ale ja za taką kase to bym forda nie kupił chyba zresztą nie wiem nigdy tyle nie miałem
oceanic
02.12.2012 r. 16:13:28
masz rację ale sam wiesz że marka jednak daje satysfakcję to masz jaguara czujesz klimat samochód z duszą
Teresa
02.12.2012 r. 16:19:12
kup sobie zimówki jak przyjeżdżasz do Polski bo u Nas śnieg...
oceanic
02.12.2012 r. 16:51:36
jaki masz silnik i który rok ?
może nad jaguarem się zastanowię
właśnie kiedyś chciałem jaguara ale przestraszyłem się opowieści że skrzynia biegów kosztuje 15 tys i kupiłem sobie podróbkę jaga czyli rovera 75 fajny samochód ale jeździło się nim jak szafą
oceanic
02.12.2012 r. 17:16:45
a Saby są zajebiste w środku ale te na które mnie stać na zewnątrz cienko volvo s80 już mi bliżej choć prywatnie wolę Saby
oceanic
02.12.2012 r. 17:30:28
no ja tak myślałem max do 15-16 tys
a ja wiem że to dobre samochody
oceanic
02.12.2012 r. 17:36:23
ja nigdy nie lubiłem niemieckich samochodów ale co myślicie o tym wiedząc że kosztuje poniżej 15 tys
audi 80 cabrio też myślałem ale ta bmka jest wyjątkowa cześci podzespoły to zadziwiające są z trójek wiec tanie mało się psuje bo to strasznie prosta konstrukcja minimum elektroniki
a tak patrzyłem po necie dużo ludzi takiego do ślubu szuka
oceanic
02.12.2012 r. 17:54:31
malucha ? duży fiat to klimat
Karelia
07.12.2012 r. 18:55:04
Nośna, zwolniłam ja byłam, ale ... czasem przyspieszam i powtarzam się ja
ja ? gg?
niekonieczne Ty oceanic
co by nie mówić alfy to piękne samochody
to pan masz za co kupować widzę
ale ja za taką kase to bym forda nie kupił chyba zresztą nie wiem nigdy tyle nie miałem
masz rację ale sam wiesz że marka jednak daje satysfakcję to masz jaguara czujesz klimat samochód z duszą
kup sobie zimówki jak przyjeżdżasz do Polski bo u Nas śnieg...
jaki masz silnik i który rok ?
może nad jaguarem się zastanowię
właśnie kiedyś chciałem jaguara ale przestraszyłem się opowieści że skrzynia biegów kosztuje 15 tys i kupiłem sobie podróbkę jaga czyli rovera 75 fajny samochód ale jeździło się nim jak szafą
a Saby są zajebiste w środku ale te na które mnie stać na zewnątrz cienko volvo s80 już mi bliżej choć prywatnie wolę Saby
no ja tak myślałem max do 15-16 tys
a ja wiem że to dobre samochody
ja nigdy nie lubiłem niemieckich samochodów ale co myślicie o tym wiedząc że kosztuje poniżej 15 tys
">
audi 80 cabrio też myślałem ale ta bmka jest wyjątkowa cześci podzespoły to zadziwiające są z trójek wiec tanie mało się psuje bo to strasznie prosta konstrukcja minimum elektroniki
a tak patrzyłem po necie dużo ludzi takiego do ślubu szuka
malucha ? duży fiat to klimat
Nośna, zwolniłam ja byłam, ale ... czasem przyspieszam i powtarzam się ja
">www.youtube.com/watch?v=J6VVGHLS1Ok
wot co:
">www.youtube.com/watch?v=mJtM7SRo6l8
Gep, ne zabyłam ja.
4 U, gdzieś jest kolwiek
">www.youtube.com/watch?v=qClXtvkxsVA
dla królika
cos lekkostrawnego dla odmiany...
fajne taki klimacik lat 90 super dziękuje
kocham lata 90
a powiem ci że drossel to buraki jakich mało a wiem bo kiedyś miałem taką pracę że wielu disco polowców poznałem
">
zibo to jest kolo spoko
jak ktoś lubi buraczki to tak
mielone i buraczki to mistrzostwo
Saj, ww. było niezłe.
Zatem można coś dodać. Klimat inny, ale wart nadania:
">www.youtube.com/watch?v=OfvEG93gCOI
Killa, szybka bila, dla Ciebie na przetarcie brody
&feature=autoplay&list=AL94UKMTqg-9DKE4B-nPToR5_R6RJ7M_sO&playnext=1">www.youtube.com/watch?v=gwdL_Zn5nCE&feature=autoplay&list=AL94UKMTqg-9DKE4B-nPToR5_R6RJ7M_sO&playnext=1
i nie zapominaj o caterpillar
http://youtu.be/wvDZaQ8BZyA
Jedi, i sie zgodzę, Ci są generalnie \'ober\'.
czasem warto oglądać takie programy
Przypadkiem ich znalazlem. Ale w ich wersji Rammstein tez jest super!!