Wrzutka użytkownika
Konto usunięte
09.02.2010 14:11 · ID 123865
Oszusci??????
Jestem wielce rozczarowana poniektórymi osobami na tym forum ....a szczególnie jedna ..nie bede tutaj wymieniac jej z nicka ...bo nie moge....
Podawała sie za inną osobe niz w rzeczywistosci jest .......miałam te osobe za madrego człowieka który wie cos o zyciu ale gdy sie dowiedziałam o pewnych faktach zwatpiłam we wszystko i nie wydaje mi sie by było to wyssane z palca.....
Ale dzieki temu nauczyłam sie ze nie mozna wszystkim wierzyc ...te najbardziej lubiane i nie pozorne osoby potrafia zrobic nam niezłego figla .....tudzież was ostrzegam ....nie ufajcie tak łatwo.
Podawała sie za inną osobe niz w rzeczywistosci jest .......miałam te osobe za madrego człowieka który wie cos o zyciu ale gdy sie dowiedziałam o pewnych faktach zwatpiłam we wszystko i nie wydaje mi sie by było to wyssane z palca.....
Ale dzieki temu nauczyłam sie ze nie mozna wszystkim wierzyc ...te najbardziej lubiane i nie pozorne osoby potrafia zrobic nam niezłego figla .....tudzież was ostrzegam ....nie ufajcie tak łatwo.
Dyskusja
148
Komentarze
Odpowiedzi mogą dodawać tylko zalogowani użytkownicy.
Zaloguj się.
I to jest Brytyjska skrzypaczka tylko że ma ojca bodajże z Chin...
Fonetycznie kojarzę nazwisko... Ale fajne na "elektrycznych" skrzypcach wywijała...
Zawsze miałem problem z jej nazwiskiem
A uwierz mi, że dystans można nabrać i go utrzymywać... A to, że tutaj jesteś dłużej, nie znaczy, że ja z wirtualnymi znajomościami mam mniejsze doświadczenia od Ciebie
Co za dymek znów na forum
hmm kazdy ma swoje racje i tyle nie .
nie trzes sie