Wrzutka użytkownika
Konto usunięte
09.02.2010 14:11 · ID 123865
Oszusci??????
Jestem wielce rozczarowana poniektórymi osobami na tym forum ....a szczególnie jedna ..nie bede tutaj wymieniac jej z nicka ...bo nie moge....
Podawała sie za inną osobe niz w rzeczywistosci jest .......miałam te osobe za madrego człowieka który wie cos o zyciu ale gdy sie dowiedziałam o pewnych faktach zwatpiłam we wszystko i nie wydaje mi sie by było to wyssane z palca.....
Ale dzieki temu nauczyłam sie ze nie mozna wszystkim wierzyc ...te najbardziej lubiane i nie pozorne osoby potrafia zrobic nam niezłego figla .....tudzież was ostrzegam ....nie ufajcie tak łatwo.
Podawała sie za inną osobe niz w rzeczywistosci jest .......miałam te osobe za madrego człowieka który wie cos o zyciu ale gdy sie dowiedziałam o pewnych faktach zwatpiłam we wszystko i nie wydaje mi sie by było to wyssane z palca.....
Ale dzieki temu nauczyłam sie ze nie mozna wszystkim wierzyc ...te najbardziej lubiane i nie pozorne osoby potrafia zrobic nam niezłego figla .....tudzież was ostrzegam ....nie ufajcie tak łatwo.
Dyskusja
148
Komentarze
Odpowiedzi mogą dodawać tylko zalogowani użytkownicy.
Zaloguj się.
Oszuści? Toż to ja już dawno krzyczałem że co niektórzy są tutaj "nie hallo"... Mi żaden/żadna szczególny/a jeszcze w łapki nie wpadł/a, a jeśli do kogoś coś miałem to na priv wyjaśniałem
Miłego popołudnia wszystkim... Pozdrawiam...
U mnie całkiem OK, praca przeleciała momentalnie, sprawy "na mieście" załatwione, rachunki zapłacone, zakupy zrobione - żyć nie umierać
a tak powaznie no to ci którzy maja wiedziec wiedza.....a czy reszta forumowiczów wiedziec musi nie mi oceniac ...dlatego nie ma co fochac..ja posta dałam byscie wiedzieli co sie dzieje i nie zyli kolorowymi marzeniami od rana do wieczora nic pozatym ....
Tutaj wbrew pozorom dużo trudniej zbudować realne zaufanie... Ale za to dużo łatwiej być kimś, kim się nie jest...
Pozdrawiam...
zreszta ja mam tu trzy osoby które darze zaufaniem ...hmm jakos diobrze jest ..nie ma zadnych podchodów...okłamywania czy cus .....
może ty bedziesz wiedziec :0 szukam takiej piosenki co taka chinka grała na skrzypcach
Każdy jest dorosły i sam decyduje o sobie... Jeśli robił innych w bambosza i skasował konto, to świadczy tylko o nim, więc nie warto się takimi ludźmi przejmować... Rozumiem że człowiekowi jest "jakoś" po "stracie" takiej osoby, ale trzeba szybko zejść na ziemię... DYSTANSU
Vanessa-Mae
A ja się spotkam z kilkoma osobami stąd, ponieważ tylko tutaj nie da się zbudować "zaufania", choć każdy przez to rozumie coś innego...
Vanessa-Mae, karierę robiła w okolicy '95 roku bodajże, a może Sopot '96... Hmmm... Ale pamiętam ją jako powiew świeżości w aranżach muzyki klasycznej...