Wrzutka użytkownika
Konto usunięte
03.02.2010 13:56 · ID 113760
Wiec zapraszam was na mała pogawętke
Witam wszystkich poraz kolejny
1-Wiec co myslicie o pisaniu wierszy ??(i tym podobnych pierdułek )-jesli facet to pisze to jest swirem ale jesli kobieta to jest to podobno normalne ???
2- Jak to jest tak naprawde z tymi walentynkami wszyscy mówia ze niepotrzebne to swieto ze beda je spedzacc sami itp że nielubia go, ale mysle ze prawda jest taka ze każdy był by szczesliwy majac kogoss bliskiego przy sobie w ten dzien.
3-Czy kobiety chca naprawde trwałych zwiazków ???
-wiadomo faceci nie zawsze ,
-ponoc facet sie tego boi ale mysle ze jest to spowodowane tym ze jeszcze nieznalazł odpowiedniej partnerki. moze sie myle.
1-Wiec co myslicie o pisaniu wierszy ??(i tym podobnych pierdułek )-jesli facet to pisze to jest swirem ale jesli kobieta to jest to podobno normalne ???
2- Jak to jest tak naprawde z tymi walentynkami wszyscy mówia ze niepotrzebne to swieto ze beda je spedzacc sami itp że nielubia go, ale mysle ze prawda jest taka ze każdy był by szczesliwy majac kogoss bliskiego przy sobie w ten dzien.
3-Czy kobiety chca naprawde trwałych zwiazków ???
-wiadomo faceci nie zawsze ,
-ponoc facet sie tego boi ale mysle ze jest to spowodowane tym ze jeszcze nieznalazł odpowiedniej partnerki. moze sie myle.
Dyskusja
21
Komentarze
Odpowiedzi mogą dodawać tylko zalogowani użytkownicy.
Zaloguj się.
A walentynki,
Dla mnie może nie być.
Jak już kocham to cały czas taksamo niezależnie jaki to dzień
Ale nie będę się (i jego) powtarzał
Miłego dnia wszystkim
Czyny są lepsze ale to słowo ma też wiele swoich zamienników więc mozna spokojnie okazywać to uczucie
ale spaliłem zeszyt potem
a wiekszasc wierszy była o niej...
wiec je spaliłem zeby szybciej o wszystkim zapomniec poprostu
a moja była zobaaczyła go na gg w archiwum. jak wysłałem do niej miałem taki przypał
wniosek
lepiej miec swoj kat do pisania i dobra zakitrałke zeby nikt nie znalazł naszych wypocin
2. Walentynki niech będą, a co tam
3. Tylko trwały związek!!! +++