\"taka powtórka z rozrywki, z rozrywki powtórka\" a propos: ">www.youtube.com/watch?v=RglFoTqfK6k przynajmniej tutaj nie powtarzam siem
Inez, obiecałam piosnkę. Sądzę, iż ta będzie właściwa. Jest naprawdę dobra. Tylko bez nadinterpretacji, pls ">www.youtube.com/watch?v=C3WkIENVY_M
Saro, oczywiście tak zrozumiałam. reszta dywagacją byłłła. ufam, że w coś wierzysz.
niby proste zbicie lustra... całkiem dobry wykon &feature=related">www.youtube.com/watch?v=rNjvOXEMHqE&feature=related
KOGOŚ, COŚ należy zapamiętać &feature=related">www.youtube.com/watch?v=Iioi5LjzZo8&feature=related
&NR=1&feature=endscreen,,,,,jedno miejsce to troche za mało ,ja potrzebuje trzy,,,,,,,,,,,,
magia świąt? na szczęście jeszcze gdzieś funkcjonuje. na nieszczęście dawno minęła się z przeznaczeniem. ">www.youtube.com/watch?v=a1mzx4AQ6Qo
święta, święta, już po nich. a \'sordid details following\' ">www.youtube.com/watch?v=YF_ESqYuhSQ
całkiem doskonałe: ">www.youtube.com/watch?v=6Lg8lh0FNJ8
Gepardzie, ale w poprzednim Twoim wejściu nie byłeś u szczytu formy(?). Wiem, znam ten stan
cóż, czas kadryla zacząć ">www.youtube.com/watch?v=3rX_S9eoV7I
Gep, dobre, naprawdę dobre!!! Cóż mogę? ... mogę, mogę ... mogę jeno zapodać Pana Dyjaka ">www.youtube.com/watch?v=ztOrpUGi46Y
przed balem. polecam radiową trójkę
bardzo lubię tego pana, a zwłaszcza (bez parapetu!) tutaj &feature=related">www.youtube.com/watch?v=O040xuq2FR0&feature=related
tegoż również. co oczywizdym jedz ">www.youtube.com/watch?v=_IXX5gFBkfY
Primo - wszystkim Wam życzę pozytywnego tego, co nowego nastąpi. Secundo - nie mogłam siem oprzeć kilku inklinacjom. złota ryba próbuje spełniać życzenia. szczęśliwie. Pani Kora nieco, czasem mnie nerwiłła, ale TO polecam: "> zawsze to jakaś recepta
... no tak, zapomniałam o niebezpieczeństwach powtórek taką razą znowu Kings Of Leon! Reklamę proszę przezwyciężyć. Dalej jest dobra muza &feature=related">www.youtube.com/watch?v=3if6HY_RUqw&feature=related
Eliocie, jezzzdem pod wrażeniem niemałym. To cudowna piosnka. Powróciłam do podstawówki. Wtedy tak fajnie było...
z oklaskami ku przestrodze ">www.youtube.com/watch?v=TWpGfuz1oPk
a my sie czasami nie znamy posiedze tu troche z &ob=av2e">toba &ob=av2e
&ob=av2e
&feature=fvst
&feature=related
gepard, a my się czasami i znamy. I wish U a perfect day!!! &feature=related">www.youtube.com/watch?v=QYEC4TZsy-Y&feature=related
a TO już dedykuję wszystkim znajomym dobry kawałek. naprawdę dobry!!! ">www.youtube.com/watch?v=TWpGfuz1oPk
a to dla wiadomej postaci &feature=related">www.youtube.com/watch?v=30XKzxnTYK8&feature=related
a TO już wszystkim spragnionym muzyki &feature=related">www.youtube.com/watch?v=vY4dFhRgTno&feature=related
a czasami ..chyba sie nie znamy ..ale to nic,,,nie szkodzi... .jak tam weekend minol...kuzde umnie jak zawsze ciezko..ale jutro do pracy to se odpoczne: &feature=related
\"taka powtórka z rozrywki, z rozrywki powtórka\"
a propos:
">www.youtube.com/watch?v=RglFoTqfK6k
przynajmniej tutaj nie powtarzam siem
Inez, obiecałam piosnkę. Sądzę, iż ta będzie właściwa. Jest naprawdę dobra. Tylko bez nadinterpretacji, pls
">www.youtube.com/watch?v=C3WkIENVY_M
Saro, oczywiście tak zrozumiałam. reszta dywagacją byłłła.
