&feature=related
&ob=av3e
&feature=relmfu
U U U, Gepardzie, aleś siem pobawił. aż nie zdążyłam odsłuchać tanga tegoż rytma. taką razą przypomnem tango prawdziwe: ">www.youtube.com/watch?v=FQ4zObtAOuI
hm. jakieś deja vu mam
to może jeszcze na wspak: ">www.youtube.com/watch?v=FFzk_MX1DCo
juz jestem kude slisko bylem w ldynie u znajomych....ale mam hita samo na mk............
http://www.youtube.com/results?search_query=dwa+proste+slowa&oq=+++dwa+proste+slowa&aq=1&aqi=g1&aql=&gs_sm=1&gs_upl=646465l657430l0l661682l16l16l0l9l9l0l250l1316l0.5.2l7l0
aaaaa to ciekawe, nie mogę wejść na chata co więcej - nie mogę wylinkować Twojej powyższej piosnki. coś się było pok..wiło
w tzw międzyczasie powtórzę to, co mi dzisiaj długo grało: &feature=related">www.youtube.com/watch?v=h8tuTSi6Sck&feature=related
Gepard, serio, serio? I te kaptury też Cię kręcą?
&ob=av2e
Metallica wielokrotnie podcina kolana
to ja chyba pojadę prostotą tekstu ">www.youtube.com/watch?v=c6iGQ4SPolI
a to też jest dobre ">www.youtube.com/watch?v=cKVP_Je36hE
kornelko ma kochana tylko wy umiecie najlepiej nam pdcinac kolana.......... &feature=related
Gep, ja chyba Ciem lubiem właśnie za te literacje niepoprawne
&feature=related
&ob=av3e
&feature=related
&feature=related
&feature=related
&feature=relmfu
&feature=related
U U U, Gepardzie, aleś siem pobawił. aż nie zdążyłam odsłuchać tanga tegoż rytma.
taką razą przypomnem tango prawdziwe:
">www.youtube.com/watch?v=FQ4zObtAOuI
hm. jakieś deja vu mam
to może jeszcze na wspak:
">www.youtube.com/watch?v=FFzk_MX1DCo
juz jestem kude slisko bylem w ldynie u znajomych....ale mam hita samo na mk............
http://www.youtube.com/results?search_query=dwa+proste+slowa&oq=+++dwa+proste+slowa&aq=1&aqi=g1&aql=&gs_sm=1&gs_upl=646465l657430l0l661682l16l16l0l9l9l0l250l1316l0.5.2l7l0
aaaaa to ciekawe, nie mogę wejść na chata
co więcej - nie mogę wylinkować Twojej powyższej piosnki. coś się było pok..wiło
w tzw międzyczasie powtórzę to, co mi dzisiaj długo grało:
&feature=related">www.youtube.com/watch?v=h8tuTSi6Sck&feature=related
Gepard, serio, serio? I te kaptury też Cię kręcą?
&ob=av2e
Metallica wielokrotnie podcina kolana
to ja chyba pojadę prostotą tekstu
">www.youtube.com/watch?v=c6iGQ4SPolI
a to też jest dobre
">www.youtube.com/watch?v=cKVP_Je36hE
kornelko ma kochana tylko wy umiecie najlepiej nam pdcinac kolana..........&feature=related
Gep, ja chyba Ciem lubiem właśnie za te literacje niepoprawne