Gepardzie, ponieważ jednakowoż takież jezdeźmy, jakimi naz tworzycie
Gepard
29.01.2012 r. 15:19:40
nie my was stworzylismy ..wy macie juz to wrodzone tylko kto was zmieni jest wielki..kocham was ale i nienawidze...jedno wiem bezwas niebyloby mego sensu istnienia
oj kazdy mi to mowi i poucza ja potrafie robic cos przez 8 godzin choc mozna to zrobic w 2 godziny ale nie musze po swjemu wiem ze jestem debil..wiem ze jestem nienormalny bo moze ja jestem inny przepraszam ze nie jestem normalny taki jak wszyscy
tylko czemu wy normalni jestescie zalezni odemnie zeby niebylo takiego pojeb.ba jak ja niemielibyscie nic ja zarabiam i co robie wy z tego zyje cie nazywawajac mnie po.jebem..kazdy chce miec czyste rece wykorzystujac kogos tylko kto jest tym najgorszym pojhebem ja tylko chce objechac cala ameryke osoba ktorej ufam czy duzo chce
hmmmmmmmm,
">www.youtube.com/watch?v=agm5FZHKjY4
Ty atpuskaj
www.youtube.com/watch?v=O040xuq2FR0&feature=related
... zwracam uwagę na ... mikrofon
to choc chodz do mnie to ci poleje narazie edriu litwiniec mi polewa chyba sie rozj.balem..czem,u wy kobiety takie suki
&ob=av2e">jestescie&ob=av2e
Gepardzie, ponieważ jednakowoż takież jezdeźmy, jakimi naz tworzycie
nie my was stworzylismy ..wy macie juz to wrodzone tylko kto was zmieni jest wielki..kocham was ale i nienawidze...jedno wiem bezwas niebyloby mego sensu istnienia
">
oj, oj ...
">www.youtube.com/watch?v=l-S9qrPFNdo
to żebro byłłło zarakowione chybba
muszem. pszeproszem.
powtórka z komedii.
">www.youtube.com/watch?v=78e-ajJ1W7E
ale jeszcze zyje wiec ci
&feature=relmfu">potroje&feature=relmfu
Gepardie, podpowiem Tobie, co byś siem nie powtarzał: wklejając cóś wytnij www;:
Gepardzie, anioły słuchają Ciebie i spadają w niebo
że tak siem powtórzem
">www.youtube.com/watch?v=mK13i7SHhcA
oj kazdy mi to mowi i poucza ja potrafie robic cos przez 8 godzin choc mozna to zrobic w 2 godziny ale nie musze po swjemu wiem ze jestem debil..wiem ze jestem nienormalny bo moze ja jestem inny przepraszam ze nie jestem normalny taki jak wszyscy
">
tylko czemu wy normalni jestescie zalezni odemnie zeby niebylo takiego pojeb.ba jak ja niemielibyscie nic ja zarabiam i co robie wy z tego zyje cie nazywawajac mnie po.jebem..kazdy chce miec czyste rece wykorzystujac kogos tylko kto jest tym najgorszym pojhebem ja tylko chce objechac cala ameryke osoba ktorej ufam czy duzo chce
">
Jagajo, zaraz odsłucham wszystkie te przebłyski \"wczoraj\".
Ależ mnie radujesz Twoją obecnością tutaj! iiiiihaha, patataj, patataj.
To chyba pisze się inaczej, ale ja znam tylko odgłos paszczowy
Gepardzie, Ciebie też posłucham zara. I powtórzę radę. Tylko sprawdzę, jak to się robi. Pewne czyny mechanicznymi są.
Z dedykacją Jagagaii, Gepardowi i Temu, który czyta jeno wiem, wiem.
">www.youtube.com/watch?v=m6wJP97U5n0
Jaga, Gepi, jak wklejasz cóś, to wytnij http://
a resztę zostaw, oczywiście
wtedy nie będziesz dublować
Jago, babo, ocenimy, ocenimy.
oj aj jaka madra a co ci przeszkadza podwujnie &feature=related
Gep, całą tą górą ubarwić się można.
Jaga, ale \"Noce i Dnie\" to mi jeno z hasłem \"Tomaaaaszek!, Tomaaaaszek!!!\" kojarzą się przytomnie. Kocham Panią Pani Sułko!
Gepi, nie przeszkadza mi to wcale. Sądziłam, że Was to nieco deprymuje. Mnie wculfiało niemożebnie, ale nikt nie chciał pomóc.
Musiałam dochodzić sama.
Gep, not so simply
ja juz jestem z deprymowany doglebnie to mi nie przeszkadza
A TO mi zapodała kuliżanka ostatnio:
&feature=related">www.youtube.com/watch?v=iDBL57rwGaM&feature=related
ależ wyciongła wontek
Gep, jedziesz po liście przebojów Trójki! Dobrze, dobrze. Podoba mniem siem.
nie slucham trojki nie mam ..
&feature=related">&feature=related