&feature=fvst
&feature=related
&feature=player_embedded#!
\"Częstochowa to dobre miasto\" &feature=related">Otwórz film w YouTube
ło jeżu! ">Otwórz film w YouTube
spostrzegłam , iż jedna pani drugiej pani przypomniała o pani Groniec, przed którą chylę czoło każdego dnia. zatem przypomnę [ i przepowiednię sklecę ] ">Otwórz film w YouTube
Gepardzie, Gepardzie, Gepardzie, że tak pomknę śladem piosnki Twojej, Twojej, Twojej jam z tych, które nie wierzą i nie ufają partiom typu NPM czy PMS. nie słucham zespołów tychże. pewnie zara powstanie nowy temat - jak radzić sobie z zespołem Napięte. .... swoja drogą, to dobra \"wymówka\" na wszystko
widzem, iż widzisz. bereta mi zabrakło, ale kupiem zawtra. ... a ... no, ... w tej poprzedniej piosence ... to było \"piss\" for czy on U? bowiem w takich ciężkich utworach to ważnyem jezd.
... że tak pociągnę wątek pani Groniec. widziałam osobiście dwa wykony znacznie lepsze, ale ... jak wyjdę, jeszcze te pokażę ">Otwórz film w YouTube
Gepard, 4 U especially ">Otwórz film w YouTube
a to miem siem spodobało. nie wiedzieć czemu. ">Otwórz film w YouTube
zarypiście interesujący głos. pewnie drzewiej już zapodanym był. ">Otwórz film w YouTube
Filantropko, wielbiem Pana Kukiza lala lalalala
">Otwórz film w YouTube
Filantropko, że co niby zaniedbuję? Że niby grzech zaniechania? Nieeeeee, to jeno ciągłość biegu w niedoczasie. Ostatnio ktoś mnie zapytał, czy jestem tutejszym automatem. Piosnka Amandy cudna. Na późne wieczory zwłaszcza.
Depard otóż właśnie
Gepard, a ja niestety właśnie tkwię w tymże klimacie ">Otwórz film w YouTube
...ale, ale (jak krzyczała francuska jazda) skoro Ty czasem, choćby tak, słuchasz JSB, to, tooo, toooo ... znowu Ciem nie mogiem znielubieć
oj Gepardzie, po JSB, ja tam sobie pojechałam Morricone ">Otwórz film w YouTube
trzymasz pion. doceniam
Gepard, zapomniałam dodać - Ed Sheeran wzrusza mnie. \"worst things in life come free to us \"
Terejzo, Harlemu \"Czekając na Miłość\" ciekawym jezd Gepi, Aligator, z óczmi wczorajszemi, że niby taki prestidigitator? No proszem Ciem. Wróć do zaraz, pls.
już nie pamiętam, któż ach któż przypomniał pana Kukiza drwala, ale dzjękujsja!!! rozje ... chałam się przy chle w/b ie ło jeżu! okay, trza coś zapodać odpowiednio na tą porę adekwatnie &feature=related">Otwórz film w YouTube
&feature=fvst
&feature=related
&feature=player_embedded#!
&feature=related
&feature=related
&feature=related
\"Częstochowa to dobre miasto\"
Otwórz film w YouTube
&feature=related">
ło jeżu!
Otwórz film w YouTube
">
spostrzegłam , iż jedna pani drugiej pani przypomniała o pani Groniec, przed którą chylę czoło każdego dnia.
Otwórz film w YouTube
zatem przypomnę [ i przepowiednię sklecę ]
">
Gepardzie, Gepardzie, Gepardzie, że tak pomknę śladem piosnki Twojej, Twojej, Twojej
jam z tych, które nie wierzą i nie ufają partiom typu NPM czy PMS. nie słucham zespołów tychże.
pewnie zara powstanie nowy temat - jak radzić sobie z zespołem Napięte.
.... swoja drogą, to dobra \"wymówka\" na wszystko
widzem, iż widzisz. bereta mi zabrakło, ale kupiem zawtra.
... a ... no, ... w tej poprzedniej piosence ... to było \"piss\" for czy on U? bowiem w takich ciężkich utworach to ważnyem jezd.
... że tak pociągnę wątek pani Groniec. widziałam osobiście dwa wykony znacznie lepsze, ale ...
Otwórz film w YouTube
jak wyjdę, jeszcze te pokażę
">
Gepard, 4 U
Otwórz film w YouTube
especially
">
a to miem siem spodobało. nie wiedzieć czemu.
Otwórz film w YouTube
">
zarypiście interesujący głos. pewnie drzewiej już zapodanym był.
Otwórz film w YouTube
">
Filantropko, wielbiem Pana Kukiza lala lalalala
">
Filantropko, że co niby zaniedbuję? Że niby grzech zaniechania? Nieeeeee, to jeno ciągłość biegu w niedoczasie.
Ostatnio ktoś mnie zapytał, czy jestem tutejszym automatem.
Piosnka Amandy cudna. Na późne wieczory zwłaszcza.
Depard otóż właśnie
Gepard, a ja niestety właśnie tkwię w tymże klimacie
Otwórz film w YouTube
">
...ale, ale (jak krzyczała francuska jazda) skoro Ty czasem, choćby tak, słuchasz JSB, to, tooo, toooo ... znowu Ciem nie mogiem znielubieć
oj Gepardzie, po JSB, ja tam sobie pojechałam Morricone
Otwórz film w YouTube
">
trzymasz pion. doceniam
Gepard, zapomniałam dodać - Ed Sheeran wzrusza mnie.
\"worst things in life come free to us \"
Terejzo, Harlemu \"Czekając na Miłość\" ciekawym jezd
Gepi, Aligator, z óczmi wczorajszemi, że niby taki prestidigitator? No proszem Ciem. Wróć do zaraz, pls.
już nie pamiętam, któż ach któż przypomniał pana Kukiza drwala, ale dzjękujsja!!! rozje ... chałam
Otwórz film w YouTube
się przy chle w/b ie
ło jeżu!
okay, trza coś zapodać odpowiednio
na tą porę adekwatnie
&feature=related">