i...wesołego po świętach ..jak wyciągamy z szuflady, to moi tez cuś odkurzyłam
">">
Damira
13.04.2020 r. 16:42:28
A co Ty tam jeszcze będziesz celebrował Senior?Powiem szczerze mam kubańskie cygara se kiedyś tam przywiozłam ...i se obiecałam że wypalę na jaką okrągłą rocznicę urodzin..
To co bioderka w ruch..
">">
Damira
13.04.2020 r. 17:00:56
łeeee...co tam , już 17.00 to już właściwie po wszystkiem ...popijemy Cuba Libre albo Daiquiri...i pójdziem w miasto ..
Damira
13.04.2020 r. 17:16:44
Toś jeszcze nie otworzył? Oj ,bo się zając wnerwi, rozpirzy wszystko i za rok nie przyjdzie ... rozerwać
Damira
13.04.2020 r. 17:56:45
Ano prezent przyniósł ? Przyniósł! To trza było oblukać od razu a coby nie...
">">
Aset
16.04.2020 r. 20:05:48
Ciiiiii dobry wiosennie
">">
Damira
19.04.2020 r. 15:41:12
Ci Aset też
Kwarantanna od kompa ?
Sweet, sweet .. memories
">">
Damira
19.04.2020 r. 18:35:19
woda z cytryną Na zdrowie !!!
">
Damira
23.04.2020 r. 08:50:49
Aaaaaa... żurek za moi chodzi
">">
de sade-markiz
26.04.2020 r. 12:41:11
...taka nostalgia...dziś...a co...tak bywa i bywało......tak mi źle...no nie wiem...
de sade-markiz
26.04.2020 r. 12:44:39
...a jak poszło...niech płynie...bo i co... ...tylko...czy ...do...każdego...przypłynie...
Damira
26.04.2020 r. 19:19:34
A zanurzmy się w ciszę Kiedyś przeczytałam .... wszystkie ludzkie nieszczęścia biorą się stąd, że człowiek nie potrafi usiedzieć cicho ..sam w pokoju
">">
de sade-markiz
27.04.2020 r. 07:40:22
... ...
Damira
27.04.2020 r. 17:39:20
..
">">
Damira
29.04.2020 r. 17:26:46
........ A dlaczemu niby ??
">">
Damira
30.04.2020 r. 12:52:08
Ano .. .. niekulturalnie ani me ,ani be, ani kukuryku, tylko mrrrrrrrrrrrrrrr .....i tak każdy w swym dialekcie gada . Jak tu się zrozumieć??
">">
Aset
01.05.2020 r. 09:39:01
Dzień dobry
Taaaak więc, grillowania czas zacząć
">">
Damira
04.05.2020 r. 17:04:48
Cześć i czołem Witaj Aset,
Tatuaże ? Hmmm..różnie mówią , najczęściej że to forma odważnego, kreatywnego, silnego konstruowania siebie , chęć bycia zauważanym, forma zapewnienia o swojej oryginalności :Moje życie moje tatuaże ,moje tatuaże moja historia, ok!. Niech i tak będzie .
Tak się tylko zastanawiam, podsumowując to wszystko czy jest sens oklejać Ferrari albo Porsche ????????
Se zapodam cuś z głębokiego lamusa.
">">
de sade-markiz
05.05.2020 r. 07:37:54
...oryginalny...oryginał nie wymaga naklejków...ni żadnego tuszowania...czarnym czy kolorowym tuszem...taki to se motylek...kolorowy sam w sobie podobny... jednaki...jak inne...motylica zauważy jednak jego inność...nim do godów przystąpi...
de sade-markiz
05.05.2020 r. 08:06:59
...tak już kiedyś śpiewano... ...no cóż...ikry w nas było wtedy więcej... ... ...
Dobry wieczór
">">
...dziś Czesław... ...
">">
"> ">
ale czasy
"> ">
Piątka daj spokój, a jeszcze miesiąc temu było normalnie. Jest czas na myślenie.
Uciekłam na wieś do rodziców, przynajmniej pospaceruje, nie dałabym rady tyle tygodni w tej klatce. Przymrozek dziś a już żonkile w ogródku zakwitały.
Dobry wieczór dziękuje, również przesyłam pozdrowienia
">">
http://www.youtube.com/watch?v=-r-BBtbTGL8&list=RD51Bx6q00cU8&index=2
i...wesołego po świętach ..jak wyciągamy z szuflady, to moi tez cuś odkurzyłam
">">
A co Ty tam jeszcze będziesz celebrował Senior?Powiem szczerze mam kubańskie cygara se kiedyś tam przywiozłam ...i se obiecałam że wypalę na jaką okrągłą rocznicę urodzin..
To co bioderka w ruch..
">">
łeeee...co tam , już 17.00 to już właściwie po wszystkiem ...popijemy Cuba Libre albo Daiquiri...i pójdziem w miasto ..
Toś jeszcze nie otworzył? Oj ,bo się zając wnerwi, rozpirzy wszystko i za rok nie przyjdzie ... rozerwać
Ano prezent przyniósł ? Przyniósł! To trza było oblukać od razu a coby nie...
">">
Ciiiiii dobry wiosennie
">">
Ci Aset też
Kwarantanna od kompa ?
Sweet, sweet .. memories
">">
woda z cytryną Na zdrowie !!!
">
Aaaaaa... żurek za moi chodzi
">">
...taka nostalgia...dziś...a co...tak bywa i bywało......tak mi źle...no nie wiem...
...a jak poszło...niech płynie...bo i co... ...tylko...czy ...do...każdego...przypłynie...
A zanurzmy się w ciszę Kiedyś przeczytałam .... wszystkie ludzkie nieszczęścia biorą się stąd, że człowiek nie potrafi usiedzieć cicho ..sam w pokoju
">">
... ...
..
">">
........ A dlaczemu niby ??
">">
Ano .. .. niekulturalnie ani me ,ani be, ani kukuryku, tylko mrrrrrrrrrrrrrrr .....i tak każdy w swym dialekcie gada . Jak tu się zrozumieć??
">">
Dzień dobry
Taaaak więc, grillowania czas zacząć
">">
Cześć i czołem Witaj Aset,
Tatuaże ? Hmmm..różnie mówią , najczęściej że to forma odważnego, kreatywnego, silnego konstruowania siebie , chęć bycia zauważanym, forma zapewnienia o swojej oryginalności :Moje życie moje tatuaże ,moje tatuaże moja historia, ok!. Niech i tak będzie .
Tak się tylko zastanawiam, podsumowując to wszystko czy jest sens oklejać Ferrari albo Porsche ????????
Se zapodam cuś z głębokiego lamusa.
">">
...oryginalny...oryginał nie wymaga naklejków...ni żadnego tuszowania...czarnym czy kolorowym tuszem...taki to se motylek...kolorowy sam w sobie podobny... jednaki...jak inne...motylica zauważy jednak jego inność...nim do godów przystąpi...
...tak już kiedyś śpiewano... ...no cóż...ikry w nas było wtedy więcej... ... ...
...Białoruś...&list=PLRAxt0cnmaJsUCTuhWPUJbIWUAFZh6Ei5&index=4 ...