pax pax pax słuchać ani myślisz a łosie z łosiedla to nie moja bajka
Damira
02.12.2014 r. 09:45:15
jest taki jeden Kim który jednoznacznie określa jak zyc , kogo czcić , słuchać i nawet jak tańczyć . Ci o złym guście wg autorytetu betonowego Kima wysyła sie do apartamentowców na świeże powietrze ..bez prawa powrotu Nie obrażaj ludzi Kowalu. To nie rodzaj muzyki określa człowieka . .. . Znam koneserów muzyki kórzy utopiliby w łyżce wody a znam discopolowców z sercem na ręku .. Ja tego rodzaju muzyki nie słucham nie krytykuję też tych którzy jej słuchają ..o gustach sie nie dyskutuje ...hough
Damira
02.12.2014 r. 09:46:33
Damira
02.12.2014 r. 13:07:06
de sade-markiz
02.12.2014 r. 14:42:44
ps://www.youtube.com/watch?v=0hpT3WL4R34
Damira
02.12.2014 r. 17:37:00
Damira
02.12.2014 r. 18:22:30
Nadejszła wiekopomna chwila gdy zewsząd będzie rozlegać sie
małę co nieco dla ..
">
pax pax pax słuchać ani myślisz a łosie z łosiedla to nie moja bajka
jest taki jeden Kim który jednoznacznie określa jak zyc , kogo czcić , słuchać i nawet jak tańczyć . Ci o złym guście wg autorytetu betonowego Kima wysyła sie do apartamentowców na świeże powietrze ..bez prawa powrotu Nie obrażaj ludzi Kowalu. To nie rodzaj muzyki określa człowieka . .. . Znam koneserów muzyki kórzy utopiliby w łyżce wody a znam discopolowców z sercem na ręku .. Ja tego rodzaju muzyki nie słucham nie krytykuję też tych którzy jej słuchają ..o gustach sie nie dyskutuje ...hough
ps://www.youtube.com/watch?v=0hpT3WL4R34
Nadejszła wiekopomna chwila gdy zewsząd będzie rozlegać sie
">
ale ja jestem pierwsza
nie kradnę tylko dzielę się tym co masz O jakie pikne znalazłam cus for you
">
oj Gepciu lubię bardzo jakoś tak ciepełko sie robi na serduchu
">
https://www.youtube.com/watch?v=PNc278W45ck
od przybytku głowa nie boli
">
...urodę te skrzypaczki mają zniewalającą...a ich perfekcja trzymania smyczka...oj gorąco się robi na samą myśl...czy słuchać...?...czy patrzeć...?...
...lecę do Londynu...
...do sklejania...czy S-klasa...?...
dla wszystkich Baśków..
">
...dla Chrystiana...https://www.youtube.com/watch?v=kIDWgqDBNXA...
dla mnie
">
...Chrystian...Tobie...czy Barabara...?...
każdy lubi co innego, dla każdego coś miłego a..... Chrystian pewnie Barbarze
...to ja sobie pomaże...Chrystian z Barbarą w barze...na Mikołaja czekają...pewnie go ochlają...nic z prezentów dzieci...Mikołaj nie doleci...
Doleci , doleci taxi zmówi cieszcie się dzieci