GEP, dawno Ciem nie widziałam. Fajnie znowu F U zatem: ">www.youtube.com/watch?v=bcaLabqWH94
czy ja się czasem nie powtarzam? no trudno, ooo. ">www.youtube.com/watch?v=-Zdg2OlZqAs
gdzie się podziały tamte prywatki, że tak zagadnę z powolna (?). hm. czy to tak się pisze? hm. ja nie wiem. hm. na pewno tak to się gra: ">www.youtube.com/watch?v=QCjdPGm8mG0
wczesna pora, więc i czas na poprawki: ">www.youtube.com/watch?v=5D_IkFFTUqY
czy mentor to taki co mendzi ?
jak to nie wiesz? przecież na drugie masz encyklopedia
wikipedia
może ">
Gep, to z pewnością nie miłość, ale dobra, ciekawa korelacja. nic się nie bój. krzywdy nie czynię, raczej prostuję dni ">www.youtube.com/watch?v=tVUrlMhupJw
coś dla wszystkich ">www.youtube.com/watch?v=boENcIgbX4o
czarny, Ty masz pomysły. da Ciebie piosnka ta: jesteś mądry jak Żyd. z szacunem stwierdzam, oczywizda. ">www.youtube.com/watch?v=C1nVGAbZcyg
nie mogiem inaczej zadjedikować. Czarnemu, co w czarnym lesie: ">www.youtube.com/watch?v=mdxjwhBd9Ag
duma mierzona ciężko, waży ciężej niźli chwała udana chwilą. ">www.youtube.com/watch?v=kSQD0jj1ePs
chyba nie czaję bazy ">
no nie czaisz, bowiem za mało samogłosek posiadasz zatem dedykuję pur tła: &feature=relmfu">www.youtube.com/watch?v=sHA6Y997qlY&feature=relmfu
TO już poza konkursem jest. ">www.youtube.com/watch?v=5g8ykQLYnX0
a poza tym, panie ciemny, Pan posiadasz interesującą chwilę zainteresowania. zatem dla Pana ta muzyczka luźno grana: ">www.youtube.com/watch?v=nyXRC5rUcM4
wszyscy chcemy jednak powiedzieć tym wszystkim durniom w czapce i bez czapki którejś: www.youtube.com/watch?feature=endscreen&NR=1&v=EdmZYu9Lths
no tak to wyjszło. ja się nie boję tegoż rezonansu krótkiego.
ale tak można?
powinno pomóc wstać
na dobranoc
No dobra Gep, fajnie, że jesteś tutaj z A-HA. Drzewiej kucałam przy ich kawałkach. Nawiązując do treści piosnki tejże, najgorzej znaleźć tam nic. ">www.youtube.com/watch?v=hhy97Q-JWnQ
GEP, dawno Ciem nie widziałam. Fajnie znowu
F U zatem:
">www.youtube.com/watch?v=bcaLabqWH94
czy ja się czasem nie powtarzam?
no trudno, ooo.
">www.youtube.com/watch?v=-Zdg2OlZqAs
gdzie się podziały tamte prywatki, że tak zagadnę z powolna (?). hm. czy to tak się pisze? hm. ja nie wiem. hm.
na pewno tak to się gra:
">www.youtube.com/watch?v=QCjdPGm8mG0
wczesna pora, więc i czas na poprawki:
">www.youtube.com/watch?v=5D_IkFFTUqY
czy mentor to taki co mendzi ?
jak to nie wiesz? przecież na drugie masz encyklopedia
wikipedia
może
">
Gep, to z pewnością nie miłość, ale dobra, ciekawa korelacja. nic się nie bój. krzywdy nie czynię, raczej prostuję dni
">www.youtube.com/watch?v=tVUrlMhupJw
coś dla wszystkich
">www.youtube.com/watch?v=boENcIgbX4o
czarny, Ty masz pomysły.
da Ciebie piosnka ta:
jesteś mądry jak Żyd. z szacunem stwierdzam, oczywizda.
">www.youtube.com/watch?v=C1nVGAbZcyg
nie mogiem inaczej zadjedikować.
Czarnemu, co w czarnym lesie:
">www.youtube.com/watch?v=mdxjwhBd9Ag
duma mierzona ciężko, waży ciężej niźli chwała udana chwilą.
">www.youtube.com/watch?v=kSQD0jj1ePs
chyba nie czaję bazy
">
no nie czaisz, bowiem za mało samogłosek posiadasz
zatem dedykuję pur tła:
&feature=relmfu">www.youtube.com/watch?v=sHA6Y997qlY&feature=relmfu
TO już poza konkursem jest.
">www.youtube.com/watch?v=5g8ykQLYnX0
a poza tym, panie ciemny, Pan posiadasz interesującą chwilę zainteresowania.
zatem dla Pana ta muzyczka luźno grana:
">www.youtube.com/watch?v=nyXRC5rUcM4
wszyscy chcemy jednak powiedzieć tym wszystkim durniom w czapce i bez czapki którejś:
www.youtube.com/watch?feature=endscreen&NR=1&v=EdmZYu9Lths
no tak to wyjszło. ja się nie boję tegoż rezonansu krótkiego.
ale tak można?
powinno pomóc wstać
na dobranoc
No dobra Gep, fajnie, że jesteś tutaj z A-HA. Drzewiej kucałam przy ich kawałkach. Nawiązując do treści piosnki tejże, najgorzej znaleźć tam nic.
">www.youtube.com/watch?v=hhy97Q-JWnQ