Wrzutka użytkownika
Konto usunięte
07.12.2009 18:39 · ID 46117
Czy ..
czy tutaj, to tylko ludzie sobie zarty robia, badz szukaja drugiej osoby zeby sie zaspokoic..?
niby wiele osob szuka drgiej polówki, a jak przychodzi co do czego,to sie wycofuja, albo chca tylko sie zabawic...
Dyskusja
37
Komentarze
Odpowiedzi mogą dodawać tylko zalogowani użytkownicy.
Zaloguj się.
Na pewno ci się uda kogoś znaleźć...
Moja rada- NIC NA SIŁĘ
Pomyśl co by było gdyby jakiś został, rozkochał cię w sobie a gdybyś już nie mogła sobie wyobrazić życia bez niego powiedział że ten związek nie ma już sensu...
W tym momencie mnie rozbroiłaś...
A może to ty wielu zniechęcasz próbując zbyt szybko się z nimi spotkać...
Ja myślę że co nagle to po diable... że jeśli dwoje ludzi poznaje się przez internet to powinni dać sobie trochę czasu zanim spotkają się w realu...
A ggdyby jakaś dziewczyna nalegała na szybkie spotkanie to uznałbym że to jakaś desperatka i starałbym się ograniczyć stosunki z tą dziewczyną...
A ty napisałaś o kilku facetach...
Czy to znaczy że zależy mi tylko na seksie?? Wątpię aby z takiej odległości do czegoś takiego mogło dojść...
Ja chcę ją jak najlepiej poznać zanim zacznę planować coś więcej i myślę że ona jest tego samego zdania...
Poznamy się jak najlepiej a jak się już spotkamy to po to aby poznać się jeszcze lepiej...
A co do tematu głównego to mysle ze jest tu wielu fałszywych ludzi którzy sa tu po to by oszukiwac i drwic sa tu ludzie dla zabawy ale tez dla miłosci.......ja nie szukam na siłe.....nie lubie pospiechu jak ma se znalezc to sie znajdzie.......