lubie takie iprezi .z mojej paczki kuple ostatnio byli z wroclawia i z opola kuzwa ja juz odpuszczam..za slabe kosci mam..ale wyzyc sie mozna teraz tylko moge w sciane reko nerwy zostawic &feature=related
Gepard
03.02.2012 r. 22:33:36
teraz w londynie ch.ujnie zrobili bez dokumentow nie wpuszcza..musza wiedziec jak ktos narozrabia kto byl ..maja skurczybyki skanery tylko w polskich mordowniach ..nie sprawdzaja ale to 3 strefa tam za duzo pomazanicow strach auto
&feature=related
&feature=related
a mysle okims stare dzieje
&feature=related
&feature=related
&feature=related
&feature=related
dobra dosyc smutasow jest weekend .. a juz malo nie
">zasnelem
lubie takie iprezi .z mojej paczki kuple ostatnio byli z wroclawia i z opola kuzwa ja juz odpuszczam..za slabe kosci mam..ale wyzyc sie mozna teraz tylko moge w sciane reko nerwy zostawic &feature=related
teraz w londynie ch.ujnie zrobili bez dokumentow nie wpuszcza..musza wiedziec jak ktos narozrabia kto byl ..maja skurczybyki skanery tylko w polskich mordowniach ..nie sprawdzaja ale to 3 strefa tam za duzo pomazanicow strach auto
&feature=related">zostawic&feature=related
&feature=related
&feature=related
&feature=related
No dobra:
">www.youtube.com/watch?v=Bo4dYjb5Rro
Dobre, he he. karamba.
&feature=autoplay&list=ULoJatpL6YX1A&lf=mfu_in_order&playnext=1
Taaaaaa
jakże przykro, że tymczasem
większość słucha z abmarasem
czy wysoki to i chudy
czy też niski ale gruby
każdy słucha z ambarasem
wymachując swoim ... czasem
okay. czas wrócić do przebojów Trójki!!!:
1995
">www.youtube.com/watch?v=mK13i7SHhcA
patrz co unas sie dzis dzieje zobacz ostatnie 2 minuty fajnie kuzde jest ..jejku odrazu polska mi sie przypomniala &feature=mfu_in_order&list=UL
marzycielu, to poćwicz Twojego linka
wszystko działa.
po prostu pomiń reklamę
Gep, nioooo, ale Was zima zaskoczyła!
ale spox! nawet wielki Brytan na śnieg wychodzi niechętnie
Poza tym podziwiam muuuuuzę, którą wrzuciłeś we filmiku