając wulgaryzmów czego ja i pewnie większa część użytkowników nie lubi uzywać , chyba że jest do tego zmuszona przez takich jak ty. Czekam

18. Mariusz 25.03.2011 20:47:33

Przeprosiny przyjęte... A gwoli wyjaśnienia wróć się do pierwszego mojego postu na ten temat, gzie tylko opisałem program który oglądałem z udziałem Ewy Drzyzgi, która notabene pracowała 10 lat temu w radio RMF FM, a teraz prowadzi swój program w stacjii TVN, gdzie porusza różne życiowe tematy i stara się pomóc ludziom którzy w nim opowiadają o sobie ! Nikt nikogo tam nie poniża, program jest z udziałem psychologa, a po programie jeśli uczestnik sie zgadza to stacja mu funduje spotkania z lekarzem ,terapeutą, psychologiem czy diabetykiem, bądź też terapie. Nic pzreciwko ludziom tylko dla ludzi. Niepotzrbnie na mnie naskoczyłeś a ja tego nie lubię, chyba dałem tego dowód, zresztą nie poraz pierwszy. Ja nikogo tu nie krzywdzę a jeślio kogoś mogę wspomóc radą to się cieszę czasem moje posty są pisane może wsposób kontrowersyjny po to by cos sie tu działo, ale nikogo nie obrażający i bez mięsa ! Czasami w sposób śmieszny by rozbawić tę naszą smutną rzeczywistość.Nie ma potzreby sobie robić na wzajem przykrości bo tego i tak jest dużo wokół nas. Pamiętaj trzymaj fason a będziesz miał wielu ludzi wokół siebie życzliwych. Może i ja kiedyś do nich dołączę?

19. Mariusz 25.03.2011 20:52:54

OJ .... nie zaczynaj bo za dwa dni znowu mnie będziesz przepraszał     Jak sie forum rozkręci na twój temat    

20. Mariusz 25.03.2011 21:08:57

Te Twoje posty to sie kupy nie trzymają co odrzyłeś i znowu ci pzrywalić? Głupio ci co nioe wiesz jak wybrnąć z sytuaji     Ale ty masz krzywo pod sufitem, w opolskim jest dobra klinika dla takich jak ty w Branicach może słyszałeś słynna na całą Polskę     Może załatwić ci miejsce poza kolejnością ?    

21. Mariusz 25.03.2011 21:13:39

Twoje indektywy nie robią na mnie wrażenia ale na innych to i owszem czytałeś wpisy na swój temat ?     Wiesz co zauważyłem że masz ograniczony zasób słów !     i jesteś strasznie monotematyczny tylkojedno w koło macieju wyjdź z tego środowiska i stań się HETERO wróć do nas ! czekamy na CIEBIE !     kobitki również                

22. teresa 25.03.2011 21:19:08

a wy dalej sie kłucicie     muze załączyc i z kłutniami skonczyc wyżyc sie w pogo     :beer troche upicia odechce sie szkanowania a zachce sie bicia    

23. Mariusz 25.03.2011 21:25:42

Ja sie tylko bronię, skończyć to musi druga strona jeż już miało dojść do zgody ale znowu zaczął a ja nie popuszczę już taki jestem chamstwo chamstwem zwalczać, aż do skutku !

24. Mariusz 25.03.2011 21:41:08

Gepciu mi zarzuca że sie ukrywam : POCZYTAJCIE JEGO PROFIL:

Pseudonim: GEPARD / NIE PODAJE SWOJEGO IMIENIA !

Znak zodiaku: Skorpion / MOŻE

Branża: Zapytaj mnie? / WŁAŚNIE JAKA BRANŻA?

Wykształcenie: Zapytaj mnie? / WSTYDZI SIĘ SWOJEGO WYKSZT./

Zalogowany: dzisiaj, 07:22 (online) /TO NIE WAZNE

Kategoria: Zapytaj mnie? / WŁAŚNIE JAKĄ MASZ KATEGORIĘ ?

Szukam osoby w wieku: Zapytaj mnie? / ZNOWU JAKAŚ TAJEMNICA

Telefon: brak / TO NIE WAŻNE, CHOCIAŻ HANDLIJE NIMI Z PIWNICY

GG: brak / NIEWAŻNE MOZE NIE MIEĆ

Skype: brak / RÓWNIEZ JAK WYZEJ ALBO NIE CHCE, ZRESZTĄ O CZYM Z NIM MÓWIĆ ?

