Buongiorno!!! ">www.youtube.com/watch?v=1BfEUevxKig
a że tak se zanucę ... niby wszystko się zmienia ..ale w sumie.... niekoniecznie ">www.youtube.com/watch?v=db_vPIh-Nsg
...seksapil... ">www.youtube.com/watch?v=VB8ipaeGz2Q
...nie no...faceci są beznadziejni... ">www.youtube.com/watch?v=21cq0IqGxAs
Bywają, tak jak i ..kobiety.. Wszystkim Basiom ..Jutro Barbórka !!! ">www.youtube.com/watch?v=lOLq_aqIps4
Nic to moja ulubiona Baśka "> ">
Szkolne akademie z okazji dzisiejszego święta w zapomnieniu niestety, pamiętam jak występowałam w czako z papieru "> ">
Mój miał Cygan "> ">
To był pierwszy nabytek 14 lat razem obecnie 2
Jak na owczarka to i tak rzadko spotykane dożyć tylu lat nigdy Cię nie kusiło mieć psa
"> ">
">www.youtube.com/watch?v=PHSe9fhFejs
Przyznać się kto był w tym roku grzeczny "> ">
Rasa umaszczenie "> ">
Nie chce rózgi och i nowa produkcja Agi i Maćka "> ">
naj...Mikołaj dla wszystkich...niedowiarków ">www.youtube.com/watch?v=JmX9wBe3we8
Tak jest, kto nie wierzy .. zmywa po kolacji do Wielkanocy ">www.youtube.com/watch?v=G6Lp0i_I34w
...oj oj...po śniadaniu też....bo za raz...dietowanie ogłosi....niby tak dla zdrowotności...bez kolacji
i jeszcze jedna herbaty, tym razem z trawa cytrynową..zasłuchałam się ">www.youtube.com/watch?v=_ve25v7enjw
Ano co zrobisz, jak nic nie zrobisz ..z nami źl,e bez nas jeszcze gorzej..a ja filmowo RFM Classic ">www.youtube.com/watch?v=5O9q0NB2HL0
ze szpiankiem i serem ">www.youtube.com/watch?v=afBKjqAkNSw
Ojojjj ślinotok .mnie sie marzą knedle ze śliwkami ">www.youtube.com/watch?v=uubCu-0ksvY
Chłodne wieczory i poranki, stąd to zwiększone zapotrzebowanie na biało..i jak tu nie kochać ... zimy ">www.youtube.com/watch?v=17KhHsZgKcM
białko .. ko..ko..ko miało być
Naukowo udowodnione , iz powinniśmy sie odżywić tym co dostępne w danej szerokości geograficznej..przecie Eskimosi na sałatkach greckich, owocach morza, jogurcikach light daleko by sanek nie pociągnęli
Buongiorno!!!
">www.youtube.com/watch?v=1BfEUevxKig
a że tak se zanucę ... niby wszystko się zmienia ..ale w sumie.... niekoniecznie
">www.youtube.com/watch?v=db_vPIh-Nsg
...seksapil...
">www.youtube.com/watch?v=VB8ipaeGz2Q
...nie no...faceci są beznadziejni...
">www.youtube.com/watch?v=21cq0IqGxAs
Bywają, tak jak i ..kobiety..
Wszystkim Basiom ..Jutro Barbórka !!!
">www.youtube.com/watch?v=lOLq_aqIps4
Nic to moja ulubiona Baśka
">">
Szkolne akademie z okazji dzisiejszego święta w zapomnieniu niestety, pamiętam jak występowałam w czako z papieru
">">
Mój miał Cygan
">">
To był pierwszy nabytek 14 lat razem obecnie 2
Jak na owczarka to i tak rzadko spotykane dożyć tylu lat nigdy Cię nie kusiło mieć psa
">">
">www.youtube.com/watch?v=PHSe9fhFejs
Przyznać się kto był w tym roku grzeczny
">">
Rasa umaszczenie
">">
Nie chce rózgi och i nowa produkcja Agi i Maćka
">">
naj...Mikołaj dla wszystkich...niedowiarków
">www.youtube.com/watch?v=JmX9wBe3we8
Tak jest, kto nie wierzy .. zmywa po kolacji do Wielkanocy
">www.youtube.com/watch?v=G6Lp0i_I34w
...oj oj...po śniadaniu też....bo za raz...dietowanie ogłosi....niby tak dla zdrowotności...bez kolacji
i jeszcze jedna herbaty, tym razem z trawa cytrynową..zasłuchałam się
">www.youtube.com/watch?v=_ve25v7enjw
Ano co zrobisz, jak nic nie zrobisz ..z nami źl,e bez nas jeszcze gorzej..a ja filmowo RFM Classic
">www.youtube.com/watch?v=5O9q0NB2HL0
ze szpiankiem i serem
">www.youtube.com/watch?v=afBKjqAkNSw
Ojojjj ślinotok .mnie sie marzą knedle ze śliwkami
">www.youtube.com/watch?v=uubCu-0ksvY
Chłodne wieczory i poranki, stąd to zwiększone zapotrzebowanie na biało..i jak tu nie kochać ... zimy
">www.youtube.com/watch?v=17KhHsZgKcM
białko .. ko..ko..ko miało być
Naukowo udowodnione , iz powinniśmy sie odżywić tym co dostępne w danej szerokości geograficznej..przecie Eskimosi na sałatkach greckich, owocach morza, jogurcikach light daleko by sanek nie pociągnęli