że tak sparawrasujem. nie śpiem i tenskniem po Tobie. Ty wierz. bowiam wiara gury pszenosi ">www.youtube.com/watch?v=Tc0pZJeXX3E
aj aj aj, orta wstafiłam - mialo buć rze miast że. Wy praszczjatje mnje druzja!
jeszcze ostatni krok. dla Geparda, który nawdychał się ostatnio tegoż wątku: &feature=fvst">www.youtube.com/watch?v=6TXaafRnGOg&feature=fvst
D O S K O N A Ł E !!! nikt TEGO nie zrobi, póki nie musi ">www.youtube.com/watch?v=D9-255uB1kg
a TO było już? nie wiem więc poza tem przepraszam moich znajomych, znających mnie nie od wczoraj ">www.youtube.com/watch?v=D9-255uB1kg no chyba tych innych nie obudzę???
Filantropko, z racji uwielbienia hołdowanego Pani Groniec od lat, przypominam niniejszy kawałek ">www.youtube.com/watch?v=3xncaGqEROg
pedałuję po stromej ścieżce, ale, jednakoż, zapodam i TO, bowiem to piękny kawałek, muzycznie i sylabicznie, Filantropko &feature=related">www.youtube.com/watch?v=Mo-lRulKuJ4&feature=related
coś mnie nie było więc zapodam natychmiast 4 Filantropki &ob=av2n">www.youtube.com/watch?v=ScSHEnFNRck&ob=av2n
aszybka!!! teraz właściwy kawałek: ">www.youtube.com/watch?v=lbMiHqaE8VE
To tak sobie i ... sobie ">www.youtube.com/watch?v=vE8tn9yVCsk
... i oczywiście 4 Geparda, co byś często śpiewał. coś w Twoim klimacie ">www.youtube.com/watch?v=sFGX-_GVtq8
Gepard - Potap? sjerjozna??? Ty znajesz? no tak spasiba. Ty wsjegda napominajesz ob jazykje
w odmianach ja patjeriała sjebia
oki. dumal, nje dumał - carom nje budjesz ">www.youtube.com/watch?v=tIqRsl8Vm-Q
hm, a to dobre, dobre jest ">www.youtube.com/watch?v=rhambZPigB0
nadejszła wiekopomna chwiła. najszła mnie potrzeba idą Święta, czynię się więc takąż. Wszystkim, którym ">www.youtube.com/watch?v=6E90-PC7Ee8
ASNYKU, czyżbyś należał do grona? eeee, chyba nieeee. nie przypominam sobie.
Filantropko, która, mimo wszystko nie zmieniła nicka , Twoja wyżej wstawiona piosnka cudna jest i basta! dzięx!
">www.youtube.com/watch?v=LU9akPRODyY
Okay. Teraz już nieco poważniej, aczkolwiek niekoniecznie ">www.youtube.com/watch?v=nyXRC5rUcM4
świetny kawałek więc zapodałam
Jag..., w któtymkolwiek gaju przebywasz, TO dla Cibie Ty zrozumiesz podtekst i nadtekst &feature=related">www.youtube.com/watch?v=qo2y2q7S5wE&feature=related
dobre nieprawdaż?
co by krzyże zlikwidować:
co by się pofatygować &feature=fvst">www.youtube.com/watch?v=zvxgZjNA2SM&feature=fvst
DLA WSZYSTKICH &ob=av2n">BASIENIEK &ob=av2n
&feature=related.......................a to dla wszystkich PANÓW z MK.................
&feature=related....moze być kolejny..............
&feature=related........troche lata,,,,,w grudniu,,,,,,,,
że tak sparawrasujem. nie śpiem i tenskniem po Tobie. Ty wierz. bowiam wiara gury pszenosi
">www.youtube.com/watch?v=Tc0pZJeXX3E
aj aj aj, orta wstafiłam - mialo buć rze miast że.
Wy praszczjatje mnje druzja!
jeszcze ostatni krok. dla Geparda, który nawdychał się ostatnio tegoż wątku:
&feature=fvst">www.youtube.com/watch?v=6TXaafRnGOg&feature=fvst
D O S K O N A Ł E !!! nikt TEGO nie zrobi, póki nie musi
">www.youtube.com/watch?v=D9-255uB1kg
a TO było już? nie wiem więc poza tem przepraszam moich znajomych, znających mnie nie od wczoraj
">www.youtube.com/watch?v=D9-255uB1kg
no chyba tych innych nie obudzę???
Filantropko, z racji uwielbienia hołdowanego Pani Groniec od lat, przypominam niniejszy kawałek
">www.youtube.com/watch?v=3xncaGqEROg
pedałuję po stromej ścieżce, ale, jednakoż, zapodam i TO, bowiem to piękny kawałek, muzycznie i sylabicznie, Filantropko
&feature=related">www.youtube.com/watch?v=Mo-lRulKuJ4&feature=related
coś mnie nie było więc zapodam natychmiast 4 Filantropki
&ob=av2n">www.youtube.com/watch?v=ScSHEnFNRck&ob=av2n
aszybka!!!
teraz właściwy kawałek:
">www.youtube.com/watch?v=lbMiHqaE8VE
To tak sobie i ... sobie
">www.youtube.com/watch?v=vE8tn9yVCsk
... i oczywiście 4 Geparda, co byś często śpiewał. coś w Twoim klimacie
">www.youtube.com/watch?v=sFGX-_GVtq8
Gepard - Potap? sjerjozna??? Ty znajesz? no tak spasiba. Ty wsjegda napominajesz ob jazykje
w odmianach ja patjeriała sjebia
oki. dumal, nje dumał - carom nje budjesz
">www.youtube.com/watch?v=tIqRsl8Vm-Q
hm, a to dobre, dobre jest
">www.youtube.com/watch?v=rhambZPigB0
nadejszła wiekopomna chwiła. najszła mnie potrzeba idą Święta, czynię się więc takąż.
Wszystkim, którym
">www.youtube.com/watch?v=6E90-PC7Ee8
ASNYKU, czyżbyś należał do grona? eeee, chyba nieeee. nie przypominam sobie.
Filantropko, która, mimo wszystko nie zmieniła nicka , Twoja wyżej wstawiona piosnka cudna jest i basta! dzięx!
">www.youtube.com/watch?v=LU9akPRODyY
Okay. Teraz już nieco poważniej, aczkolwiek niekoniecznie
">www.youtube.com/watch?v=nyXRC5rUcM4
świetny kawałek więc zapodałam
Jag..., w któtymkolwiek gaju przebywasz, TO dla Cibie
Ty zrozumiesz podtekst i nadtekst
&feature=related">www.youtube.com/watch?v=qo2y2q7S5wE&feature=related
dobre nieprawdaż?
co by się pofatygować
&feature=fvst">www.youtube.com/watch?v=zvxgZjNA2SM&feature=fvst
DLA WSZYSTKICH
&ob=av2n">BASIENIEK&ob=av2n
&feature=related.......................a to dla wszystkich PANÓW z MK.................
&feature=related....moze być kolejny..............
&feature=related........troche lata,,,,,w grudniu,,,,,,,,