a tak zachciało mi się zapodać ">www.youtube.com/watch?v=mMPTiQM4WYE znośna
&feature=g-vrec&context=G269ed67RVAAAAAAAAAg
&feature=related
dobre, dobre. pomylić Ty z kimś innym ... okay, bywa Dla Was kupa mięci. Wciąż nas prześladuje pytanie pani ze szkoły. Co poeta miał na myśli. Zawsze mnie wkurzała, bo czytałam inaczej niźli yna kciała. Teraz też pomińmy genezę piosnki tej, pls. &feature=related">www.youtube.com/watch?v=H6XbW4fEy_I&feature=related
Pasażerko, ło żesz, co Ty tam słuchałaś????? Wróć do Anny, pls. As she comes undone. Trzyma (rz)życie jak nigdy drzewiej. ">www.youtube.com/watch?v=EKVy0EVu2ZI
dobre, dobre, nieprawdaż?
Gepard, Funky Polak prawdę mówi nielirycznie. Okay. Dobre. Przyznaję i nie wiem, co Tobie zapodać.
aaaa, TO można(?) ">www.youtube.com/watch?v=YBfi0w6JDQU ładniutkie
Nati, 4 U: ">www.youtube.com/watch?v=LKPTJm7ooiM
Anna Calvi cd: ">www.youtube.com/watch?v=MHOW-OuacJo
First we\'ll kiss Then you will lock the door, my dear
open the door.. wanna bite like a woman That\'s what I wanna say And give you pain like a woman Oh with no regrets ..................... .......
co tam samotna pipko... ........... &feature=related
jusz jeztem. tylko siem ogarnem. i doczytam
Samotna P., Fat Bally F. nie znam, nie słucham. Coś mi panem Wydrą Szymonem powiało. Zwiotczałam. Zwłaszcza, że wzięłam Cię za kogoś innego Takoż na dzisiaj dedykuję Tobie ">www.youtube.com/watch?v=mK13i7SHhcA
Gepardzie, kurczak, nie nadążam z odsłuchem. Zrobiłbyś jakąś przedselekcję, pls. Ciągły niedoczas mam. O ja pitolę! Avanti? Kropelki trzy właśnie spływają mi po ... plecach. With no regret nie da siem. 4 U: połączenie dwóch rzeczy z wielu, które mnie kręcą. tembr głosu i tango. &feature=related">www.youtube.com/watch?v=2-8n6rTH6Ns&feature=related
Samotna P., w Gabrielle też nie wsłuchujem siem, ale dźwigam Ładniutka linia melodyczna. Co powiesz na taką czystość dźwięków? &feature=related">www.youtube.com/watch?v=YI2XuIOW3gM&feature=related
Lodzie w Viagrze, Ty wiesz, że przy Tobie miłość do pana Sułka to jeno jeden wydepilowany włos na memłonie. A propos muzy przez Ciem zapodanej, Ty wiesz, jak wariować z klasą!!!! Cała moja klasa ósma upiła się na sztywno. Wynosili jeszcze za dnia. Taką razą TO dla Ciebja: ">www.youtube.com/watch?v=XfCEAz9LBsg
Lodzie w Viagrze, ej Ty! Ciapoki??? Klasyki siem nie wypieram. Kolana mnie bolą od ... prostowania Okay. A propos klasyków, to dla Ciebie jeszcze ">www.youtube.com/watch?v=WTiiMEnzLXU
a tak zachciało mi się zapodać
">www.youtube.com/watch?v=mMPTiQM4WYE
znośna
&feature=g-vrec&context=G269ed67RVAAAAAAAAAg
&feature=related
&feature=related
&feature=related
&feature=related
&feature=related
&feature=related
dobre, dobre.
pomylić Ty z kimś innym
... okay, bywa
Dla Was kupa mięci.
Wciąż nas prześladuje pytanie pani ze szkoły. Co poeta miał na myśli. Zawsze mnie wkurzała, bo czytałam inaczej niźli yna kciała.
Teraz też pomińmy genezę piosnki tej, pls.
&feature=related">www.youtube.com/watch?v=H6XbW4fEy_I&feature=related
Pasażerko, ło żesz, co Ty tam słuchałaś?????
Wróć do Anny, pls. As she comes undone. Trzyma (rz)życie jak nigdy drzewiej.
">www.youtube.com/watch?v=EKVy0EVu2ZI
dobre, dobre, nieprawdaż?
Gepard, Funky Polak prawdę mówi nielirycznie. Okay. Dobre. Przyznaję i nie wiem, co Tobie zapodać.
aaaa, TO można(?)
">www.youtube.com/watch?v=YBfi0w6JDQU
ładniutkie
Nati, 4 U:
">www.youtube.com/watch?v=LKPTJm7ooiM
Anna Calvi cd:
">www.youtube.com/watch?v=MHOW-OuacJo
First we\'ll kiss
Then you will lock the door, my dear
open the door.. wanna bite like a woman
That\'s what I wanna say
And give you pain like a woman
Oh with no regrets ............................
co tam samotna pipko... ...........&feature=related
&feature=related
jusz jeztem. tylko siem ogarnem. i doczytam
Samotna P., Fat Bally F. nie znam, nie słucham. Coś mi panem Wydrą Szymonem powiało. Zwiotczałam.
Zwłaszcza, że wzięłam Cię za kogoś innego
Takoż na dzisiaj dedykuję Tobie
">www.youtube.com/watch?v=mK13i7SHhcA
Gepardzie, kurczak, nie nadążam z odsłuchem. Zrobiłbyś jakąś przedselekcję, pls. Ciągły niedoczas mam.
O ja pitolę! Avanti?
Kropelki trzy właśnie spływają mi po ... plecach.
With no regret nie da siem.
4 U:
połączenie dwóch rzeczy z wielu, które mnie kręcą. tembr głosu i tango.
&feature=related">www.youtube.com/watch?v=2-8n6rTH6Ns&feature=related
Samotna P., w Gabrielle też nie wsłuchujem siem, ale dźwigam
Ładniutka linia melodyczna.
Co powiesz na taką czystość dźwięków?
&feature=related">www.youtube.com/watch?v=YI2XuIOW3gM&feature=related
Lodzie w Viagrze, Ty wiesz, że przy Tobie miłość do pana Sułka to jeno jeden wydepilowany włos na memłonie.
A propos muzy przez Ciem zapodanej, Ty wiesz, jak wariować z klasą!!!!
Cała moja klasa ósma upiła się na sztywno. Wynosili jeszcze za dnia.
Taką razą TO dla Ciebja:
">www.youtube.com/watch?v=XfCEAz9LBsg
Lodzie w Viagrze, ej Ty! Ciapoki??? Klasyki siem nie wypieram. Kolana mnie bolą od ... prostowania
Okay. A propos klasyków, to dla Ciebie jeszcze
">www.youtube.com/watch?v=WTiiMEnzLXU