Byleś , widziałeś????Czy tylko jak zwykle, teoretyk fotelowy?A może Ty byś tak wreszcie ruszył się z niego zamiast, udzielać porad, mentorować, rezonować o czymś, o czym bladego pojęci nie masz.
Damira
13.11.2018 18:17:25
Nie jest wstydem wzruszenie się tym, co akurat do nas przemawia ..Co do rady- dziękuję, ale mam na liczniku sporo tych którym ..w trudnych sytuacjach życiowych pomogłam..myślę, że czas zostawić ten liczniki do uzupełnienia ... później urodzonym..
: Od jakiej lektury mam zacząć...Wasza... bibliofilność D ? Intrygujące ...hmmm....aleeeeee to tylko mnie uważasz za osobę ograniczona czy wszystkich którzy potrafią cieszyć się z małych rzeczy i .. są realistycznymi optymistami?
...młodych tylko raz oszukała...moje pokolenie nie raz...taka kochanka rozwiązła...zniewolona na samym początku...dała nadzieję po 80-tym...jednak wciąż razem...razem z nią jestem...bo odkochać się nie potrafię...choć słowem kłamliwym drzazgę zdrady wbiła mi w serce...jest jak kobieta...zmienna i nieodgadniona...Otwórz film w YouTube ...Obywatel o NIEJ...
A Maleńczuk to swój chop
Eeee tam
"> ">
Porady na dolegliwości nie tylko z piersiówki
"> ">
Byleś , widziałeś????Czy tylko jak zwykle, teoretyk fotelowy?A może Ty byś tak wreszcie ruszył się z niego zamiast, udzielać porad, mentorować, rezonować o czymś, o czym bladego pojęci nie masz.
Nie jest wstydem wzruszenie się tym, co akurat do nas przemawia ..Co do rady- dziękuję, ale mam na liczniku sporo tych którym ..w trudnych sytuacjach życiowych pomogłam..myślę, że czas zostawić ten liczniki do uzupełnienia ... później urodzonym..
aha ..i jeszcze se zapodam .. tez dobry film
Otwórz film w YouTube
">
: Od jakiej lektury mam zacząć...Wasza... bibliofilność D ? Intrygujące ...hmmm....aleeeeee to tylko mnie uważasz za osobę ograniczona czy wszystkich którzy potrafią cieszyć się z małych rzeczy i .. są realistycznymi optymistami?
Otwórz film w YouTube
">
Weekend wajcha na luz, koła do góry
Otwórz film w YouTube
">
Chopieeeeeee..a kiedy to tak było??
Otwórz film w YouTube
koncertowo dziś
">
i jeszcze raz tym razem siedzimy se wszystkie w loży
Otwórz film w YouTube
">
a to ze 4 ..Ten kawałek plus meduza z lornetą...jest moc albo.. no wiesz seta, galareta ..i
Otwórz film w YouTube
">
ano momenty ..były
Otwórz film w YouTube
">
"> ">
malina i grapefruit
Otwórz film w YouTube
">
">
a co by nie
Otwórz film w YouTube
">
A juści
"> ">
">
Dobry wszystkim!
Otwórz film w YouTube
">
Dobre popołudnie
"> ">
aroniowo
Otwórz film w YouTube
">
...a coś fajnego...
Otwórz film w YouTube
">
a słyszałam ..dobre , dobre mnie się to zapodobuje
Otwórz film w YouTube
">
Błąd!!! Kardynalny błąd!!Powinno być mój patriotyzm!!!
Otwórz film w YouTube
">
a tak se Elvisa zapodam na koniec dnia..why don't ?
Otwórz film w YouTube
">
...młodych tylko raz oszukała...moje pokolenie nie raz...taka kochanka rozwiązła...zniewolona na samym początku...dała nadzieję po 80-tym...jednak wciąż razem...razem z nią jestem...bo odkochać się nie potrafię...choć słowem kłamliwym drzazgę zdrady wbiła mi w serce...jest jak kobieta...zmienna i nieodgadniona...Otwórz film w YouTube ...Obywatel o NIEJ...
...tak o niej śpiewał kiedyś idol...Otwórz film w YouTube idol...
...dziś inaczej to widzą...................Otwórz film w YouTube masz...Polsko...
...bo nie jest tak że zło...bo ono jest w nas...Otwórz film w YouTube to jest...
Panowie! ..herbata z prundem .. :i .. nie smutajmy już smutnym smutkiem
Otwórz film w YouTube
">