Damira, nie wiem jakie polewasz ale akurat miałam otwartą butelkę swojskiego z winnicy mazowieckiej więc
">
">
Aset
26.10.2018 16:09:13
Pewnikiem dojadasz tort urodzinowy, słodkości na co dzień mało zmartwień i by ten który ma być zdobył Twe serce, jak ocean pełne tajemnic i już nie oddał Miłości miłości i miłości spełnienia marzeń i oczywiście kolejnych lat w zdrowiu ach napiszę drugie tyle co najmniej i urok góralskiej muzyki
">
">
Aset
26.10.2018 16:50:23
">
">
ona533
26.10.2018 20:29:03
hejka...dołączam się do życzeń...wszystkiego naj naj...
Damira
28.10.2018 12:51:22
Pięknie wszystkim i każdemu z osobna ..DZIĘKUJĘ !! BARDZO!! ...
Oj działo się, działo...... Zagrajmy, zaśpiewajmy nas nie trzeba prosić Bo muzykę każdy z nas głęboko w sercu nosi.
Dami
Otwórz film w YouTube
">
...nie proszę o więcej niż dać mi możesz...Otwórz film w YouTube nie jestem tu za karę...
&list=RDykC2Xrd7EYM&index=17
...nagłe i szybkie serca łopoty...Otwórz film w YouTube by nie znał ich...
...by nie przeszła obok niezauważona...Otwórz film w YouTube jedno tylko mamy życie...
&list=RDKxxEcOWdZsg&start_radio=1
"> ">
Małżeństwo z Rozsądku - Czas zabiera jak swoje
">
aż mie kawa na biurku podskakuje
Otwórz film w YouTube
">
Hollllla, holllaaa... Mości Panie mężczyzna docenia a nie wymaga Cudowne lata 80!!!! ...Saruś gramy!!!
Otwórz film w YouTube
">
...z...dedykacją...dla...chłopaków do wzięcia...
Otwórz film w YouTube
">
oby tylko nie trafili na ..
Otwórz film w YouTube
">
...szkoła życia...by się przydała...mam jedno określenie...w skrócie...MD...a tak w ogóle...miłego...kolorowych
Otwórz film w YouTube
">
eeeee..to i tak nie jest źle , ja ten skrót napisałabym z ..małych literków :
Otwórz film w YouTube
Zawsze można zrobić Pstryk!!
">
a moi tak..
Otwórz film w YouTube
">
Znalazłam w tym roku rydze... pierwszy raz w życiu
Otwórz film w YouTube
">
Wiadoma rzecz Lubelszczyzna ..Asetowe klimaty Co to ta sarna? Nie znam
Otwórz film w YouTube
">
Oprócz płochliwych saren ..tych Twoich nie widziałam na Jurze
Otwórz film w YouTube
/www.
Damira, nie wiem jakie polewasz ale akurat miałam otwartą butelkę swojskiego z winnicy mazowieckiej więc
"> ">
Pewnikiem dojadasz tort urodzinowy, słodkości na co dzień mało zmartwień i by ten który ma być zdobył Twe serce, jak ocean pełne tajemnic i już nie oddał Miłości miłości i miłości spełnienia marzeń i oczywiście kolejnych lat w zdrowiu ach napiszę drugie tyle co najmniej i urok góralskiej muzyki
"> ">
"> ">
hejka...dołączam się do życzeń...wszystkiego naj naj...
Pięknie wszystkim i każdemu z osobna ..DZIĘKUJĘ !! BARDZO!! ...
Otwórz film w YouTube
Oj działo się, działo...... Zagrajmy, zaśpiewajmy nas nie trzeba prosić Bo muzykę każdy z nas głęboko w sercu nosi.
..... się ubawiłam ..po kokardę!!! Hejjjjj..
">
To ja se jeszcze.... pomruniam
Otwórz film w YouTube
">
alllllle wiucha, coby tylko neta nie urwało ....cynamonowa relaksik ..z ..
Otwórz film w YouTube
">
...niech płomień w nas się tli...Otwórz film w YouTube nie czas by znicz nam palono...jeszcze nie...Otwórz film w YouTube