:Oczywiście miałeś na myśli pluszowe niedźwiadki jest parę nut które z automatu poprawiają mi humor ta wetowa jest jedna z nich a Marti jak wino im starszy tym lepszy
a jaka no to kwestia gustu a o nich się mówi .. uważam że należy słuchać wszystkiego żeby wiedzieć czego nie słuchać
blacksmith
28.11.2014 r. 18:53:22
ja potrafię znieść wiele umówmy się prawie wszystko ale ryk dopieszczonych własnoręcznie silników czasem bywa o nieba cudniejszą muzyką od tyfusu prezentowanego na forum nic nie poradzę na to że słyszę
wiedza rodzaju ...wiem czego nie wiem ... to już coś
Damira
29.11.2014 r. 20:49:24
Damira
29.11.2014 r. 21:00:11
Damira
30.11.2014 r. 13:57:34
blacksmith
30.11.2014 r. 18:01:07
mam szacun dla tych gości
blacksmith
30.11.2014 r. 18:10:32
mocne z chęcią poświęcę chwil kilka by poznać bliżej , thx
blacksmith
30.11.2014 r. 18:17:08
a tu coś z mojego podwórka
blacksmith
30.11.2014 r. 18:35:18
za takie wlepki nie będziesz tu mieć łatwo tu się słucha jedynie słusznych mendiuff majteczki w kropeczki i takie tegesy ewentualnie remixy dj qupozjadacz i upsz upsz und umć umć
poprawka kowalowy dwór spalili komuniści więc od tamtej pory z tzw dworami nic wspólnego nie mam zwyczajny prosty kowal jezdem raczej czarny niż czerwony
Damira
30.11.2014 r. 19:01:36
taaa ...tera to wszystkie ze dworu ciekawe kto z tych czworaków pochodzi
ferdek ode kiepskich i sfery tzw nieRządowne czyli ci Inni
Damira
30.11.2014 r. 19:12:06
inni czyli szpiedzy z krainy deszczowców karrramba smerfy, Kubuś Puchatek i Przyjaciele .. nie wiem czy prawidłowo zinterpretowałam wieloznaczne słowo inni
Rzędzian to nie był żaden ziomal ani sąsiad choć i moi z magnatów nie pochodzili w każdej bądź razie nie krasna gwiazda była ani dwa psy na tarczy (jeden s,ra drugi warczy)
Damira
30.11.2014 r. 19:20:33
wiadomo powszechnie ..żeś herbu gaźnik
blacksmith
30.11.2014 r. 19:24:08
gaźnik jeno w przypadku brata 126p w szmelcwagenach już wtrysk
:Oczywiście miałeś na myśli pluszowe niedźwiadki jest parę nut które z automatu poprawiają mi humor ta wetowa jest jedna z nich a Marti jak wino im starszy tym lepszy
">
są takie nuty sercoszczypacielne abo cuś jedni słyszą inni czują trzeci wygooooglują różnice tkwią wew szczegółach tylko czasamy istotnych
like this
bo muzyka jest jak ..
">
a jaka no to kwestia gustu a o nich się mówi .. uważam że należy słuchać wszystkiego żeby wiedzieć czego nie słuchać
ja potrafię znieść wiele umówmy się prawie wszystko ale ryk dopieszczonych własnoręcznie silników czasem bywa o nieba cudniejszą muzyką od tyfusu prezentowanego na forum nic nie poradzę na to że słyszę
">
ale grać nie każdy powinien
no nie wiem , nie wiem ..
">
wiedza rodzaju ...wiem czego nie wiem ... to już coś
mam szacun dla tych gości
mocne z chęcią poświęcę chwil kilka by poznać bliżej , thx
a tu coś z mojego podwórka
za takie wlepki nie będziesz tu mieć łatwo tu się słucha jedynie słusznych mendiuff majteczki w kropeczki i takie tegesy ewentualnie remixy dj qupozjadacz i upsz upsz und umć umć
nie no naprawdę .. niemożliwe
">
Luna witaj na pokładzie Kowal to nasz nadworny krytyk ...muzyczny
">
poprawka kowalowy dwór spalili komuniści więc od tamtej pory z tzw dworami nic wspólnego nie mam zwyczajny prosty kowal jezdem raczej czarny niż czerwony
taaa ...tera to wszystkie ze dworu ciekawe kto z tych czworaków pochodzi
">
ferdek ode kiepskich i sfery tzw nieRządowne czyli ci Inni
inni czyli szpiedzy z krainy deszczowców karrramba smerfy, Kubuś Puchatek i Przyjaciele .. nie wiem czy prawidłowo zinterpretowałam wieloznaczne słowo inni
">
Rzędzian to nie był żaden ziomal ani sąsiad choć i moi z magnatów nie pochodzili w każdej bądź razie nie krasna gwiazda była ani dwa psy na tarczy (jeden s,ra drugi warczy)
wiadomo powszechnie ..żeś herbu gaźnik
gaźnik jeno w przypadku brata 126p w szmelcwagenach już wtrysk
no jak 126p to trza uważać na Syrenki
">
...you should have seen the curse that flew right by you page of concrete...
każdego co innego w życiu cieszy
">