Kraj: Polska / CVZY NA PEWNO BO SIĘ CHWALI ŻE PRACUJE ZA GRANICĄ ? CZY ZNOWU KŁAMSTWO ?

Miasto: Brak / NO MOZE NA WSI TO BRAK

Powiat: Zapytaj mnie? MOŻE NIE WIE CO TO POWIAT, ALBO SIE BOI POWIEDZIEĆ

Województwo: Nie podano / TEŻ MOŻE SIĘ BOI, ALBO NIE WIE

Stan cywilny: Zapytaj mnie? / TU ZNOWU TAJEMNICA, PEWNIE ZONATY ALBO ROZWODNIK TYLKO SIĘ WSTYDZI !

Szukam do(cel): Zapytaj mnie? / NIE ZNA SWOJEGO CELU!

Moja data urodzin: 1975-10-23 / CZY PRAWDZIWA? KTO TO WIE ?

nO I JAK gepciu? mój profil wypełniony jest bez : nie podano, albo zapytaj mnie. I co znowu mam Ci dokopać? Sam widzisz jesteś niewiarygodny szma..ciasz i tyle a ja będę dalej aż do skutku twój wybór...    

25. teresa 25.03.2011 21:49:47

w sumie wiekszosc ludzi cos takiego podaje i chca kogos tu poznac jak sami sie poznac nie dadzą to jak maja spodkac kogos podobnego do siebie widze ze wojna dzis sie nie skonczy    

26. Mariusz 26.03.2011 10:03:53

gEPCIU I PŁACZESZ W MANKIET POŁYKASZ ŁEZKI TO PO MNIE ATAKUJESZ NAPISAŁEM CI ZE NIE POPUSZCZE PÓKI NIE SKOŃCZYSZ A TY DALEJ . WIĘC CIĘ INFORMUJĘ PÓKINIE ZLIKWIDUJESZ TEGO KĄTA BEDZIESZ CZUŁ MÓJ ODDECH I CZYTAŁ PRZEŚMIESZNE POSTY DO CIEBIE A CIBIE BĘDZIE WIESZ CO BRAŁA, BO NIC NIE JESTEŚ W STANIE ZROBIĆ, BLUZGAŁEŚ MI NA RODZINĘ TEGO NIE POPUSZCZĘ CHOĆBYŚ SIE ZE..S/RAŁ !        

27. Mariusz 26.03.2011 10:05:14

ALYS A PAPIĘTASZ CO DO MNIE NAPISAŁAŚ, PAMIĘTAJ KIJ MA DWA KOŃCE JEDNYM UDERZYSZ TO DRUGIM DOSTANIESZ POZDRAWIAM

28. Mariusz 26.03.2011 10:09:23

GEPCIU NAPISAŁ:

ale brudas..jezu..a po co ja ma zdradzac swoje imie . ...i moje dane..nikomu nie powiem

/ACO MI NAPISAŁEŚ? ŻE SIĘ UKRYWAM ,ŻE BYM CI MOŻE PODAŁ JESZCZE ADRES ? JA NIE MAM NIC DO UKRYCIA DU..PKU ZOŁĘDNY A TY MASZ! I TO JEST MOJA SIŁA !, POTRAFIĘ ZNALEŹĆ CZUŁE MIEJSCA I WNIE UDERZYĆ PRAWDA ŻE BOLI ? A BEDZIE BOLAŁO OJ BEDZIE BARDZIEJ PÓKI DSIĘ NIE USUNIESZ STĄD ! JESTEM BARDZO WREDNY GDY KTOS LŻY MI RODZINĘ I TO W TAKI SPOSÓB JAK TY, MOŻNA POWIEDZIEĆ ŻE ZNALAZŁEŚWE MNIE WROGA A TO TOBIE NIE WRÓŻY NIC DOBREGO BA JA NIE POPUSZCZĘ pE..DZ..IU!

29. Mariusz 26.03.2011 16:09:48

Misio do MISI słuchaj maleńja mam prawo do odpierania zarzutów jakiegś pedzia a jak ci sie to nie podoba to zmień so server na inny. Niktcie tu nie trzyma na siłę     i nie wcinaj się pomiedzy wódke i zakąskę to przyspozy ci mniej stresu    

30. Mariusz 26.03.2011 16:14:34

Mariusz do misi to z Twojego profilu : TO jest nie smaczne !                

Chcesz sprawdzic kto potrtafi być naprawdę pyskaty ?    

Gepciowi też sie wydawało....    

O mnie:

niesforna księżniczka dumnie idąca przez świat. pyskata, bezczelna, mająca dużo wad...