Wrzutka użytkownika
Konto usunięte
07.02.2010 23:09 · ID 121000
Co Robic,kiedy ktoś były burzy Ci mysli?
Jak powiedzieć,zeby nie urazic,zeby dal mi spokoj lub........
Dyskusja
93
Komentarze
Odpowiedzi mogą dodawać tylko zalogowani użytkownicy.
Zaloguj się.
Niestety poprzednicy powiedzieli racje,to już twoja indywidualna decyzji czego chcesz tak na prawdę...
Jak podejmiesz jedna decyzje to trzymaj się nie bacząc na wszystko. Ty akurat masz trochę łatwiejszy wybór... bo masz dwie osoby... jedna to osoba która chce stworzyć coś z tobą... związek,che zapewnić wiadomo o co biega... tyle ze jak to napisałaś nie kochasz go... i druga osoba to ta która kochasz i tu się pojawia dożo ale... ile jesteś jeszcze wstanie znieść tego wszystkiego by z nim być.. i jaka masz pewność czy będziesz z nim... a jak będziesz to czy nie będzie odwalał takich numerów później...
Niestety każda decyzja niesie w pewnym stopniu ból... Ale obojętnie co nie wybierzesz to masz oparcie z drugiej strony i nas tu na forum
Ale mino iż są to trudne decyzje to je podejmuje.
A mam o tyle gorzej że te dwie osoby mnie kochają i nie chce żadnej z nich skrzywdzić, ale udaje mi się to.
Ale tu akurat wiemy o tym.
bo można wszystko tylko trzeba chcieć
I poświęcić na to trochę czasu.
Nie wiem po co,wlasnie to mnie zastanawialo,cos mu dzis noca napisalam i narazie cisza,zobacze czy tym razem da mi spokoj.............
Kurcze ufa ,moze chce bardzo i boji
No sorry ale ja skorpiony omijam dalekim łukiem,
Ten znak jest nie do życia,
Wręcz jestem za wybiciem ludzi z pod tego znaku
Urwałam kontakt ztym co mnie nekał 4 lata ,adzis zakonczyłam zwiazek z tym co sie spotykałam,a wiec jestem znowu sama
JEST..UPIERDLIWA..JAK..CHOLERA..
AJ...TO..NIC..NIE..DAJE..WŁAZI..BUTAMI..W..MOJE..ŻYCIE..NĘKA..MOJĄ..KOBIETĘ..
..NIE..POTRAFI..ODPUŚCIĆ..