..troche mi glupio puki jestem piany ale ale czemu my pokazujemy uczucia dla kogos wiecej na pokaz...wiecie boli to jak szczegolnie wiesz ze tak nie jest ale po tycm dystasie nie mozesz nix zrobic...boisz sie wszystkiego...
Piotr_eL
16.08.2012 18:16:58
znowu skopiowales swoj poprzedni tekst z innego wątku gepardko, zatem nic nowego w twoim smietniku sie nie pojawilo.. hehe
Mariusz
16.08.2012 18:17:31
koleś, cisz się, że nie wiem gdzie mieszkasz...ale się dowiem i ci wytłumaczę...osobiście...więc tyle w temacie.i będzie ci wstyd jak ci powiem to prosto w oczy...a w prezencie dostaniesz ode mnie lokówkę...wiesz po co?
Piotr_eL
16.08.2012 18:19:23
-dymam cie w kazdym temacie-masz polot swej zdechłej duszy-więdz sie nie dziw-ze **cenzura** jestes!
Piotr_eL
16.08.2012 18:20:33
pisalem do gepa.. kiepa, czy jak mu tam
Piotr_eL
16.08.2012 18:23:41
a ty do kogo piszesz, bo nie wiem czy mam adres podac?!?
..troche mi glupio puki jestem piany ale ale czemu my pokazujemy uczucia dla kogos wiecej na pokaz...wiecie boli to jak szczegolnie wiesz ze tak nie jest ale po tycm dystasie nie mozesz nix zrobic...boisz sie wszystkiego...
znowu skopiowales swoj poprzedni tekst z innego wątku gepardko, zatem nic nowego w twoim smietniku sie nie pojawilo.. hehe
koleś, cisz się, że nie wiem gdzie mieszkasz...ale się dowiem i ci wytłumaczę...osobiście...więc tyle w temacie.i będzie ci wstyd jak ci powiem to prosto w oczy...a w prezencie dostaniesz ode mnie lokówkę...wiesz po co?
-dymam cie w kazdym temacie-masz polot swej zdechłej duszy-więdz sie nie dziw-ze **cenzura** jestes!
pisalem do gepa.. kiepa, czy jak mu tam
a ty do kogo piszesz, bo nie wiem czy mam adres podac?!?
dymam cie!
&feature=relmfu"> &feature=relmfu
..śmieć jesteś i o tym wiesz, wyobraz sobie teraz jak mi przyjemnie kiedy tak cie jade!
nie do cię
lądował....chyba z OLT express....na tekturce,,,hehehe
no to gepia bedziesz miec kuku/ale to dla ciebie dobre jest/dobrze bedzie.. no serio/lubisz krasc to masz to samo w zamian
..no i rozumem, dlaczego sie wstydzisz przyznac, ze cie jade-ale nie badz glupia-to moze bolec
piotrus82....hahaha!!!!!!!halo, to ja,brzoza....gepard, ale kicia z cię....o jesooooooooooooooooooo...!!!
kiepard zdech dawno temu!
..i jest ograniczona kiepka HEHE
bredzicie sobie jak jakies gejowskie towarzycho-tworzycie trójkącik niby meski/hehe
-jak tam postepy/bijecie sie o mydlo?
hehe.. właśnie zajebałes se deche wytrawiony graczu
trzeba sie bylo nie zchylac
buu.. teraz bedziesz sie tym słowem masturbowała? hehe
-ale mnie bawicie,
hehe/
skoro tak twierdzisz/to sie ciesz, ze mam prezerwatywy
dobranoc pani
skoro to lubisz , to prosze