...czasem tak bywa...Otwórz film w YouTube ...czas nieubłaganie pcha nas w otchłań własnej głupoty...w sięganiu po zwycięstwa...w których i tak wszyscy pozostają przegranymi...
Aset,życzę Ci, żebyś znalazła prawdziwe szczęście.
Życzę Ci, żebyś potrafiła docenić każdą najmniejszą rzecz. Wiatr na twarzy i słońce w styczniu, kiedy jest już zimno, aby uwierzyć, że jeszcze kiedyś będzie... lato.
Życzę Ci, żebyś zawsze była sobą.
Żebyś zawsze słuchał własnego serca.Niech się Tobie szczęści!!
...czasem tak bywa...Otwórz film w YouTube ...czas nieubłaganie pcha nas w otchłań własnej głupoty...w sięganiu po zwycięstwa...w których i tak wszyscy pozostają przegranymi...
...i...Otwórz film w YouTube ...i...
Sytuacja jakże podobna do tej przed 1939 , tylko - no właśnie czy ktoś zerwie się , gdyby wróg stanął u bram.
Otwórz film w YouTube
">
Gdzie nasza solenizantka ja się zapytowywuję???
Otwórz film w YouTube
Aset,życzę Ci, żebyś znalazła prawdziwe szczęście.
Życzę Ci, żebyś potrafiła docenić każdą najmniejszą rzecz. Wiatr na twarzy i słońce w styczniu, kiedy jest już zimno, aby uwierzyć, że jeszcze kiedyś będzie... lato.
Życzę Ci, żebyś zawsze była sobą.
Żebyś zawsze słuchał własnego serca.Niech się Tobie szczęści!!
Parkiet stygnie!!!
">
Tuuu jestem Pamiętaliście dziękuję ogromniaśnie...za życzenia. Wasze zdrowie na dwie nóżki co by prosto do domu wracać
Otwórz film w YouTube
">
...znów coś przegapiłem...dobrze że jeszcze drogi do domu nie gubię... ...Otwórz film w YouTube ...
...zapewne zerwie się...bo ze zrywów znani jesteśmy...Otwórz film w YouTube ... ...Otwórz film w YouTube ...raz i dwa...raz i dwa...
Siema z rana u mnie poranna tak więc replay
Otwórz film w YouTube
">
">
No i ?????Policz se Adminku ile jest dubli. Nie przeszkadzam obyś tylko do tylu umiał liczyc
No i ?????Policz se Adminku ile jest dubli. Nie przeszkadzam obyś tylko do tylu umiał liczyc
... ...zapalili bymy co... ...Pola -Ar-skręcona...
...Edka znasz... ...pprrrraaaammmm...pewnie znam...
...pierduczę dziś... ...nie zawsze jest kolorowo...i nie zawsze szary kolorem smutku...
...wódka zawsze stoi obok krzyża ... ...
... ...
Dzień dobry oooo u mnie też karkówka z warzywami z pary i ziemniaki
">
... ...
...ogłaszam upadłość... ...jak wszyscy to i babcia też...
ej jak nie tak to tak
Otwórz film w YouTube
też nieee ???
">
a to czemu znowu podwójnie się wkleja
De sade gadaj szybko co robisz że jest pojedynczo
tak tak ...po
Otwórz film w YouTube
ale z tekstem już podwójnie się wstawia
."> .