ufam, że w coś wierzysz.
niby proste zbicie lustra...
całkiem dobry wykon
&feature=related">www.youtube.com/watch?v=rNjvOXEMHqE&feature=related
KOGOŚ, COŚ należy zapamiętać
&feature=related">www.youtube.com/watch?v=Iioi5LjzZo8&feature=related
&NR=1&feature=endscreen,,,,,jedno miejsce to troche za mało ,ja potrzebuje trzy,,,,,,,,,,,,
magia świąt? na szczęście jeszcze gdzieś funkcjonuje. na nieszczęście dawno minęła się z przeznaczeniem.
">www.youtube.com/watch?v=a1mzx4AQ6Qo
święta, święta, już po nich. a
\'sordid details following\'
">www.youtube.com/watch?v=YF_ESqYuhSQ
całkiem doskonałe:
">www.youtube.com/watch?v=6Lg8lh0FNJ8
Gepardzie, ale w poprzednim Twoim wejściu nie byłeś u szczytu formy(?). Wiem, znam ten stan
cóż, czas kadryla zacząć
">www.youtube.com/watch?v=3rX_S9eoV7I
Gep, dobre, naprawdę dobre!!!
Cóż mogę? ... mogę, mogę ...
mogę jeno zapodać Pana Dyjaka
">www.youtube.com/watch?v=ztOrpUGi46Y
przed balem. polecam radiową trójkę
bardzo lubię tego pana, a zwłaszcza (bez parapetu!) tutaj
&feature=related">www.youtube.com/watch?v=O040xuq2FR0&feature=related
tegoż również. co oczywizdym jedz
">www.youtube.com/watch?v=_IXX5gFBkfY
Primo - wszystkim Wam życzę pozytywnego tego, co nowego nastąpi.
Secundo - nie mogłam siem oprzeć kilku inklinacjom. złota ryba próbuje spełniać życzenia. szczęśliwie.
Pani Kora nieco, czasem mnie nerwiłła, ale TO polecam:
">
zawsze to jakaś recepta
... no tak, zapomniałam o niebezpieczeństwach powtórek
taką razą znowu Kings Of Leon! Reklamę proszę przezwyciężyć.
Dalej jest dobra muza
&feature=related">www.youtube.com/watch?v=3if6HY_RUqw&feature=related
Eliocie, jezzzdem pod wrażeniem niemałym. To cudowna piosnka. Powróciłam do podstawówki. Wtedy tak fajnie było...
z oklaskami ku przestrodze
">www.youtube.com/watch?v=TWpGfuz1oPk
a my sie czasami nie znamy posiedze tu troche z
&ob=av2e">toba&ob=av2e
&ob=av2e
&feature=fvst
&ob=av2e
&feature=related
gepard, a my się czasami i znamy.
I wish U a perfect day!!!
&feature=related">www.youtube.com/watch?v=QYEC4TZsy-Y&feature=related
a TO już dedykuję wszystkim znajomym
dobry kawałek. naprawdę dobry!!!
">www.youtube.com/watch?v=TWpGfuz1oPk
a to dla wiadomej postaci
&feature=related">www.youtube.com/watch?v=30XKzxnTYK8&feature=related
a TO już wszystkim spragnionym muzyki
&feature=related">www.youtube.com/watch?v=vY4dFhRgTno&feature=related
a czasami ..chyba sie nie znamy ..ale to nic,,,nie szkodzi... .jak tam weekend minol...kuzde umnie jak zawsze ciezko..ale jutro do pracy to se odpoczne: &feature=related
&feature=related