Wrzutka użytkownika
Konto usunięte
26.01.2010 12:17 · ID 100408
Zwiazek damsko-damski i mesko -meski ....
zastanawia mnie jedna rzecz a mianowicie jak podchodzicie do zwiazków zawartych w tytule
czy byli byscie w stanie zaakceptowac fakt ze wasza kumpela jest w zwiazku z kobieta i kumpel w zwiazku z facetem . jakie podejscie mielibyscie do zaistniałej sytuacji???
czy byli byscie w stanie zaakceptowac fakt ze wasza kumpela jest w zwiazku z kobieta i kumpel w zwiazku z facetem . jakie podejscie mielibyscie do zaistniałej sytuacji???
Dyskusja
30
Komentarze
Odpowiedzi mogą dodawać tylko zalogowani użytkownicy.
Zaloguj się.
W 100% się zgadzam.
Niech se też będą szczęśliwi
Kiedyś jeden taki mnie podrywał
Łech OBRZYDLISTWO jak przypomne to mam ochotę pawia puścić
Ale niech się z dala trzymają od mojej **cenzura**
Podobnie jak ja staram się nie obnosić swoim partnerstwem z Kobietą na ulicy (pewnego rodzaju powściągliwość) tak i oni powinni się zachowywać...
W każdym razie jeśli na siłę nie będą próbowali zmieniać postrzegania ich w naszym społeczeństwie - to czemu nie, niech żyją jak chcą... No i oby się do mnie nie dobierali ani nie "molestowali" moich "bliskich"
A odnośnie adopcji przez homoseksualistów, to nie byłbym jakoś bardzo do tego przekonany, choć z drugiej strony, zakładane że dwie kobiety mogą gorzej wychować dziecko (niż np. samotna matka) może być nieco krzywdzące...
Ale temat jest bardzo długi...
W każdym razie nie jestem moherowym konserwatystą, ale nie "przyjmę" wszystkiego bez zastanowienia...