Eee.. no piesy to sa do kochania a nie jedzenia oczywista oczywistość ..kiedyś ktoś z obrzydzeniem mówił o sushi..,że to surowa ryb i jak można to jeść ..no to ja się zapytowywuję ..a śledzie to jak Wacpan jadasz ..gotownego .. trochu zbladł..
Damira
08.12.2018 r. 16:29:47
Pyszota ...u moi w centrum jest taki bar Kartofelnik i możesz się już domyślać co jest podstawą potraw .. Wpadam czasem na małe co nieco moje najulubieńsze danie to zapiekany kartofelek z pieca spory on Ci , oj spory przekrojony na pół z sałatką ze śledzia .. łooo..matko i córko
Damira
08.12.2018 r. 16:39:39
W mundurkach owszem , piec elektryczny ..ale dania bardzo dobre jadłam jeszcze pyraka z farszem tzatziki..niebo w paszczy
Damira
08.12.2018 r. 16:51:19
Łagodnie ..nawet bardzo, ten mój ulubiony ze śledziem 12 zeta a ziemniak jest ..ogromniasty
Damira
08.12.2018 r. 16:54:53
Senior zabrał się i se poszedł, to ja se zagram ..
Ano taki jest świat jak nie Żydzi, to Ruscy, to Amerykanie albo ..Chińczycy, albo ..Hefalumpy i Wuzle ..Ci ostatni to jakbyś nie wiedział to z Kubusia Puchatka
Damira
08.12.2018 r. 17:24:02
Powiem tak znam problem ..i co z tym zrobimy?
Damira
08.12.2018 r. 17:31:06
Oho i poszedł stawiać barykadę .. to ja może jakie koktajle zorganizuję Mołotowa ma się rozumieć.. ..zrobimy zadymę i po ptokach
Damira
08.12.2018 r. 17:39:13
Masz racje one święte nie są ..no ale widzisz ktosik im tam nagadał, że naród wybrany i pycha ich rozsadza na każdym kroku..Gadają o Holocauscie ,Gettach a tym czasem stawiają płoty wzdłuż granicy swego państwa ..i co to? Ano hipokryzja
Eee.. no piesy to sa do kochania a nie jedzenia oczywista oczywistość ..kiedyś ktoś z obrzydzeniem mówił o sushi..,że to surowa ryb i jak można to jeść ..no to ja się zapytowywuję ..a śledzie to jak Wacpan jadasz ..gotownego .. trochu zbladł..
Pyszota ...u moi w centrum jest taki bar Kartofelnik i możesz się już domyślać co jest podstawą potraw .. Wpadam czasem na małe co nieco moje najulubieńsze danie to zapiekany kartofelek z pieca spory on Ci , oj spory przekrojony na pół z sałatką ze śledzia .. łooo..matko i córko
W mundurkach owszem , piec elektryczny ..ale dania bardzo dobre jadłam jeszcze pyraka z farszem tzatziki..niebo w paszczy
Łagodnie ..nawet bardzo, ten mój ulubiony ze śledziem 12 zeta a ziemniak jest ..ogromniasty
Senior zabrał się i se poszedł, to ja se zagram ..
">www.youtube.com/watch?v=EqMqb6A7deU
Pinindze to nie wszystko ..czasem trza zaszaleć nawet i z kartoflem zapiekanym
">www.youtube.com/watch?v=z-dJKerk_UE
Ano taki jest świat jak nie Żydzi, to Ruscy, to Amerykanie albo ..Chińczycy, albo ..Hefalumpy i Wuzle ..Ci ostatni to jakbyś nie wiedział to z Kubusia Puchatka
Powiem tak znam problem ..i co z tym zrobimy?
Oho i poszedł stawiać barykadę .. to ja może jakie koktajle zorganizuję Mołotowa ma się rozumieć.. ..zrobimy zadymę i po ptokach
Masz racje one święte nie są ..no ale widzisz ktosik im tam nagadał, że naród wybrany i pycha ich rozsadza na każdym kroku..Gadają o Holocauscie ,Gettach a tym czasem stawiają płoty wzdłuż granicy swego państwa ..i co to? Ano hipokryzja
">www.youtube.com/watch?v=jExOmV6l8Qs
Kilometry?..hmmm ..nie patrz ile ich ..tylko kto na końcu drogi .. a do Lublina znowu nie tak daleko
">www.youtube.com/watch?v=hdTtkVB7jgU
o księciuniu z bajki cus tam o ile ruskiego ja jeszczo zapomniła ..trochu
Nareszcie!!!!! ...mrrrrrrrrrrrr... śnieżnie. bajecznie
">www.youtube.com/watch?v=ooHE5GX1_So
Do tego śnieżnie bajecznie dorzucę czarną panterę
">">
...koniec roku...nowe postanowienia...
">www.youtube.com/watch?v=cpF7zmFJlyc
&list=RDiPuwDyz9fkk&start_radio=1
Zielona z miodem i no miodem
">">
...witryny sklepowe...jedne piękniejsze od...drugich...
">www.youtube.com/watch?v=9NFXTcn9I4k
Zimo nasa, mroźno zimo otul śniegiem nos...
">www.youtube.com/watch?v=zAJo1eV35TM
łeeee..te stringi, to taka .. naciągana historia
">www.youtube.com/watch?v=ScVWkYZkZFk
...jak zbiory...ile majtów...w koszu...
">www.youtube.com/watch?v=Fz29LqUKZDY
...dziewczyna tuli się...https://www.youtube.com/watch?v=vai57ui11Ys...pa... pa ...pa...
Wyjątkowe...mrrrrrrr ..se podśpiewuję ostatnimi czasy śmigając tu i tam ..na miotle
">www.youtube.com/watch?v=I06ADKdnj-Y
www.youtube.com/watch?v=w9ADYSAko78
Na dobre, ciepłe słowa /życzenia zawsze jest czas
">www.youtube.com/watch?v=LQOs4TUvssQ
A może by tak, nie czekać tylko do świat z tymi gestami?Nic nie kosztuje, a ileż daje ....
">www.youtube.com/watch?v=luJAnQf7_dQ
Niech nadchodzący czas pozwoli zapomnieć o troskach dnia codziennego a narodzona dziecina napełni serca nadzieją miłością i spokojem
">">
I oczywiście mnóstwo prezentów pod choinką
">">
I tego się trzymajmy Senior
Dla Wszystkich...
Święta niech będą wspaniałe, ciepłe, rodzinne i białe zdaje się że tylko u Aset
Prezentów pod choinką moc i cudów w wigilijną noc!
">www.youtube.com/watch?v=kME3Nvh7gW8