&feature=fvst
&feature=related
&feature=player_embedded#!
\"Częstochowa to dobre miasto\" &feature=related">www.youtube.com/watch?v=W9Q_uMcRcJE&feature=related
ło jeżu! ">www.youtube.com/watch?v=Vy_N-D0wb1c
spostrzegłam , iż jedna pani drugiej pani przypomniała o pani Groniec, przed którą chylę czoło każdego dnia. zatem przypomnę [ i przepowiednię sklecę ] ">www.youtube.com/watch?v=QwCWHel_l58
Gepardzie, Gepardzie, Gepardzie, że tak pomknę śladem piosnki Twojej, Twojej, Twojej jam z tych, które nie wierzą i nie ufają partiom typu NPM czy PMS. nie słucham zespołów tychże. pewnie zara powstanie nowy temat - jak radzić sobie z zespołem Napięte. .... swoja drogą, to dobra \"wymówka\" na wszystko
widzem, iż widzisz. bereta mi zabrakło, ale kupiem zawtra. ... a ... no, ... w tej poprzedniej piosence ... to było \"piss\" for czy on U? bowiem w takich ciężkich utworach to ważnyem jezd.
... że tak pociągnę wątek pani Groniec. widziałam osobiście dwa wykony znacznie lepsze, ale ... jak wyjdę, jeszcze te pokażę ">www.youtube.com/watch?v=XbCWHcb1wXg
Gepard, 4 U especially ">www.youtube.com/watch?v=Yop62wQH498
a to miem siem spodobało. nie wiedzieć czemu. ">www.youtube.com/watch?v=XF2ayWcJfxo
zarypiście interesujący głos. pewnie drzewiej już zapodanym był. ">www.youtube.com/watch?v=ZfsgN1mBu4M
Filantropko, wielbiem Pana Kukiza lala lalalala
">www.youtube.com/watch?v=qqHU-szng0k
Filantropko, że co niby zaniedbuję? Że niby grzech zaniechania? Nieeeeee, to jeno ciągłość biegu w niedoczasie. Ostatnio ktoś mnie zapytał, czy jestem tutejszym automatem. Piosnka Amandy cudna. Na późne wieczory zwłaszcza.
Depard otóż właśnie
Gepard, a ja niestety właśnie tkwię w tymże klimacie ">www.youtube.com/watch?v=hlqU5aszCJs
...ale, ale (jak krzyczała francuska jazda) skoro Ty czasem, choćby tak, słuchasz JSB, to, tooo, toooo ... znowu Ciem nie mogiem znielubieć
oj Gepardzie, po JSB, ja tam sobie pojechałam Morricone ">www.youtube.com/watch?v=Ixby9BzJfEo
trzymasz pion. doceniam
Gepard, zapomniałam dodać - Ed Sheeran wzrusza mnie. \"worst things in life come free to us \"
Terejzo, Harlemu \"Czekając na Miłość\" ciekawym jezd Gepi, Aligator, z óczmi wczorajszemi, że niby taki prestidigitator? No proszem Ciem. Wróć do zaraz, pls.
już nie pamiętam, któż ach któż przypomniał pana Kukiza drwala, ale dzjękujsja!!! rozje ... chałam się przy chle w/b ie ło jeżu! okay, trza coś zapodać odpowiednio na tą porę adekwatnie &feature=related">www.youtube.com/watch?v=dRh7M9zQiIc&feature=related
&feature=fvst
&feature=related
&feature=player_embedded#!
&feature=related
&feature=related
&feature=related
\"Częstochowa to dobre miasto\"
&feature=related">www.youtube.com/watch?v=W9Q_uMcRcJE&feature=related
ło jeżu!
">www.youtube.com/watch?v=Vy_N-D0wb1c
spostrzegłam , iż jedna pani drugiej pani przypomniała o pani Groniec, przed którą chylę czoło każdego dnia.
zatem przypomnę [ i przepowiednię sklecę ]
">www.youtube.com/watch?v=QwCWHel_l58
Gepardzie, Gepardzie, Gepardzie, że tak pomknę śladem piosnki Twojej, Twojej, Twojej
jam z tych, które nie wierzą i nie ufają partiom typu NPM czy PMS. nie słucham zespołów tychże.
pewnie zara powstanie nowy temat - jak radzić sobie z zespołem Napięte.
.... swoja drogą, to dobra \"wymówka\" na wszystko
widzem, iż widzisz. bereta mi zabrakło, ale kupiem zawtra.
... a ... no, ... w tej poprzedniej piosence ... to było \"piss\" for czy on U? bowiem w takich ciężkich utworach to ważnyem jezd.
... że tak pociągnę wątek pani Groniec. widziałam osobiście dwa wykony znacznie lepsze, ale ...
jak wyjdę, jeszcze te pokażę
">www.youtube.com/watch?v=XbCWHcb1wXg
Gepard, 4 U
especially
">www.youtube.com/watch?v=Yop62wQH498
a to miem siem spodobało. nie wiedzieć czemu.
">www.youtube.com/watch?v=XF2ayWcJfxo
zarypiście interesujący głos. pewnie drzewiej już zapodanym był.
">www.youtube.com/watch?v=ZfsgN1mBu4M
Filantropko, wielbiem Pana Kukiza lala lalalala
">www.youtube.com/watch?v=qqHU-szng0k
Filantropko, że co niby zaniedbuję? Że niby grzech zaniechania? Nieeeeee, to jeno ciągłość biegu w niedoczasie.
Ostatnio ktoś mnie zapytał, czy jestem tutejszym automatem.
Piosnka Amandy cudna. Na późne wieczory zwłaszcza.
Depard otóż właśnie
Gepard, a ja niestety właśnie tkwię w tymże klimacie
">www.youtube.com/watch?v=hlqU5aszCJs
...ale, ale (jak krzyczała francuska jazda) skoro Ty czasem, choćby tak, słuchasz JSB, to, tooo, toooo ... znowu Ciem nie mogiem znielubieć
oj Gepardzie, po JSB, ja tam sobie pojechałam Morricone
">www.youtube.com/watch?v=Ixby9BzJfEo
trzymasz pion. doceniam
Gepard, zapomniałam dodać - Ed Sheeran wzrusza mnie.
\"worst things in life come free to us \"
Terejzo, Harlemu \"Czekając na Miłość\" ciekawym jezd
Gepi, Aligator, z óczmi wczorajszemi, że niby taki prestidigitator? No proszem Ciem. Wróć do zaraz, pls.
już nie pamiętam, któż ach któż przypomniał pana Kukiza drwala, ale dzjękujsja!!! rozje ... chałam
się przy chle w/b ie
ło jeżu!
okay, trza coś zapodać odpowiednio
na tą porę adekwatnie
&feature=related">www.youtube.com/watch?v=dRh7M9zQiIc&feature=related