chciałem ci papaje pościć ale stwierdziłem że zbyt patetyczna na pewno dla ciebie zbyt znana
Karelia
30.11.2012 r. 13:33:52
ło karwas!!! ależ cudne!!!
zwłaszcza, iż ni da się odtworzyć.
spoko, Oceanic, już czujem wienź tom miendzy nami.
oceanic
30.11.2012 r. 13:37:59
no tak dokładnie nie da się odtworzyć choć w jazzie (nie wiem jak to (odmieniać ) nie zagrasz nigdy dwóch identycznych kawałków tak czy siak każda chwila każdego koncertu bezcenna
Karelia
30.11.2012 r. 13:38:15
O! udało się otworzyć na mk.
leżę! miałeś jakieś zakłady? wygrałeś.
oceanic
30.11.2012 r. 13:40:03
a o to ci chodziło że się nie da otworzyć a nie odtworzyć
Karelia
30.11.2012 r. 13:47:32
hm. okay. wyjaśnię matematycznie.
w tym przypadku każde odtworzenie równa się z otwarciem.
nie każde odtworzenie jest równe otwarciu.
Karelia
30.11.2012 r. 13:50:04
co nie zmienia faktu, iż każde otwarcie i odtworzenie Oceanica wyzwala we mnie pozytywne emocje.
oceanic
30.11.2012 r. 13:51:52
nie każde odtworzenie jest równe otwarciu. ?
hm raczej odwrotnie
oceanic
30.11.2012 r. 13:53:56
bardzo miła jesteś choć wolę bardziej nooo no normalne kobiety które piszą językiem zrozumiałym dla mnie prostego chłopa
Karelia
30.11.2012 r. 13:58:43
zaznaczyłam byłam, iż rozprawiamy konkretny przypadek. TEN jest oceanicznie kolorowy. tedyż nieco inny. pod względem postrzegania takoż.
oceanic
30.11.2012 r. 14:00:33
myślę że postrzeganie tegoż przypadka uległo zniekształceniu takoż i teraz wynikł ten ambaras
Karelia
30.11.2012 r. 14:00:43
już Pana lubię zdwojoną siłą
Karelia
30.11.2012 r. 14:02:18
a gdzie ambaras skrył się był?
oceanic
30.11.2012 r. 14:07:07
ambaras skrył się w tobie był bo ty sprawy tej nie zdajesz z niej nie rozumiesz i całkiem inaczej pojmujesz tylko dlatego że inną mapą w głowie dysponujesz
a ja ambaras przeżywam prawdziwy bo zdaje sobie sprawę z tej dziwy
Karelia
30.11.2012 r. 14:12:15
... aaa ...
teraz rozumiem ...
oceanic
30.11.2012 r. 14:15:33
a ja myślę że teraz doszliśmy do kompromisu właśnie tym sposobem że nie rozumiesz
nie rozumiem ja ciebie i ty mnie bo przedtem ja ciebie nie a ty mnie tak choć na opak czyli nie
oceanic
30.11.2012 r. 14:34:12
ło boshe chodzi mi o to że ja naprawdę czasami nie wiem co masz na myśli a jak ci to pisze dosłownie to myślisz że to jakaś aluzja więc chciałem napisać pokrętnie jak ty
nie chodzi o to że ja nie rozumiem bom tępy ale wręcz przeciwnie mam taką wyobraźnie że mogę to interpretować na 1000 sposobów więc jak kogos nie znam to wolę by pisał dosłownie rozumiesz juz
hmmm
no dobrze, chodzi mi o człowieka. znów powtórka:
&feature=player_embedded">www.youtube.com/watch?v=nmK5X4KtSzA&feature=player_embedded
pozwól że nie skomentuje filmiku choć ciekawy
a zadedykujesz mi piosenkę ???
roześmianego człowieka. oczywizda.
a tamtą panią widziałem nawet na żywo tzn Torrini jest super
a zadedykuję. dlaczego nie?
już zadedykowałam byłam Ci ja, ale okay, może być ten drugi RAZ:
">www.youtube.com/watch?v=kXuZAXKnlyw
Dzięki interesująca babka kręci mnie od pierwszych sekund
mnie też kręci.
cóż zapodasz zatem, miast ikonki?
korelia mogła byś pisać do mnie bardziej mniej poetycki językiem
ja tez ci cos zapodam dla ciebie lecz muszę to przemyśleć czego słucham a co by pasowało do ciebie
czekam z zainteresowaniem większym.
tymczasem:
&feature=related">www.youtube.com/watch?v=oblEXwGfSHI&feature=related
Tymczas pogroził palcem mi
czekam z zainteresowaniem poetyckim mniej
takiego tria to pewnie nie widziałaś
">
dla ciebie
chciałem ci papaje pościć ale stwierdziłem że zbyt patetyczna na pewno dla ciebie zbyt znana
ło karwas!!! ależ cudne!!!
zwłaszcza, iż ni da się odtworzyć.
spoko, Oceanic, już czujem wienź tom miendzy nami.
no tak dokładnie nie da się odtworzyć choć w jazzie (nie wiem jak to (odmieniać ) nie zagrasz nigdy dwóch identycznych kawałków tak czy siak każda chwila każdego koncertu bezcenna
O! udało się otworzyć na mk.
leżę! miałeś jakieś zakłady? wygrałeś.
a o to ci chodziło że się nie da otworzyć a nie odtworzyć
hm. okay. wyjaśnię matematycznie.
w tym przypadku każde odtworzenie równa się z otwarciem.
nie każde odtworzenie jest równe otwarciu.
co nie zmienia faktu, iż każde otwarcie i odtworzenie Oceanica wyzwala we mnie pozytywne emocje.
nie każde odtworzenie jest równe otwarciu. ?
hm raczej odwrotnie
bardzo miła jesteś choć wolę bardziej nooo no normalne kobiety które piszą językiem zrozumiałym dla mnie prostego chłopa
zaznaczyłam byłam, iż rozprawiamy konkretny przypadek. TEN jest oceanicznie kolorowy. tedyż nieco inny. pod względem postrzegania takoż.
myślę że postrzeganie tegoż przypadka uległo zniekształceniu takoż i teraz wynikł ten ambaras
już Pana lubię zdwojoną siłą
a gdzie ambaras skrył się był?
ambaras skrył się w tobie był bo ty sprawy tej nie zdajesz z niej nie rozumiesz i całkiem inaczej pojmujesz tylko dlatego że inną mapą w głowie dysponujesz
a ja ambaras przeżywam prawdziwy bo zdaje sobie sprawę z tej dziwy
... aaa ...
teraz rozumiem ...
a ja myślę że teraz doszliśmy do kompromisu właśnie tym sposobem że nie rozumiesz
nie rozumiem ja ciebie i ty mnie bo przedtem ja ciebie nie a ty mnie tak choć na opak czyli nie
ło boshe chodzi mi o to że ja naprawdę czasami nie wiem co masz na myśli a jak ci to pisze dosłownie to myślisz że to jakaś aluzja więc chciałem napisać pokrętnie jak ty
nie chodzi o to że ja nie rozumiem bom tępy ale wręcz przeciwnie mam taką wyobraźnie że mogę to interpretować na 1000 sposobów więc jak kogos nie znam to wolę by pisał dosłownie rozumiesz juz