Wrzutka użytkownika
Konto usunięte
09.02.2010 14:11 · ID 123865
Oszusci??????
Jestem wielce rozczarowana poniektórymi osobami na tym forum ....a szczególnie jedna ..nie bede tutaj wymieniac jej z nicka ...bo nie moge....
Podawała sie za inną osobe niz w rzeczywistosci jest .......miałam te osobe za madrego człowieka który wie cos o zyciu ale gdy sie dowiedziałam o pewnych faktach zwatpiłam we wszystko i nie wydaje mi sie by było to wyssane z palca.....
Ale dzieki temu nauczyłam sie ze nie mozna wszystkim wierzyc ...te najbardziej lubiane i nie pozorne osoby potrafia zrobic nam niezłego figla .....tudzież was ostrzegam ....nie ufajcie tak łatwo.
Podawała sie za inną osobe niz w rzeczywistosci jest .......miałam te osobe za madrego człowieka który wie cos o zyciu ale gdy sie dowiedziałam o pewnych faktach zwatpiłam we wszystko i nie wydaje mi sie by było to wyssane z palca.....
Ale dzieki temu nauczyłam sie ze nie mozna wszystkim wierzyc ...te najbardziej lubiane i nie pozorne osoby potrafia zrobic nam niezłego figla .....tudzież was ostrzegam ....nie ufajcie tak łatwo.
Dyskusja
148
Komentarze
Odpowiedzi mogą dodawać tylko zalogowani użytkownicy.
Zaloguj się.
wczoraj nastepne dwa odkryłam
Jak nie mogie to przez nogie i dalej mogie
Chyba tylko po to żeby każdy cię prosił:
Powiedz Sylwek, powiedz.
I byśmy wiedzieli że pozory czasem mylą...
Ja kiedyś ufałem temu człowiekowi, i w pewnym sensie mi imponował.
Uważałem go za inteligentnego człowieka, a okazał się zwykłym oszustem...
siemka gabrys
A poza tym to ta osoba już usunęła konto więc raczej nie poznasz...
Jednak nie wiem nic by chciał tutaj od kogoś jakieś pieniądze...
Wiecie do czego służy enter
Ufać możesz tylko jeśli ktoś będzie chciał kasę to mu nie dawaj, choćby to miało być na leki bez których umrze...
Albo na operację która mogłaby tej osobie uratować życie albo przywrócić sprawność fizyczną...
tak wiec pozdrawiam i żegnam
Aniu chyba się mylisz, no chyba że o czymś nie wiem,
Ale wydaje mi się że jesteś mile widziana
I jemu dajcie już spokój...