Wrzutka użytkownika
Konto usunięte
07.02.2010 23:09 · ID 121000
Co Robic,kiedy ktoś były burzy Ci mysli?
Jak powiedzieć,zeby nie urazic,zeby dal mi spokoj lub........
Dyskusja
93
Komentarze
Odpowiedzi mogą dodawać tylko zalogowani użytkownicy.
Zaloguj się.
On uwaza,ze nie rozumie faceta skoro tak mi napieprza jak poczuje,ze nie jestem sama,ale jestem z kims,on albo jest chory na moim punkcie,ale nie potrafi mi powiedziec,ze zalezy mu na mnie i wyczekuje momentu,kiedy odbiore tel i zapyta jak zwykle jak tam z miloscia,ze powiem sama jestem,ale co dalej.......?
Dokładnie to mamy z byłym dobry kontakt,bo tak naprawde rozstalismy sie bez ogolnej przyczyny-wygaslo,ale wracal do mnie 2 krotnie i po jakims czasie to samo bylo,najgorsze jest to,ze 2008 roku zmarlo nam nienarodzone dziecko i wszystko jest bardziej skomplikowane,bo o wszystko obwinial mnie i po tej sytuacji,ktora bardzo przezylam ja skonczylam kolejny raz ,ale od jesieni tego roku dzieje sie znowu to samo ,wydzwania,chce spotkania,pyta czy jestem w domu,che przyjechactylko na kawe,pogadac,a ja mu,ze jestem z kims i nie mozemy sie spotykac nawet na kawe,on wtedy konczy rozmowe i mowi oki zadzwonie pozniej.......
Kwestia czego ty w tej chwili chcesz.
Czy chcesz być z nim skoro go kochasz, czy chcesz się go pozbyć.
Hmm jezu cos bardzo podobnego czuje co napisalas wiesz,ale czy to ma sens,jak on twierdzi,ze mnie tylko uwielbia?
boi się poważnego związku.
Za przeproszeniem to myśli dla mnie jak gówniarz.
Jeśli chcesz się go pozbyć możesz spróbować postraszyć go policją, wiesz nachodzenie nękanie i inne tego typu.
Może to pomóc.
A w razie dalszego takiego zachowania możesz złożyć doniesienie, jak zobaczy że nie żartujesz powinien albo dorosnąć albo odpuści.
Jesli chodzi o mnie to mam w nosie adoracje faceta,bo on zawsze doskonale wiedzial,ze chce powaznego zwiazku,kogos nastale ,a nie na przyjacielskie spotkania,kogos dla mnie,zebym go kochala,ale tez,zeby on mnie kochal i szanowal,a nie traktowal jako zabawke,chrzanie jego adoracje,bo nie mam 20 lat,chce stabilizacji,w gruncie rczeczy to tez facet po przejciach i cchcial tego samego,jest poukladany,przystojny,ale chybanie dla mnie,bo je sie,ze przez te moje duchy przeszlosci zranie kolejnego faceta i pojdzie w holere jak poprzedni wiedzac jaki stan emocjonalny mam na punkcie Artura,szok!
Jeśli wygląda to w ten sposób to zakończ to jak najszybciej bo szkoda twojego życia
To czego chcesz od życia.
Jak jest kumaty to da ci spokój.
Ale przede wszystkim sama zmień swój stosunek do niego.
Dobranoc Wam-słodkich snow do jutra,mam nadzieje,ze gdy sie zbudze bedzie lepszy psychicznie
Trzymaj się i się nie dawaj.
Kurde jakie to proste czasem bywa.