Wrzutka użytkownika
Konto usunięte
09.04.2010 11:22 · ID 207377
Życie...prawdziwe , codzienne....a wirtual......
Swego czasu łudziłam się nadzieja iż mozna znaleźć tu przyjaciół..taich prawdziwych....ale jakze moje myslenie było mylne
Na necie...tudziez na takich serwisach randkowych nie da rady znaleźc nikogo takiego
No dobrze...prawie...zdarzaja sie cuda...
Jednak pytanie które mnie nurtuje jest takie:\"Po jaką cholerę mieszac wirtual z prawdziwa codziennością\"????
Najgorsze jest myslenie niektórych którzy szukaja drugich połówek, za bardzo nastawili sie na to by tu kogos znaleźc i uzależniają od tego zycie.
Popisze troszke, dana osoba powciska kity jakich mało....a ta druga wielce zauroczona po wielkim zawodzie ma pretensje do całego swiata jaka to ona biedna i nieszczesliwa.Jeżeli juz znajdujemy jakimś cudem taka osobe to trzeba stad uciekac gdzie pieprz rośnie.
Kochani net to tylko bajka ....jakis przerywnik w codziennosci...nie uzalezniajmy od niego całego życia
I znowu się rozpisałam
Na necie...tudziez na takich serwisach randkowych nie da rady znaleźc nikogo takiego
No dobrze...prawie...zdarzaja sie cuda...
Jednak pytanie które mnie nurtuje jest takie:\"Po jaką cholerę mieszac wirtual z prawdziwa codziennością\"????
Najgorsze jest myslenie niektórych którzy szukaja drugich połówek, za bardzo nastawili sie na to by tu kogos znaleźc i uzależniają od tego zycie.
Popisze troszke, dana osoba powciska kity jakich mało....a ta druga wielce zauroczona po wielkim zawodzie ma pretensje do całego swiata jaka to ona biedna i nieszczesliwa.Jeżeli juz znajdujemy jakimś cudem taka osobe to trzeba stad uciekac gdzie pieprz rośnie.
Kochani net to tylko bajka ....jakis przerywnik w codziennosci...nie uzalezniajmy od niego całego życia
I znowu się rozpisałam
Dyskusja
63
Komentarze
Odpowiedzi mogą dodawać tylko zalogowani użytkownicy.
Zaloguj się.
locho
a cybersex
jednakze nie biore wielu rzeczy odbywajacych sie tu na powaznie
przyjaciół to ja mam w realu
udajac jakies dziwne znajomosci, robiac nadzieje drugiej osobie na cos co z góry nie ma przyszłosci
najgorsze dla mnie sa osoby w zwiazkach tudzież małzenstwo
po jaki grzyb tu przychodza?????
Czyzby brak wrazen w realu?????
I nie przecze ze jest niemozliwym nie znaleźc....
Lecz gdy juz sie ludek z ludkiem odnalezli...trzeba te zycie przenosic na płaszczyzne zycia codziennego
Znam tu wiele osób bedacych w zwiazkach małzenskich...
bardziej rozchodzi mi sie o to ...ze jak załózmy jakis chłopak czy laska....ma partnera stałego...a bajeruje tutaj kilku facetów naraz....wciskajac głodne kawałki o spotkaniu, miłosci i takie tam ..to co to ma byc??????
ja pisze ogólnie o wszystkich a nie o tobie .
widze tutaj wiele osób które za szybko za bardzo chca ja znalezc łapia sie na jakies puste słowa...a potem przychodza i sie zala jacy to oni nie szczesliwi
Kontrolujmy emocje .....
oj walą w rogi innych równo ...i to tutaj .....
wpadajce czesciej
jadnak chyba tak jak virtualnie chemia działa w jedną stronę zakładając porażonemu różowe okulary na oczy.
bo ja nie koniecznie
teraz patrze na to wszytsko z wieeeeeelkim dystansem...to chyba dobrze, ze tak sie to wsyztsko potoczyło....