Wrzutka użytkownika
Elżbieta
25.03.2011 11:37 · ID 535107
Do wszystkich ....
Czy zdajecie sobie sprawe ze Gepard śmierdzi i w dodaku jedzie mu z japy !!!
- ← Pierwsza
- 1
- 2
Dyskusja
47
Komentarze
- ← Pierwsza
- 1
- 2
Odpowiedzi mogą dodawać tylko zalogowani użytkownicy.
Zaloguj się.
wrzućcie na luz bo jak narazie robicie z siebie ułomnych ludzi oczywiście słowa kieruję do Mariusza i Geparda. jak macie takie \\\\\\\"poważne\\\\\\\" problemy to roztrząsajcie je między sobą bo to już nawet nie jest zabawne i czytanie tego pozostawia tylko zniesmaczenie co do waszych osób.
To co rozmawiam z Gepciem to nasze sprawy i niech sie nie wcina za smarkata jest by dawac zyciowych porad dopiero co z pieluch wyszła i się mądrzy..
Przeczytaj swojego pierwszego posta, w którym nieznanego człowieka zaczynasz wyzywać. A to nie ładnie, więc nie dziw się mojej odpowiedzi. I tak najbardziej delikatnie Ci odpowiedziałem. A co do jadu jestem szczepiony spokojnie na pewno przeżyję !
Ale ja chciałbym porozmawiać na jakieś ciekawsze tematy niż ciągle o du..p.ie marynie. Może z kims zawiązac ciekawą znajomość a NIE CIĄGLE ODPIERANIE ATAKÓW NA MOJĄ OSOBE LUB RODZINĘ. MAM DOŚĆ OPLUWACZY, KTÓRZY WYŁAPUJĄ ZDANIA WYRWANE Z KONTEKSTU I ŁADUJĄ CI SIĘ Z BUTAMI. zARAZ MI SIĘ LAMKA CZERWONA ZAPALA. A POTEM TAKI GEPCIU LUB JAKAŚ LALA PISZĄCA O SOBIE ŻE JEST KSIĘŻNICZKĄ I PYSKATĄ TAKI PUSTAK PO PROSTU MAJĄCY WIĘCEJ PRZY DU..PI.E JAK PRZY GŁOWIE ZACZYNA SIE WYMĄDRZAĆ. nO TO SOORY wINETOU! kAŻDEMU WEDŁUG ZASŁUG. jA SIĘ PRZY TYM NIE MAM CZYM DENERWOWAĆ ALE TRZEBA POKAZAĆ GDZIE TAKIEGO JEST MIEJSCE
i brzydszy odemnie
znasz tego goscia z fotki ?
byłam jego kuratorem sądowym
dobre to bylo Kill
żartowałam tylko