Wrzutka użytkownika
Konto usunięte
20.01.2010 11:05 · ID 91193
Twój ideał:)
Kochani...jaki jest wasz ideał partnera...to znaczy moze nie ideał bo ideałów nie ma...ale jaka powinna byc wasz ukochana osoba ..pod wzgledem chrakteru..no i wygladu tez bo jakby nie patrzec tez istotna rzecz
Dyskusja
197
Komentarze
Odpowiedzi mogą dodawać tylko zalogowani użytkownicy.
Zaloguj się.
Powinien byc bystry,konkretny,stanowczy,energiczny,potrafiacy pomagac w trudnych sytuacjach zyciowych,niezalezny,bezdzietny(stan cywilny nieistotny),jesli chodzi o wiek napewno od 28 w zwyz (jednak wiek nie potrafie okreslic,bo to intelekt podpowiada mi ,czy z dana osoba byc warto),zmotoryzowany,lubiacy podrozejak ja,lubiacy zmiany,ktore czesto r5obie w wystroju wnetrz
ja tam nie mam takich wymagan hahah
witam wszystkich
A ja to co
Ideał, idealny
I jestes bardzo skromny hahhah
Jak nie jak tak
i własnie o tym pisałam
Ja wiem że co poniektórzy mogą popaćś w kompleksa
przezemnie
Ja jestem tylko tak trochę idealny jakieś 0,5% ze 100%
szkoda na to czasu...kazdy sie do siebie dopasowuje i tak
wiec po pewnym czasie jest idealny dla ciebie
bez zadnych wyimaginowanych ideałow
czekasz i tęsknisz od lat bo najpiękniejsze są w
życiu marzenia i bajkowy kolorowy świat. Gdy
doczekasz się marzeń spełnienia, nie będą one jak
we śnie bo najpiękniejsze są w życiu marzenia, te
które maja spełnić się...wiec nie szukaj kogoś z
kim możesz być ale kogoś bez kogo nie potrafisz
żyć. Nie szukaj wiec kogoś z kim bez marzeń
będziesz żyć, ale kogoś z kim będziesz o
marzeniach śnić...
Każdy zwraca na coć uwagę u płci przeciwnej
gdy jestes juz w zwiazku to partner sie staje idealny pod upływem czasu a my nawet tego nie zauwazamy
ale to nie zawsze sie sprawdza..
kwestia jest taka ze zalezy jaki to jest zwiazek i jakie ma sie podejscie do partnera i jak sie go kocha to nie zauwaza sie wad tylko prawie same zalety
nasmarowałem takiego wywoda na pół forum a zdechł mi net i się nie zapisało na forum
ale wiesz życie weryfikuje wszystko...i to ze na poczatku ludz u ludzia widzi same plusy po latach rodza sie minusy ...bo człowiek sie zmienia i jego zachowania