Wrzutka użytkownika
Konto usunięte
09.04.2010 12:42 · ID 207547
Jak sobie wychować partnera...
Kto choć trochę stara się poznać lub zna kobiety, doskonale wie, o czym najbardziej lubią rozmawiać z innymi kobietami. O ciuchach? O kosmetykach? O perfumach czy solarium? Nie.
One rozmawiają przede wszystkim o tym, w jaki sposób wychować swojego mężczyznę, własnego samca, męskie ciacho. Skoro one mogą, to może warto zastanowić się w męskim gronie, jak wychować kobietę
One rozmawiają przede wszystkim o tym, w jaki sposób wychować swojego mężczyznę, własnego samca, męskie ciacho. Skoro one mogą, to może warto zastanowić się w męskim gronie, jak wychować kobietę
Dyskusja
81
Komentarze
Odpowiedzi mogą dodawać tylko zalogowani użytkownicy.
Zaloguj się.
ale pazurki przydałoby się ukrócić
na oslode
BlonDi pisze:\"Za 1,5 miesiąca będe miała 14 lat przyjaciółka powiedziałam mi że podobno charakter człowieka zmienia się przez 7 lat!! czy to prawda? \"
zastanawiam się czy ten nick to tylko zbieg okoliczności
Owszem kobietki rozmawiaja o tym jak wychowywac facetów....ja nie zaprzeczam
I wcale sienie zdziwie ze faceci robia to samo
i nie da się ukryć że każdy z nas za 7 lat będzie postępował inaczej i w inny sposób patrzył na życie niż teraz, do tego nie potrzeba pełnych 7 lat, urodzinowego hokus pokus i niczego równie głupiego, ale jedynie nabywanych przez nas w tym czasie doświadczeń
dlatego napisałem że zgadzam się \"po części\" bo to czas nas kształtuje, dłuższy czy krótszy, nie ważne ...
bedąc w zwiazku nigdy nie chciałabym by cały swiat mojego faceta był podporzadkowany mojej osobie....
Hmmmm co to za sztuka wychowac sobie partnerai traktowac go jak swoja zabawke...czy nie lepiej partnerowac sobie...uczyc sie wzajemnie siebie samych????
kazdy człowiek jest inny i jezeli decydujemy sie na wspólne zycie liczymy sie chyba z tym jakie wady ma partner..
ale potrafię zrozumieć pobudki osób wierzących
tego tu słuchamy,idę na gulasz z kota
to jest o niebo lepsze
idę idę bo żołądek nie wytrzyma
A ja tego słucham , to 100 razy jest piękniejsze .
a ja tego słucham tylko od czasu do czasu, zamiennie z klasyczną dla odprężenia
niestety w Hama nie potrafią za bardzo naszej muzyki docenić, więc jeszcze przez kilka dni tyle mi pozostaje
może ci się uda