Wrzutka użytkownika
Konto usunięte
26.01.2010 13:10 · ID 100509
Harem.
Drogie panie.
Zakładam harem w związku z czym poszukuję kandydatek na nałożnice
Kobiety zainteresowane proszę o przesłanie CV ze zdjęciami toples, oraz listu motywacyjnego i wykazu stanu majątkowego.
Zaznaczam że nie interesuje mnie sponsoring żadnej z was, ale odwrotnie nie widzę przeciwwskazań.
Oczywiście odpowiem wyłącznie wybranym kandydatkom
Zakładam harem w związku z czym poszukuję kandydatek na nałożnice
Kobiety zainteresowane proszę o przesłanie CV ze zdjęciami toples, oraz listu motywacyjnego i wykazu stanu majątkowego.
Zaznaczam że nie interesuje mnie sponsoring żadnej z was, ale odwrotnie nie widzę przeciwwskazań.
Oczywiście odpowiem wyłącznie wybranym kandydatkom
Dyskusja
96
Komentarze
Odpowiedzi mogą dodawać tylko zalogowani użytkownicy.
Zaloguj się.
To na użytek własny
Zbyniu co ty mi tu nałożnice podrywasz
Aniu już założyłem stosowny temat ale i tak Wszystkiego Najlepszego życzę
Staram się jak mogę
A nic takiego
Urozmaicam sobie życie
- Ech... przybyło mi zmarszczek, utyłam, te włosy takie jakieś nijakie... Zbrzydłam. Powiedz mi, kochanie, coś miłego!
- Wzrok masz dalej dobry!
ustalone. Inaczej tam też byłoby piekło.
- Cham! I to przy żonie!
Winda zatrzymuje się dziewczyna wychodzi, facet cały czerwony zaklina się:
- Kochanie słowo honoru...
- Już dobrze kochanie, to ja ją pogłaskałam...
- Czy możemy chwilę porozmawiać?
Dziewczyna popatrzyła na niego i wrzasnęła:
- Nie! Chcę się z Tobą przespać!!!
Wszyscy w knajpie zamilkli i zaczęli im się przyglądać. Przerażony chłopak wrócił chyłkiem do stolika. Po chwili dziewczyna podchodzi do niego i przeprasza:
- Jestem studentką psychologii i badam jak ludzie zachowują się w kłopotliwych sytuacjach.
Na to chłopak ile sił w płucach:
- Dwie stówy Ci wystarczą !?!
Młoda kobieta przyszła z problemem do psychiatry.
- Panie doktorze, musi mi pan pomóc - mówi - Za każdym razem, kiedy poznam miłego faceta, kończę z nim w łóżku. A po wszystkim czuję się winna i mam depresję przez tydzień.
- Rozumiem - lekarz kiwa głową - Chce pani, oczywiście, żebym wzmocnił pani silną wolę i tak rozwiązał problem.
- Na miłość boską, nie! - krzyknęła kobieta - Chcę, żeby pan sprawił, żebym nie czuła się winna i zdołowana po wszystkim!