Wrzutka użytkownika
Konto usunięte
21.01.2010 22:08 · ID 93490
Nieogarnięcia
Zdarzyły wam się jakieś ciekawe?
Ja właśnie małe miałem, chcąc wyrzucić łyżeczkę zamiast do zlewu to do kosza. I od razu przypomniało mi się poważniejsze, gdy kiedyś jak paliłem tradycyjnie rano zrobiłem kawę, wziąłem papierosa do ręki, ale coś przykuło moją uwagę w TV więc od razu nie odpaliłem, jednocześnie podjadałem "rurki" z talerzyka które miałem obok. Nadal patrząc w TV stwierdziłem że talerzyk jest pusty, ale mam jeszcze jedną w drugiej ręce. Chwile później wypluwałem odgryziony filtr od Spike'a wraz z tytoniem
. Wam też się jakieś ciekawe zawiechy zdarzyły?
Ja właśnie małe miałem, chcąc wyrzucić łyżeczkę zamiast do zlewu to do kosza. I od razu przypomniało mi się poważniejsze, gdy kiedyś jak paliłem tradycyjnie rano zrobiłem kawę, wziąłem papierosa do ręki, ale coś przykuło moją uwagę w TV więc od razu nie odpaliłem, jednocześnie podjadałem "rurki" z talerzyka które miałem obok. Nadal patrząc w TV stwierdziłem że talerzyk jest pusty, ale mam jeszcze jedną w drugiej ręce. Chwile później wypluwałem odgryziony filtr od Spike'a wraz z tytoniem
- ← Pierwsza
- 1
- 2
- 3
Dyskusja
84
Komentarze
- ← Pierwsza
- 1
- 2
- 3
Odpowiedzi mogą dodawać tylko zalogowani użytkownicy.
Zaloguj się.
Jak nie zmienię to niech zostanie
JA daję kredyt na niskie oprocentowanie
Prorok, to Ty wybuchowy dzieciak byłeś
dzis ma byc impreza....trzeba uwazac coby sie butelki nie potłukły...bo strata bedzie przeogromna