and what was left behind ???
ło matuchno kochana ja juz zamieściłam anons poszukiwany żywy lub martwy ">
O Skowronek witaj Ptaszyno a co tam sie produkować będę po próżnicy jak nikt nie stawia.. co najwyżej oczy w słup
kot sie ma dobrze tak jak jego Pańcia a Skowronek od samego rana po portalu lata i lata jak poparzony .. kawą albo zgubiłeś
w TVN 24 mówili żejakieś batki czyt. majciochy wiszą na Giewoncie właściciela szukają na Czeszki Cie poniosło ..
najwięcej witaminy maja polskie dziewczyny i mie sie tu za jakimi Czeszkami nie rozgladać bez względu czy w czy bez ..
łooo to Cie szarpnie papugi tutaj drogie ..podobno
skośnookie ale jakie kolorowe
masz tu dla niej towarzystwo ">
to piękna pieśń skopać ją mogą chyba tylko szczekający ciemniejsi albo disco polowi
i nie miałem na myśli ani negrów zez platformy ani rolników zez wiejskiej
and what was left behind ???
ło matuchno kochana ja juz zamieściłam anons poszukiwany żywy lub martwy
">
O Skowronek witaj Ptaszyno a co tam sie produkować będę po próżnicy jak nikt nie stawia.. co najwyżej oczy w słup
kot sie ma dobrze tak jak jego Pańcia a Skowronek od samego rana po portalu lata i lata jak poparzony .. kawą albo zgubiłeś
w TVN 24 mówili żejakieś batki czyt. majciochy wiszą na Giewoncie właściciela szukają na Czeszki Cie poniosło ..
najwięcej witaminy maja polskie dziewczyny i mie sie tu za jakimi Czeszkami nie rozgladać bez względu czy w czy bez ..
łooo to Cie szarpnie papugi tutaj drogie ..podobno
skośnookie ale jakie kolorowe
masz tu dla niej towarzystwo
">
to piękna pieśń skopać ją mogą chyba tylko szczekający ciemniejsi albo disco polowi
i nie miałem na myśli ani negrów zez platformy ani rolników zez wiejskiej