Wrzutka użytkownika
Konto usunięte
03.02.2010 12:59 · ID 113689
Jak ktos nie wierzy w siebie to jest nikim
Martulka sorry ze nie pisze u ciebie na stronie bo jak zawsze zaczynamy temat a koniczy sie na dupie maryne.. ...Czy waszym zdaniem jak ktos skoniczyl studia to jest iteligetniejszy ..lepszy. od tego po zawodowce....
Dyskusja
41
Komentarze
Odpowiedzi mogą dodawać tylko zalogowani użytkownicy.
Zaloguj się.
gepciu kto tak mysli jest skonczonym wałem ......
słuchaj ja skonczyłam zawodówke ....nie wstydze sie tego bo dzieki temu zdobyłam fach,teraz przyszłam po rozum do głowy studiuje ....i chce sie rozwijac ...
nie twierdze ze jestem gorsza od innych...bo niby dlaczego?????
Wykształcenie nie ma nic wspólnego z inteligencją...
Zależy jeszcze o jakiego rodzaju inteligencji piszesz...
W każdym razie wartość człowieka jako "partnera do rozmów" nie jest warunkowana przez jego wykształcenie, ale przez to co sobą reprezentuje w czasie rozmowy... Choć oczywiście konkretne wykształcenie może być "zaletą" w konkretnych dyscyplinach czy obszarach tematycznych...
Miłego dnia wszystkim... Pozdrawiam...
Liczy sie jakim jestem człowiekiem i jakie mam intencje do drugiego człowieka..
Miłego dnia jade z małą do lekarza,bo znowu temperatura wysoka ,a to co mam w domu nie skutkuje,bede pózniej
gepard kim chciałes byc jak byłes młody ??? ja elekrtonikiem :0 ale podobało mi sie w piekarni zostałem piekarzem i hu** mi z tego przekfalifikowałem sie na operatora maszyn budowlanych
Hmm ale to nie wazne jakie masz papiery...wazne jest to ze masz poukładane w głowie i masz jakies wartosci