Wrzutka użytkownika
Konto usunięte
16.01.2010 22:33 · ID 86571
Związki
dlaczego ludzie boją się związków? czy główną przeszkodą jest strach związany ze smutnymi wspomnieniami?
Dyskusja
157
Komentarze
Odpowiedzi mogą dodawać tylko zalogowani użytkownicy.
Zaloguj się.
A co do Amora... To chyba mu strzał zabrakło!?
Jeśli "szukasz" to mało trafny pod względem "marketingowym"
Znaczy się nie dla idiotów Porażka
Jeśli nie chcesz czytać przejdź do podsumowania poproszę
Miłości nie można znaleźć (oczywiście w sensie uczucia)... Ona rodzi się w najmniej oczekiwanym momencie... Przychodzi sama nie proszona... Po prostu jest... Jedni to zauważają i "przeżywają" (pełen odlot), inni przechodzą nad "tym" do porządku dziennego i po prostu żyją...
Szukać możemy próbować, ale kandydata na partnera, ale nawet jeśli spotkamy swój "ideał" (których nie ma oczywiście
Dla nielubiących czytać
Ja tylko napisałem, że "znalezienie miłości nie jest problemem" w sensie że problem leży gdzie indziej i na czym innym polega...
hahahhahah
mi np sprawia strasznie problem zaangazowanie sie
moim zdaniem większość problemów Kobiet wynika z tego, że spotykają niewłaściwych mężczyzn (wł. facetów)...
Niestety nas, prawdziwych mężczyzn jest zdecydowanie za mało, aby dla wszystkich kobiet wystarczyło
Od nas zależy czy wejdziemy na zamarznięte jezioro... Ale czy się skąpiemy w zimnej wodzie po pęknięciu lodu już nie, tak jak nie mamy wpływu na to, kto nas z wody wyciągnie...
Choć swoją drogą zimny prysznic też ma swoje plusy...
Zgodnie z prawami aerodynamiki trzmiel nie powinien latać... Chyba nikt mu tego nie powiedział...
Niestety nie ja ten tekst wymyśliłem
Poszkodowana? To daj mu kopa i olej go... Nic nie stoi na przeszkodzie aby się na nim odegrać... Wspólny wróg jednoczy
Gdyby w życiu wszystko było proste tak jak w piśmie...
Żydzi krzyżując Jezusa (nie wnikam czy to "prawda jedyna" czy pisarzy wena poniosła - nie o tym tu chcę dyskutować) chcieli zapobiec spełnieniu zbawienia dokonując go...
Ale to bardzo duże uproszczenie z myślę głębokim przekazem dot. poprzedniego mojego postu...
Chyba większość sporów ma swą przyczynę w kwestii pojęciowej...